Kaj si meni repliciral, jaz sem od Casha dal tole (V to smer nas rine Janševa neoliberalna agenda.) Potem sem mu odgovoril!
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
kar se pogreba tiče.. Večina je prišla pogledat ali niso nemara komunisti kaj pomutili,eni so prišli gledat ali je res mrtev, par delagacij je pa prišlo na pogreb. Ko vse sešteješ pa dobiš največji pogrebCitat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
menim da imaš problem. zločinca mi ni treba malikovat
menim, da zlocinec ne more imeti najvecji pogreb v zgodovini.
Nekaj kar nekateri ne bose nikoli razumeli.
Kar se pa tiče mahanja z zastavami z zvezdo, parkrat me je že imelo da bi šel na tak protest z našo domobransko , tako za protiutež, med Dražgoške gošarje v domobranski uniformi... Pa da vidimo strpne levake na delu
Naši sindikati so čisti fejk, nastavljeni od plenilske elite, da zasedejo prostor in se ni nikoli pojavil pravi sindikat.Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
neizpolnevanje obveznosti, za katero so plačani, je kriminal, delvcem niso vrnili ne članarin ne prispevkov.......
Mene izredno čudi, da nobeden ne zahteve od luftarjev keš, za kar so članarino sploh računali...
mogoče za nism vedu?
Gor z lumpi,Citat:
Enako kot bi vpil lumpe na oblast
Ljudi na ulicah štejejo samo reakcijonarji, ki jim trenutna anarhija in brezpravje ter odsotnost pravične države ugaja, zaradi čistega, egoističnega koristoljubja, drugi vemo, da smo vsi za ,,lumpi gor,, . no, rečmo ene 95%, , 90%pa sigurno.Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Pa si ti že izračunal koliko ljudi v Sloveniji dejansko štrajka na ulicah. koliko misliš? 2000 , 4000 , 6000 , 10.000, 50.000 ?
Jst bi mu pa dal 15jurjev, al pa 25, če bi pred 15leti z generalnim štrajkom in ljudsko vstajo preprečil plenjenje narodnega premoženja in krajo ljudem osnovnih pravic, kot je npr. plačilo prispevka za pokojninsko.Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
DOkler bo imel glavni sindikalist 5 jurjev plače ko je povprečna plača 3x manjša ne bom verjel v sindikate. pika
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
En je vprašal, kaj je fora protestov?
Citiram post nekega bralca spletnega časopisa:
Vse to je plan neoliberalske elite:
Ljudem daj tako nizke dohodke, da z njimi komaj preživijo iz meseca v mesec.
Stvari, ki bi morale biti javno dobro (in kot take zastonj), začni zaračunavati (zdravstvo, šolstvo).
Če si ljudje hočejo privoščit kako večjo investicijo (nepremičnina, avto, šolanje ali v ekstremnih primerih celo zdravljenje), morajo vzeti kredit.
In takoj, ko imajo ljudje kredite, začneš na teh ljudeh še bolj služit: obresti, pa obresti na obresti... Ko ima človek enkrat kredit, se ga do smrti ne bo otresel, in bo tako za vedno pod kontrolo bank oziroma neoliberalcev.
V Sloveniji politična klika, ki je pod očitno kontrolo bančnega sektorja iz tujine (predvsem Nemčija) dela točno v to smer: ukiniti javno šolstvo in zdravstvo, da bo vse plačljivo; povečati razlike med revnimi in bogatimi; navadnim ljudem dati tako nizke plače, da morajo za večje izdatke jemati kredite.
Namesto da bi postali družba, v kateri lahko vsak uspe v svojem področju, če ima talent in voljo, postajamo ameriška družba, v kateri lahko uspejo samo bogati, ki si lahko privoščijo kvalitetne šole in dobre zdravstvene storitve. Revež v ZDA nikoli ne bo postal uspešen, in to je očitno cilj tudi pri nas. V to smer nas rine Janševa neoliberalna agenda.
In proti temu se zdaj protestira. GOTOFI SO ni samo gibanje proti politični eliti, ampak proti oblasti kapitala. Oblast se mora vrniti v roke LJUDI, kapital pa mora začeti služiti NAPREDKU DRUŽBE, ne pa samemu sebi