Protesti v Ljubljani

mb_vijola

Zelenc'
28. nov 2012
28
0
1
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ja enim nam je to zgodovina......štajerci ste/bi bli pa še kar v socializmu
smile-1.gif

Štajercof ne sovražim.....imam celo žlahto f totem Maribori......posledica tega pa je da mam mneje o vas ja
evil.gif

Znate bit kar zabavni.....asociacije gredo pa v tej smeri
hysterical-1.gif

Kura

Sem se spet tema dvema tako nasmejal, da ti tisto konkretno žalitev za štajerce za nekaj časa oprostim

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Nevem, če ste to že omenjal na prejšnjih devetih straneh teme, sem gledal tole FB stran, Janša gotof si in me resnično zanima, kaj želijo ljudje doseči z odstopom te vlade? Imeti barabe druge barve na oblasti? Pa sem daleč od pristaša Janše, se mi pa vseeno zdijo teli protesti malce smešni. Če že, naj se protestira, da se uveljavi povsem nov način oblasti, ne pa, da gre ena koalicija ven, pa pride druga, enako pokvarjena noter.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
No, realno je edina protiutež v DZ SDSu prav PS. Kakorkoli, vladajoča elita bo spet poskušala ljudi spravit na dve bregova, upam, da jim ne uspe. Sem se pa nameraval udeležiti jutrišnjih protestov v Lj, ja
smile-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.870
2.251
113
za šankom
ljudje nočem ne SDS ne PS ne nikogar od zdajšnjih lopovov.čas je za nove mlade ljudi ki so politično neoporečni.tam tli še malo upanjo vse kar smo gledali 21 let je vredno pol pi.zde mrzle vode in bi jih v marsikateri drugi civilizaciji/času obesili ali zažgali na grmadi

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Lahko bi naredili veliko koalicijo brez SDS in NSI. Dost različnih pogledov, dost velika moč, če bi bili složni...ampak lej. Če bi bile danes volitve, bi jih počastil s svojo neudeležbo.

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.870
2.251
113
za šankom
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Velika koalicija pa bi vsebovala PS? Potem so to še hujši od SDS.

v bistvu ko potegneš črto pri nas politiki ne tekmujejo kdo je boljši temveč kdo je slabši/hujši

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Točno tako kot je shift napisal, potrebno bi bilo prečistit politiko, ven pometat vse, pa na novo začet, je pa problem. Poznam delovanje raznih dijaških in študentskih skupnosti in organizacij in vem, da so to pravzaprav podobe sedanjih politikov, le da so 30 let mlajši. So seveda izjeme, a tisti, ki se rinejo v takšne organizacije, iščejo kako bi s čimmanj truda prišli čimbolje skozi. Potem pa imamo takšno politiko kot jo imamo. Dejansko bi bilo najbolje, da pridejo strokovnjaki na svojem področju na oblast, da se spuca nepotizem, razne Jankoviče, Janše, Ehjavce pa nekam na njivo pošlje zares delat. Pahor bi jim bil pa lahko mentor.
smile-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Najvecja napaka je, da se ljudje skos bunijo levi desni....kaj vraga ma to veze,ce vsi kradejo?? Skenslat vse po vrsti, pa menjat! In vztrajat, dokler ne bo bols! Ljudje pa se kar levi desni, bla bla bla.....wtf?! It's simple! Lopov mora it! In kokr zgleda po pisanju, nekateri se kar ne verjamejo, da mamo dost lopovov in nas en jebeštrga briga iz kere strani so.....
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ljudje nočem ne SDS ne PS ne nikogar od zdajšnjih lopovov.čas je za nove mlade ljudi ki so politično neoporečni.tam tli še malo upanjo vse kar smo gledali 21 let je vredno pol pi.zde mrzle vode in bi jih v marsikateri drugi civilizaciji/času obesili ali zažgali na grmadi

V lokalnih dveh občinah so prišli taki falirani študentje na račun glasov mladih v občinske svete, tam so jih pohopsali "starejši strici", zdaj so pa direktorji nekih kao mladinskih organizacij.

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
41
28
Ne bom pozabil tistega večera, ko se je pisala zgodovina in so na TV SLO zavrteli tole pesem. Naj nam vlije ponosa tudi danes in na vseh naslednjih protestih.

disc

Guru
4. feb 2011
2.421
531
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:

Se strinjam. Samo na žalost mladih neoporečnih jaz nikjer ne vidim. Še če pogledamo podmladke strank, vidimo da je isti šmorn in da se nam nič kaj bistveno novega ne obeta. Očitno se bodo še naši vnuki delili na tardeče in tačrne, očitno je veliko lažje vladati, če je narod čimbolj razdeljen.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Mi je jasna situacija. Sicer ne spremljam čist "up to date" ker delam in se nimam časa bunit
smile-1.gif

Sam 2 točki:

1.) Štajerci se etak zmeram neki bunite.....v 90`s ste se za neko odcepitev od slovenije

2.) Ko vas v Lj gledamo po TV......delujete tko "nelegitimno" Vse neki opito......zabito

Mislm WTF gledaš uno babo k ne ve kaj hoče povedat....bli smo na trgu.....šli počas že skor domov....in pol je prletu helikopter.....IN ZDEJ SE S5 bunimo
hysterical-1.gif

Niste zastonj štajerci
evil.gif
)

Še enkrat te fprašam........boš še za proteste če ti viole zažgejo avto?

zaradi takih predsodkov polnih, neizobraženih kre-tenov se ne moremo razumeti med sabo...ceprav so nekateri OK

I

Izbrisan uporabnik #488

Izjemno žaljivo pisanje Kamele0na, ki bi prvo moral pogledati svoje bistroumne prispevke in predvsem nenehna osnovnošolsa vprašanja praktično v vsaki temi.
Jaz Štajercu prej razložim kot Kamele0nu, praviloma je že eno ZS dovolj, za Kamele0na pa faktor 10.