Ja, kaj ti morem, si hotu da si ti bogat, vsi okol tebe pa revniCitat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ahahhaha
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Če se hočeš tepst se podaj na protest v prvo vrsto. Jaz ti nisem ponujal udarca, dal sem ti le prispodobo tvojega razmišljanja.
Razmišljanje da bo zaradi protestov država propadla, pa je še kako zgrešeno. Država propada že 20 let in ne iz danes na jutri oz. čez to zimo.
Kaka patetika.
V letih 1998-2008, ko smo imeli vsi polne riti ni nihče niti črhnil, da nas kdo krade. Takrat so se te, s politiko podprte, kraje imenovale nacionalni interes in velika večina prebivalcev naše državice je bila na ta nacionalni interes "ponosna".
Rezultati so danes na mizi in, hlapci kot hlapci, ljudje so obrnili zgodbo. Kar naenkrat so pozabili na pretekla leta...
in pol je šlo po 2008 vse v maloroCitat:
Uporabnik turbobitch pravi:
polne riti , in pol je šlo do 2008 vse v maloro
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Če se hočeš tepst se podaj na protest v prvo vrsto. Jaz ti nisem ponujal udarca, dal sem ti le prispodobo tvojega razmišljanja.
Razmišljanje da bo zaradi protestov država propadla, pa je še kako zgrešeno. Država propada že 20 let in ne iz danes na jutri oz. čez to zimo.
Kaka patetika.
V letih 1998-2008, ko smo imeli vsi polne riti ni nihče niti črhnil, da nas kdo krade. Takrat so se te, s politiko podprte, kraje imenovale nacionalni interes in velika večina prebivalcev naše državice je bila na ta nacionalni interes "ponosna".
Rezultati so danes na mizi in, hlapci kot hlapci, ljudje so obrnili zgodbo. Kar naenkrat so pozabili na pretekla leta...
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
in pol je šlo po 2008 vse v maloroCitat:
Uporabnik turbobitch pravi:
polne riti , in pol je šlo do 2008 vse v maloro
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Pretepanje ljudi jim je neobdavčen bonus k plači.Citat:
Uporabnik Zetor pravi:
Milicniki pa so dobro placani da v bran smrdljivcem pretepajo ljudi ki tam sedijo z dvignjenimi rokami.....
Da ne bodo potem tile nesrecmicniki stavkali in protestirali da ne prezivijo z 600€ ker narodu so pokazali na kateri strani so in koga pretepajo na cigav ukaz...
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Saj bi kaj dodal, pa ti gre ze samemu cisto dobro.
Rad bi dodal le, da ima vecina ljudi (ne pozabimo, 49% folka je bolj neumnih od povprecja!) domet spomina in planiranja "od prejsnjega tedna do naslednje place", pa smo tam kjer smo.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Nimam pa casa, ker imam po 5 intervjujev na dan, namrec, do konca Januarja moramo zaposliti 25 ljudi. Minimalna placa, ki jo bodo imeli je 4.5x lokalne povprecne place.
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Kaj pa govoriš?? Kdaj smo imeli polne riti?? Kolikor je meni znano nikoli v zadnjih 30tih letih v Sloveniji nismo imeli polne riti!
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Saj bi kaj dodal, pa ti gre ze samemu cisto dobro.
Rad bi dodal le, da ima vecina ljudi (ne pozabimo, 49% folka je bolj neumnih od povprecja!) domet spomina in planiranja "od prejsnjega tedna do naslednje place", pa smo tam kjer smo.
nevredno komentarja.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
A se bos sem gor selil? Lahko dobis link - Projektni Vodje in IT profili se iscejo