prošnja

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dejte temo meeting kruhki preimnovat v neki druzga.

kaj se dogaja. dva dni dela k dreka, kosilo k malca. in pol se ves lačen odpravim sprostit od dela. na alter seveda. klik v moj priljubljeni čev..kruhki..ok. kje še vodim bitko..aha odjok..a shit..lačen sem..kje še..aha gradnja..patriot pa cviček in krompir.

kamorkol pogledam..samo hrana.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ampak te noben ne jebe 5%.
evil.gif

Do kruhkov imaš še 3 dni.
wink-1.gif

Tisti odojk.

Tebi bi še verjel, ampak dokler ne vidim in ne probam... Ni mi jasno, kako imaš izkušnje s peko odojka, ko pa si rekel, da vedno pečeš na žaru samo za 4 ljudi.
17758-icon_confused.gif

Nikakor pa ne verjamem belemu Kameleonu, katerega predniki in vzorniki imajo izkušnjo samo s "peko" živih partizanov.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
roštilj ej tedensko za 4, kvartalno za 16.

odjke, jagnje..smo pa svoje čase..zdej dve leti ne..pekli..kvartalno..ali ševeč.

dol na jugu..vsake tri 4 dni. kle..za ene praznike sem jih pekel po par kosov.

zdej moram uredit ta moj...stroj..

prsežem pr tem postu, da te povabim na 2 ali 3 pečenje. prvo moram sprobat novo orodje, da ne bo presenečenj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Če me boš res povabil bom imel za vsak slučaj kako klobaso v prtljažniku.
evil.gif

super. bom videl kako dolenc naraznji klobaso. mojim dol bo to full zanimiv. so se vedno cudili kaj slovenac vse nardi s krimpirjem. k vidjo klobaso z raznja..jih bo pobral od vrhunca kulinarike.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
boš razumel. tega se bojim.

peč je za..normalen način prpravljena. raženj rabim. za top pro..glej temeo odojek..bo pa trajalo. prvo keš, drugo izvedba.

zdej bi kupu softi sedežno, pa dnevno, pa uno 58 palzmo od simonvi. in spet keš gre v franže.
če pa rečem, da bom v roštilj palc dal še čuka, namest v sedežno..se bom mogu pa ke preselt.

aja.
v roštilj hausu moram prpavt za sušenje mesa. strošek 100€ minimalno.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pismo, tebe ni æale nič indoktriniral?

Šle so vaše južne navade v franže, če te ima baba tako na kratko...
hysterical-1.gif

Klobaso sem imel v mislih suho, da se mi ne pokvari v prtljažniku, če boš ti vseeno kaj spekel.
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
saj ne bo nič s pečenjem, zastonj se trudiš...pa še alkoholika se boji. sigurno mu je težil kaj po njegovih travnikih, ki jih ima blizu Fužin
shocked-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a nisi enkrat rekel, da veš kake so dolenke.

če prideš k men jest..lahko klobaso pustiš doma. še nikol ni bilo tako slabo, ali tako malo. raje naredi plac, da boš lahko domov kaj odpelal

itak pa..a tebe bo tvoja pustila?

Himera

Pripravnik
7. nov 2009
52
0
6
Mogoče je pri tebi asfalt polagal, pa mu nisi plačal. Še bolj verjetno je, da je položil kaj drugega, kar pripada tebi, pa se te zato boji.
Samo ne vem, če pogledam Softija ...
evil.gif