Protesti v Ljubljani

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.674
113
Že 10+ k podpisov? ql.... v štartu se je govorilo, da se jih potrebuje vsaj 5k. Me pa resno zanima ali bo kaj iz tega......

shift

Guru
20. jul 2007
9.870
2.251
113
za šankom
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ljudje nočem ne SDS ne PS ne nikogar od zdajšnjih lopovov.čas je za nove mlade ljudi ki so politično neoporečni.tam tli še malo upanjo vse kar smo gledali 21 let je vredno pol pi.zde mrzle vode in bi jih v marsikateri drugi civilizaciji/času obesili ali zažgali na grmadi

Se strinjam. Samo na žalost mladih neoporečnih jaz nikjer ne vidim. Še če pogledamo podmladke strank, vidimo da je isti šmorn in da se nam nič kaj bistveno novega ne obeta. Očitno se bodo še naši vnuki delili na tardeče in tačrne, očitno je veliko lažje vladati, če je narod čimbolj razdeljen.

se strinjam.ne moremo potem pričakovati čudežev če še vedno z mislimi živimo v letu 45.jeb.ali nas rdeči in beli
bonk.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.870
2.251
113
za šankom
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ljudje nočem ne SDS ne PS ne nikogar od zdajšnjih lopovov.čas je za nove mlade ljudi ki so politično neoporečni.tam tli še malo upanjo vse kar smo gledali 21 let je vredno pol pi.zde mrzle vode in bi jih v marsikateri drugi civilizaciji/času obesili ali zažgali na grmadi

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2012112905856884

po tem bi bile v parlamentu le 3 stranke
shocked-1.gif

preseneča odgovor z največ odstotki ali pa tudi ne

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
a to je policija pripravila prireditveni prostor?? lepo od njih, da so šli med organizatorje
wink-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.507
2.875
113
v lokalni ostariji
razni beli kurjači so krivi da smo še leta 45 ki kar naprej omenjajo komunizem, povojne poboje, barbara rov itd... ki v vsem vidijo zle komuniste...

drugače pa dejstvo je da je težko dobiti dobro alternativo. in 8888 nsi NI alternativa imajo preveč fundmentailstičen pogled... preve bi dali RKC in premalo ljudem...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Dokler je iz ljubljanskega "besa" izvzet Jankoviæ, so meni ljubljanski protesti smešni. Oz., niti niso smešni, so bolj protest Jankoviæevih volilcev proti Janši.

disc

Guru
4. feb 2011
2.421
531
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Dokler je iz ljubljanskega "besa" izvzet Jankoviæ, so meni ljubljanski protesti smešni. Oz., niti niso smešni, so bolj protest Jankoviæevih volilcev proti Janši.

To tudi jaz opažam,da je tole (sploh v Lj) res tako. Zoki car, lej kaj je naredu za LJ, pustmo Ciper, pa sprenevedanje, laži in izigravanje zakonov... poglej kok je zdej center lep
bonk.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Se strinjam, ja. Prav smešno, da je Kangler na*eba, pa je prav pošten človek proti Jankoviæevim... Ampak itak LJ je bolj južna kot slovenska in proti srbinu ne bojo protestiral.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.472
9.789
113
40
MB
glede na video od dinottija, ima pomoje več sovražnikov med južnimi kot med slovenci
grin1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Hahaha. Veš kok čistih slovencev je volilo jankoviča in bi ga še enkrat.

Lahko pa igraš na temo nacionalizma če ti paše.

Pusti jih. Ne vidijo preko jurčka.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Se strinjam, ja. Prav smešno, da je Kangler na*eba, pa je prav pošten človek proti Jankoviæevim... Ampak itak LJ je bolj južna kot slovenska in proti srbinu ne bojo protestiral.
Ljubi jih on, je tast vse povedal kaj si misli o trenirkarjih, opasni po životu.