Protivlomna vrata

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Sem potem edini, ki so mi vizualno najbolj vsec vrata od Vlom d.o.o.?
grin1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Pa saj meni se zdi da so vrata od teh ponudnikov nekje tam tam po kvaliteti in nikjer ne boš zgrešil. Torej se lahko na koncu odločiš predvsem na podlagi estetike..tista, ki se ti zdijo bolj všečna.

IAmLost

Pripravnik
3. sep 2007
87
0
6
VAL, par let nazaj, bp, čez 90 kg v najvišjem nadstropju, brez dvigala, sta verjetno monterja klela cel dan potem
okrog 1 k, malce več mogoče
tudi odnos zelo v redu
zmaga.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Živjo!

Tudi jst bi rad menjal... Pa ima en sosed VAL, drugi VOLKO. Oba sta na polno zadovoljna. No jaz pa nobenih od teh nočem. Vizuelno je montirano do qurca. Vse skrito z nekimi blendami, pri vratih v barvi bukve je štok temno rjav in se vidi 2 cm rob na hodnik...
Je bil mojster od Vala in naredil meritve. Sem ga vprašal, če je to kar je pri sosedih normalno ali je bolj izjema slabega dne monterja, pa je rekel besede, za katere bi ga vrgel skozi okno, če bi bil višje: "sej se s časom navadite. To vidite samo prvi teden"

In tako sem še vedno brez
smile-1.gif

Sem pa na sejmu Dom gledal vrata od VLOM ali nekaj takšnega. In so mi bila najbolj simpatična, ker na krilih vrat nimajo kovinskega roba (blende) s katero drugi skrijejo nepravilnosti. Nisem pa še videl montiranih.

Tako da če kdo ve za koga, ki res naredi tako kot treba in da zgleda normalno se priporočam.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
hvala za mnenje.. tudi jaz se takih bojim,
imam izkušnjo z okni, kjer vsi nekaj hvalijo, jaz pa z obema firmama kjer sem videl - bil prisoten pri montažo nisem zadovoljen. pa nisem velik pecajzelj.Secom je celo prišel popravljat za seboj, pa je še vedno šalabajzersko
moram še jaz malo po bloku iti pa si ogledati kakšna sosedova vrata.....pa upam da mi jih sosed "razkaže".

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
sem si ogledal še od vloma. Dejansko so njihove najbližji približek klasičnim vratom. ne vem pa kako bo zgledalo ko bo montirana v mojo steno.
bi moral pogledati že kakšna montirana,
sicer pa počakam na iznere in ponudbo, potem si pa še nkrat ogledam salone ali pa možnosti še kakšna že montirana.
pri vratih od vloma se mi zdi zaklepanje najtišje. pri drugih dveh imam občutek da cel blok sliši kdaj se zaklepaš

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Tudi jaz sem pred nakupom vrat in verjetno bodo od Vlom d.o.o., ker se mi zdijo najlepša.

Vlom je tudi edino podjetje, ki jih v celoti sami naredijo, Vovko in Val jih vozijo iz Italije.

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Imam Vlomova vrata slabo leto in sem zadovoljen. Ne bom pa rekel, da se čisto nič ne sliši skozi njih. AMpak za popolno zvočno izolacijo dvomim, da bi bila pri drugem proizvajalcu.

Na pogled so pa DALEČ pred vovko, val in podobnimi!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
Se strinjam, samo ko sem bil pri njih še tam na Vrhovcih, so v vrata tlačil stiropor namesto kaširano volno in mi govoril da je to enakovredno volni, kar pa vemo da ni res,kar se zvoka tiče. Sicer je omenjal da mi lahko da volno, samo je ne priporoča ker se iz nje "kadi" itd..., pač ni vedel da je naletel na "gradbenika"
Moram pa vovkota enkrat povabit, da mi naštela vrata, preden predam stanovanje.

MitjaSel77

Zelenc'
16. jul 2012
5
0
1
Jaz imam protivlomna vrata mizarstva Primožič, ki pa mislim, da ga je požrla kriza in je šlo v stečaj.