Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zakaj?
Skini so bili (in so) za Hitlerja!
Skini so za Janšo!
Tako pač je...
Od kdaj si pa vernik postal da vrjameš v dogme
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zakaj?
Skini so bili (in so) za Hitlerja!
Skini so za Janšo!
Tako pač je...
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Modeli še evdno ne štekajo, da je politika vseh 20 let delala samo to, kar je hotel narod. NE razprodaji srebrnine in podobne floskule. Ne tujim vlagateljem. In takšna politika nas je pripeljala sem, kejr smo.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
...
Modeli še evdno ne štekajo, da je politika vseh 20 let delala samo to, kar je hotel narod. NE razprodaji srebrnine in podobne floskule. Ne tujim vlagateljem. In takšna politika nas je pripeljala sem, kejr smo.
....
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Edin česar se rulja ne zaveda je da je bila zavedena da je verjela v take floskule
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi: Edin česar se rulja ne zaveda je da je bila zavedena da je verjela v take floskule
Citat:
Uporabnik keber pravi:
A to si šele sedaj pogruntal?
ne levakCitat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Verjetno je eden od tistih 30 skinov. Sploh če je iz tvojih koncev.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ni problem v teh skinih. Skini se pač povsod radi tepejo.
Problem je v tem, gospe in gospodje, da se slovenska butasta rulja ŽAL še evdno ne zaveda, kaj nas je pripeljalo v stanje, v katerem smo.
Sploh ne gre več za Kanglerja, niti za koupcijo, niti za pravno državo.
Gre za to, da bi 90% butlov, ki so bili danes na protestu v LJ, rado socializem.
Pa sem celo naivno verjel, da ta folk hoče, da bi šlo Sloveniji boljše.. Ne, [cenzura], zdaj štekam, modeli bi radi dobesedno tekovine revolucije. Tiste prave.
In ta bolana raja bi rada nadaljevanje te politike, oz. njeno zaostrovanje.
To je ta ista rulja, ki blokira vsake refome v tej državi.
Maske so zdaj padle, dokončno.
Pravega, zdravega kapitalizma ni več , zdaj je neo.....Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ti ne razumeš, ljudje pač mislijo da je to kaj nam vodstvena garnitura predstavlja kapitalizem ... kar par je daleč od resnice