prošnja

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
najraj videm, da me noben..če me pa že..nej me luštna ženska..ne pol alterja v moških telesih.

k notranjc je fasal 50€ minusa, ejst ga s takim žurom najmanj 200.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
bom ostala brez besed
grin1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik softi pravi:
model.

nisem jest alter notranjca..če veš kaj mislim.

ps
notranjcu bi lahko titulo spremenil
Pizdamaterna, jaz sem rekel, da pridem in bi tut pršu, če ne bi skenlslali vse zadeve
jezen.gif

Tisti post s trr je bil nedostopen in sem rekel, če lahko nakažem nalicu mesta.
jezen.gif

+ tega sem rekel, da Notranjcu dam 10€ za pokritje manjka. Mislim, da sem bil od vseh najbolj fer in če pride Nortanjc na kruhke, mu obljubljenih 10€ izročim na roko.
Če se bojiš, da me ne bo, pripeljem svojega odojka in naredim svoj žur na tvojem vrtu, sam naslov povej. Jasno, da si povabljen tudi ti.
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
haha

odojk ni morski prašiček..mona..haha

si me nasmejal.

sam neki mi ni jasno
mamo srečanje..vsi rečejo, če pride softi mene ne bo..kdo bo s tem asfalterjem, težakom.

jest omenim, da mi nehite s kruhki najedat, k sem lačen. 50 folka se povab na žur.

mojstri off topica.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.420
113
ce bosta skupaj z belim prijateljem organizirala zur, pridem tudi jaz. Ce sem seveda povabljen. sicer mi teli meeti ne disijo ker ma pol 100 ljudi neke slike in se delajo photoshopi ampak tudi to prebolim ce lahko prisostvujem ko se bosta skupaj hranila s kolegom z dolenjske

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.653
113
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Slike so prisotne na vseh meetingih... Vprašanje je samo, kdo jih dobi (eni jih še zdej niso, vem...
redface-1.gif
)...

Ovca k te vidm letiš na ražanj
evil.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kdo si ti? je vljudno da se predstaviš...

drugač pa ne maram pogojev... če bo pa fešta pa pridm...

muzka bo pa najbrž vaša od dol a

Pa kaj kompliciraš.

K človeku si se povabil, sprejel te je, kaj še želiš?

Mene pa ni povabil, čeprav se poznava
cry12bpy.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ce bosta skupaj z belim prijateljem organizirala zur, pridem tudi jaz. Ce sem seveda povabljen. sicer mi teli meeti ne disijo ker ma pol 100 ljudi neke slike in se delajo photoshopi ampak tudi to prebolim ce lahko prisostvujem ko se bosta skupaj hranila s kolegom z dolenjske

in koliko slik si videl photoshopanih že iz nekaj srečanj?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.420
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

in koliko slik si videl photoshopanih že iz nekaj srečanj?

Videl sem ze vec photoshopanih slik. A so bili originali iz srecanj ne vem. Lahko ap bili ane. Al si se ti odlocila da jih ne bo in je sedaj gresno misliti drugace?!