Protesti v Ljubljani

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.996
5.627
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zakaj?
Skini so bili (in so) za Hitlerja!
Skini so za Janšo!
Tako pač je...

Od kdaj si pa vernik postal da vrjameš v dogme
sprasujem se.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ni problem v teh skinih. Skini se pač povsod radi tepejo.

Problem je v tem, gospe in gospodje, da se slovenska butasta rulja ŽAL še evdno ne zaveda, kaj nas je pripeljalo v stanje, v katerem smo.

Sploh ne gre več za Kanglerja, niti za koupcijo, niti za pravno državo.

Gre za to, da bi 90% butlov, ki so bili danes na protestu v LJ, rado socializem.

Pa sem celo naivno verjel, da ta folk hoče, da bi šlo Sloveniji boljše.. Ne, [cenzura], zdaj štekam, modeli bi radi dobesedno tekovine revolucije. Tiste prave.

Modeli še evdno ne štekajo, da je politika vseh 20 let delala samo to, kar je hotel narod. NE razprodaji srebrnine in podobne floskule. Ne tujim vlagateljem. In takšna politika nas je pripeljala sem, kejr smo.

In ta bolana raja bi rada nadaljevanje te politike, oz. njeno zaostrovanje.

To je ta ista rulja, ki blokira vsake refome v tej državi.

Maske so zdaj padle, dokončno.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.996
5.627
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Modeli še evdno ne štekajo, da je politika vseh 20 let delala samo to, kar je hotel narod. NE razprodaji srebrnine in podobne floskule. Ne tujim vlagateljem. In takšna politika nas je pripeljala sem, kejr smo.

Edin česar se rulja ne zaveda je da je bila zavedena da je verjela v take floskule

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
...
....

Samo tukaj bi te popravil: politika je 20 let delala samo to, kar je hotel narod - in narod je hotel ravno to, v kar so jih mediji pod vplivom politike prepričali.
PS: glej tudi moj podpis.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Edin česar se rulja ne zaveda je da je bila zavedena da je verjela v take floskule

in hkrati taki najbolj prepričano zatrjujejo, da "razmišljajo s svojo glavo"
wink-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Prej sem poslušal poročila o protestih Po par sto protestnikov v gorici, Ajdovščini , Kopru, Novem mestu....... Torej je nezadovoljnih samo nekaj 1000 ljudi,kot je nekdo pred menoj napisal bi ti radi socializem nazaj, če pa upoštevamo da je pa nekaj od teh še plačanmih za proteste je pa vse še bolj porazno.
Kot sem že napisal danes me je en znanec narobe ocenil in bil sem povabljen na proteste v lublano z malico in prevozom. Pa se lahko levaki še tako repenčijo kako to ni res.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi: Edin česar se rulja ne zaveda je da je bila zavedena da je verjela v take floskule

Ma noben ni bil zaveden. Lepo smo se imel, ni bilo lačnih in toliko brezposlenih in noben se ni hotel izpostaviti, ker se ni imel zakaj, zdaj, ko nam gre pa za preživetje, ko so nas že dodobra izželi, smo se pa spomnil, da je alternativa in to smo mi sami!

majč

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik keber pravi:
A to si šele sedaj pogruntal?

Že od začetka vem, da je to najbolj problematična bolezen Slovencev: vera v tekovine in "nacionalno srebrnino". Ko se je začelo proti Kanglerju, sem verjel, da gre za nekaj drugega.

Stvar mi je postala sumljiva, ko s eje "izselila" iz Maribora. danes pa so maske padle in vidimo, za kaj res gre.

Gre za vrnitve tekovin revolucije in nič drugega.

Gre za to boj študentov, penzičev, državnih uslužbencev, babyboomarjev za njihove privilegije.

Ker če ne bi šlo za to, ne bi v množici imeli kaj iskat modeli s titovkami. Ne bi bilo plakatov NE kapitalizmu.

Ta folk je žal še vedno zblojen in misli, da je rešitev socializem.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.471
9.785
113
40
MB
ti ne razumeš, ljudje pač mislijo da je to kaj nam vodstvena garnitura predstavlja kapitalizem ... kar par je daleč od resnice
grin1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ni problem v teh skinih. Skini se pač povsod radi tepejo.

Problem je v tem, gospe in gospodje, da se slovenska butasta rulja ŽAL še evdno ne zaveda, kaj nas je pripeljalo v stanje, v katerem smo.

Sploh ne gre več za Kanglerja, niti za koupcijo, niti za pravno državo.

Gre za to, da bi 90% butlov, ki so bili danes na protestu v LJ, rado socializem.

Pa sem celo naivno verjel, da ta folk hoče, da bi šlo Sloveniji boljše.. Ne, [cenzura], zdaj štekam, modeli bi radi dobesedno tekovine revolucije. Tiste prave.

In ta bolana raja bi rada nadaljevanje te politike, oz. njeno zaostrovanje.

To je ta ista rulja, ki blokira vsake refome v tej državi.

Maske so zdaj padle, dokončno.
stupid-1.gif
KRADIT NE BI SMELI , samo v tem je haklc,
...tudi tebi svetujem ogled dokumentarca ,,Katastroika,, -drugje, ko so prodali tujcem, so isto, namensko zafurali, da so uničili konkurenco, ...vsepovsod se dogaja isto, samo naši so se raje zmenili, da bodo uničili in ukradli sami.
...drgač, iz teh firm, če bi bile po pameti vodene, bi črpali penzije in socijalo, ampak to so morali preprečit, da svet ne vidi v praksi, da to deluje.

Daj mi samo povej en pameten razlog, zakaj je bilo treba zapret našo cukerfabriko, npr. -kje je logika
bonk.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.471
9.785
113
40
MB
saj pravim, če je to kaj se gremo v sloveniji kapitalizem ... pol tud jaz rečem NE takemu kapitalizmu
grin1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ti ne razumeš, ljudje pač mislijo da je to kaj nam vodstvena garnitura predstavlja kapitalizem ... kar par je daleč od resnice
grin1.gif
Pravega, zdravega kapitalizma ni več , zdaj je neo.....
uf-1.gif