Prozoren lak za nohte

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Živjo!

kje bi lahko kupil prozoren lak za nohte, ki se ne sveti. Namen lakiranja bi bil ta, da si nohtov ne nosim v usta
grin1.gif
Enkrat sem že imel enega, ki pa je bi za nič, ker so se mi čez čas naredile kot nekakšne rezice na nohtih. Ali se rezice po nekaj časa uporabljanja pojavijo pri vseh lakih ali to pomeni, da si narobe s čopičem lak nanašam na nohte ali kaj tretjega?

pozdrav.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Praviš, da si grizeš nohte?
grin1.gif

Tvoja rešitev sliši na ime ščipalnik nohtov, in to čimvečji, naj bo dolg ene toliko kot orenk palec (z manjšim se samo matraš). S ščipalnikom, ki krasno naledi "klik", ko odrežeš noht zamenjaš eno odvisnost za drugo...
grin1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Praviš, da si grizeš nohte?
grin1.gif

Tvoja rešitev sliši na ime ščipalnik nohtov, in to čimvečji, naj bo dolg ene toliko kot orenk palec (z manjšim se samo matraš). S ščipalnikom, ki krasno naledi "klik", ko odrežeš noht zamenjaš eno odvisnost za drugo...
grin1.gif

Ma ja, nohte si grizem
grin1.gif
Ščipalec pa vseeno redno uporabljam (tistega malega sicer), ker si nohte pač malo pogrizem in spet malo ne. Sem daleč od tega, da bi bil kot tisti živčni obsedenec, ki ima prste skos v ustih..Da bi jih neprestano stran držal od ust bi pa rabil nek lak. Joojjjjj, res je ogabno, ko vidiš človeka s prstom v roki!!!

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
u mullerju od art decoja...se ne svet
smile-1.gif

hahaha...nekaj takega sem sam mislil predlagat..le da ne uporabiš laka.

sej sm tud js hotla kej tazga predlagat...sam...preveč na izi

beyonce

Pripravnik
9. sep 2009
53
0
6
41
V Mullerju ga zagotovo imajo ...

Popravek: sem vidla, da so to že predlagali ...

Nazadnje urejeno:

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Sori, takim, ki grizejo nohte, prsti smrdijo že po defaultu zaradi slinjenja.
Bejbe, ki grizejo nohte, so pa pfuj in pfej!