Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Oče korupcije in klientelizma gotovo ve, kako to gre
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Res je
Saj ni govora o tem, da bi zoki kršil kak zakon, tudi kangler ga ni, oz mu ni nič bilo dokazano, janša je samo povedal, da je v MOL toliko več korupcije, toliko več "javno zasebnega partnerstva", toliko več klientelizma, etc... torej toliko več točno takšnih stvari, ki so odnesle kanglerja.
Pač ljudem dopisdil takšen način dela, saj v LJ vam bo tudi, slej ko prej, edino če bo krize mimo in bo spet kruha in iger, potem pa bo zoki spet izpadel kot nek hud car, podobno kot je v merkatorju
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zoki že ve kaj dela! Zoki KraLJ
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
ksz
Mariborčani
Lj - partizani, kaviar komunisti & zapohanci - go home.
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Danes sem poslušal poročila o protestih. Zavedel sem se da dejansko protestira samo priblišno 2% populacije.
2000 v lublan,v drugih mestih po nekaj 100, nekako vsega 4000 .
Galame zarad protestov pa kakor da je na ulicah najmanj tistih Semuličevih 30.000 ljudi izpred meseca dni .
Res ne zastopim kaj se sploh obremenjujemo s tistimi nekaj ljudmi kateri ne razumejo da socializma že 20 let ni več, da v evropo zastava z zvezdo nekak ne paše.
Če jim je do socializma naj gredo v Severno Korejo, tam ga imajo še za izvoz, bodo pa v nekaj dneh nazaj .Boljši grdi kapitalizem kot lepi socializem, pa da ne bo pomote. Leta od 74 do 89 so bila tista za "delavca".V socializmu jugo tipa si z malo dela lahko obogatel, brez dela pa si lahko preživel, zato taka nostalgija. Edino trajat ni moglo, se je premal delal in preveč modrovalo
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Brez bojazni sem grdi kapitalist .