Protesti v Ljubljani

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
467716-post_slo.gif

Saj bi kaj dodal, pa ti gre ze samemu cisto dobro.
smile-1.gif

Rad bi dodal le, da ima vecina ljudi (ne pozabimo, 49% folka je bolj neumnih od povprecja!) domet spomina in planiranja "od prejsnjega tedna do naslednje place", pa smo tam kjer smo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ahahhaha
smile-1.gif
Ja, kaj ti morem, si hotu da si ti bogat, vsi okol tebe pa revni
stupid-1.gif
jepse, bomo pa tak zrihtali, da boš tudi ti reven z nami
In ka ti je kej gospodar reku, ko ti ni uspelo nobenga priznanja ,,organizatorja,, prinest, ko ti je požvižgu?
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Če se hočeš tepst se podaj na protest v prvo vrsto. Jaz ti nisem ponujal udarca, dal sem ti le prispodobo tvojega razmišljanja.

Razmišljanje da bo zaradi protestov država propadla, pa je še kako zgrešeno. Država propada že 20 let in ne iz danes na jutri oz. čez to zimo.

Kaka patetika.

V letih 1998-2008, ko smo imeli vsi polne riti ni nihče niti črhnil, da nas kdo krade. Takrat so se te, s politiko podprte, kraje imenovale nacionalni interes in velika večina prebivalcev naše državice je bila na ta nacionalni interes "ponosna".

Rezultati so danes na mizi in, hlapci kot hlapci, ljudje so obrnili zgodbo. Kar naenkrat so pozabili na pretekla leta...

Ko imaš sam dovolj, te kraja ne moti.

Ko pa ostaneš brez vsega pa se vprašaš, kdo ti je ukradel.

Ljudje vedno logično razmišljajo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.368
2.369
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Če se hočeš tepst se podaj na protest v prvo vrsto. Jaz ti nisem ponujal udarca, dal sem ti le prispodobo tvojega razmišljanja.

Razmišljanje da bo zaradi protestov država propadla, pa je še kako zgrešeno. Država propada že 20 let in ne iz danes na jutri oz. čez to zimo.

Kaka patetika.

V letih 1998-2008, ko smo imeli vsi polne riti ni nihče niti črhnil, da nas kdo krade. Takrat so se te, s politiko podprte, kraje imenovale nacionalni interes in velika večina prebivalcev naše državice je bila na ta nacionalni interes "ponosna".

Rezultati so danes na mizi in, hlapci kot hlapci, ljudje so obrnili zgodbo. Kar naenkrat so pozabili na pretekla leta...

Seveda so pozabili, ker lanskega kruha ne moreš jest.
Si sploh prebral kaj si napisal?

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.219
2.821
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik tis pravi:

Kaj pa govoriš?? Kdaj smo imeli polne riti?? Kolikor je meni znano nikoli v zadnjih 30tih letih v Sloveniji nismo imeli polne riti!

Kar se pa nacionalnega interesa tiče imaš pa prav! Naivni slovenceljni so totalno nasedali tem zgodbicam, medtem so pa menedžerji in kompanjoni lepo pokradli in zafurali vsa ta podjteja, ki jih je ščitil tako imenovani nacionalni interes. Hkrati so pa prav tako v imenu nacionalnega interesa na vse pretege onemogočali tuje investicije v sloveniji in s tem zavirali razvoj trga in gospodarstva, da so sami lahko v miru in brezskrbno kradli in grebli.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne bi vedel, nimam casa s sefom govorit - itak se sredi naslednjega meseca visiva na novoletnem zuru, bo ze povedal ce kaj hoce.

Nimam pa casa, ker imam po 5 intervjujev na dan, namrec, do konca Januarja moramo zaposliti 25 ljudi. Minimalna placa, ki jo bodo imeli je 4.5x lokalne povprecne place.

Ves... Nismo vsi leni. In v bistvu nimam proti nicemer za protestirat. OK, Orbana b lahko vceraj obdrzali v Sloveniji, ampak to je pa ze to
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Zetor pravi:
Milicniki pa so dobro placani da v bran smrdljivcem pretepajo ljudi ki tam sedijo z dvignjenimi rokami.....
Da ne bodo potem tile nesrecmicniki stavkali in protestirali da ne prezivijo z 600€ ker narodu so pokazali na kateri strani so in koga pretepajo na cigav ukaz...
Pretepanje ljudi jim je neobdavčen bonus k plači.
Verjemi, da jih ni malo, ki bi še kaj plačali, da bi smeli nekaznovano s pozicije moči pretepat ljudi, in kazat svojo premoč.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.368
2.369
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
467716-post_slo.gif

smile-1.gif

Rad bi dodal le, da ima vecina ljudi (ne pozabimo, 49% folka je bolj neumnih od povprecja!) domet spomina in planiranja "od prejsnjega tedna do naslednje place", pa smo tam kjer smo.

nevredno komentarja.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.007
5.630
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Nimam pa casa, ker imam po 5 intervjujev na dan, namrec, do konca Januarja moramo zaposliti 25 ljudi. Minimalna placa, ki jo bodo imeli je 4.5x lokalne povprecne place.

shocked-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A se bos sem gor selil? Lahko dobis link - Projektni Vodje in IT profili se iscejo
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.007
5.630
113
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Kaj pa govoriš?? Kdaj smo imeli polne riti?? Kolikor je meni znano nikoli v zadnjih 30tih letih v Sloveniji nismo imeli polne riti!

Kaj pa zgodba o uspehu LDS tm 1992-1998
sprasujem se.gif
Hranil te je nacionalni interes......pa gradbeni balon

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
467716-post_slo.gif

smile-1.gif

nevredno komentarja.

Nisem jaz tega zdajle izumil... Dejstva so po novem problem?

Kamele0N

23. jul 2008
42.007
5.630
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
A se bos sem gor selil? Lahko dobis link - Projektni Vodje in IT profili se iscejo
smile-1.gif

Na sever? Ma tm vse kar je višje od bavarske ni zajebancije
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Zgodovina?!

OMFG, pa a se vi slisite?
smile-1.gif
Dela se neumnost, ne pa zgodovina. Ja, Kangla mora odstopit, ampak tole krvolocnost ki se pa zdaj razplamteva je treba pa v kali zatret, preden kdo zaradi neumnosti umre.