najraj videm, da me noben..če me pa že..nej me luštna ženska..ne pol alterja v moških telesih.
k notranjc je fasal 50€ minusa, ejst ga s takim žurom najmanj 200.
k notranjc je fasal 50€ minusa, ejst ga s takim žurom najmanj 200.
Pizdamaterna, jaz sem rekel, da pridem in bi tut pršu, če ne bi skenlslali vse zadeveCitat:
Uporabnik softi pravi:
model.
nisem jest alter notranjca..če veš kaj mislim.
ps
notranjcu bi lahko titulo spremenil
Citat:
Uporabnik softi pravi:
mamo srečanje..vsi rečejo, če pride softi mene ne bo..kdo bo s tem asfalterjem, težakom.
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Slike so prisotne na vseh meetingih... Vprašanje je samo, kdo jih dobi (eni jih še zdej niso, vem...)...
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Slike so prisotne na vseh meetingih... Vprašanje je samo, kdo jih dobi (eni jih še zdej niso, vem...)...
Ovca k te vidm letiš na ražanj
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kdo si ti? je vljudno da se predstaviš...
drugač pa ne maram pogojev... če bo pa fešta pa pridm...
muzka bo pa najbrž vaša od dol a
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ce bosta skupaj z belim prijateljem organizirala zur, pridem tudi jaz. Ce sem seveda povabljen. sicer mi teli meeti ne disijo ker ma pol 100 ljudi neke slike in se delajo photoshopi ampak tudi to prebolim ce lahko prisostvujem ko se bosta skupaj hranila s kolegom z dolenjske
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ce bosta skupaj z belim prijateljem organizirala zur, pridem tudi jaz. Ce sem seveda povabljen. sicer mi teli meeti ne disijo ker ma pol 100 ljudi neke slike in se delajo photoshopi ampak tudi to prebolim ce lahko prisostvujem ko se bosta skupaj hranila s kolegom z dolenjske
in koliko slik si videl photoshopanih že iz nekaj srečanj?