Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
naivnost pa res ne pozna meja
sej se ne mudi.prvo kangler,jankoviæ,gorenak,
za ostale je še čas.upam da folk res ne bo nasedel PSju in zokiju
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Tocno tako shift.
Fokusirati bi se morali proti klientelizmu, podkupljivih sodnikih (npr primer balkanski bojevnik), gnilemu sistemu, oportunistom, ki so okradli drzavo do obisti tako z desne kot z leve, tajkunom...
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Zima bo vroča!
Gospodarstvo bo pospešeno propadalo, ljudje s kapitalom bodo le tega prenesli v tujino in mu bodo seveda sledili. Tisti, ki premišljujejo o podjetništvu in inveticijah se bodo premislili ... preveliko tveganje.
Po vroči zimi bomo imeli na zavodu za zaposlovanje 150.000 - 200.000 brezposelnih in državo polno nesposobnežev, saj jo bodo ostali zapustili.
Naj živi vstaja!
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Lahko me pa poizksiš udariti po levem, pa boš videl kaj bo reakcija.
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Zima bo vroča!
Gospodarstvo bo pospešeno propadalo, ljudje s kapitalom bodo le tega prenesli v tujino in mu bodo seveda sledili. Tisti, ki premišljujejo o podjetništvu in inveticijah se bodo premislili ... preveliko tveganje.
Po vroči zimi bomo imeli na zavodu za zaposlovanje 150.000 - 200.000 brezposelnih in državo polno nesposobnežev, saj jo bodo ostali zapustili.
Naj živi vstaja!
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Zima bo vroča!
Naj živi vstaja!
Če se bo tole razširilo, bo povečanje števila brezposelnih edini rezultat jogurtne revolucije.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Če se hočeš tepst se podaj na protest v prvo vrsto. Jaz ti nisem ponujal udarca, dal sem ti le prispodobo tvojega razmišljanja.
Razmišljanje da bo zaradi protestov država propadla, pa je še kako zgrešeno. Država propada že 20 let in ne iz danes na jutri oz. čez to zimo.