Citat:
Uporabnik disc pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ljudje nočem ne SDS ne PS ne nikogar od zdajšnjih lopovov.čas je za nove mlade ljudi ki so politično neoporečni.tam tli še malo upanjo vse kar smo gledali 21 let je vredno pol pi.zde mrzle vode in bi jih v marsikateri drugi civilizaciji/času obesili ali zažgali na grmadi
Se strinjam. Samo na žalost mladih neoporečnih jaz nikjer ne vidim. Še če pogledamo podmladke strank, vidimo da je isti šmorn in da se nam nič kaj bistveno novega ne obeta. Očitno se bodo še naši vnuki delili na tardeče in tačrne, očitno je veliko lažje vladati, če je narod čimbolj razdeljen.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ljudje nočem ne SDS ne PS ne nikogar od zdajšnjih lopovov.čas je za nove mlade ljudi ki so politično neoporečni.tam tli še malo upanjo vse kar smo gledali 21 let je vredno pol pi.zde mrzle vode in bi jih v marsikateri drugi civilizaciji/času obesili ali zažgali na grmadi
http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2012112905856884
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Kot župan ni Jankovič Ljubljani napravil nič slabega, kvečjemu veliko dobrega.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Dokler je iz ljubljanskega "besa" izvzet Jankoviæ, so meni ljubljanski protesti smešni. Oz., niti niso smešni, so bolj protest Jankoviæevih volilcev proti Janši.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Dokler je iz ljubljanskega "besa" izvzet Jankoviæ, so meni ljubljanski protesti smešni. Oz., niti niso smešni, so bolj protest Jankoviæevih volilcev proti Janši.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Hahaha. Veš kok čistih slovencev je volilo jankoviča in bi ga še enkrat.
Lahko pa igraš na temo nacionalizma če ti paše.
Ljubi jih on, je tast vse povedal kaj si misli o trenirkarjih, opasni po životu.Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Se strinjam, ja. Prav smešno, da je Kangler na*eba, pa je prav pošten človek proti Jankoviæevim... Ampak itak LJ je bolj južna kot slovenska in proti srbinu ne bojo protestiral.