Programer za NET z izkušnjami se išče za partnerja

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Bom kratek. Za sabo imam že 3 uspešna podjetja. Star 41 let, mag ekonomije. Priznam, da sem se že naveličal dosedanjega podjetja/dela. Pred dvemi leti mi je umrl oče.... in ob tem sem prišel sem na idejo za spletno storitev, portal... Predvsem za tuje stranke. Iščem nekoga ki ima izkušnje z programiranjem spetni strani/portalov v tehnologiji/tehniki, ki je sedaj aktualna ( jaz se odkrito nič ne spoznam na to) in bi ga sodelovanje zanimalo. Denar ni problem. Če projekt uspe je možno solastništvo podjetja.

Napišite mi na privat par vrstic o sebi (starost, izkušnje itd... vse kar menite da bi bilo pomembno...) in gsm ter email. Vas bom osebno kontaktiral.

Na vsa morebitne komentarje na forumu ne bom odgovarjal.

roblek007

Pripravnik
19. apr 2009
228
3
18
Ena opazka na tale zapis:
"Če projekt uspe je možno solastništvo podjetja."
Zakaj solastništvo ni možno od samega začetka?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.558
2.964
113
v lokalni ostariji
hja

na začetku bo pač ovrednotil delo. programer dobi plačano. ko/če bo pa projekt zalaufal ga pa namesto da mu plačuje naprej da delež v podjetju... tko nekako razumem...

spet bo kakšen "pogrebna" stran... glede na to da je idejo dobil ob smrti očeta...

jaz svetujem da najprej uproebi dobro google... da ne bo kakšna stran z "virtualnimi svečkami" pa tudi prenos pogreba je že omogočen na žalah;)

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.558
2.964
113
v lokalni ostariji
kakšen pogoj? dobil bo plačano delo kolikor sem razumel. potem pa če bo hotel ščasoma še možnost deleža...

ampak v osnovi bo pa plačan z euri.... ali mogoče izkušeni programerji hočjo kakšno drugačno obliko plačila? recimo z bananami?

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.981
6.994
113
.NET ne pomeni to
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bistveno je vprašanje, kaj je zadaj.

sodobnih tehnologij je N, primernih pa par za vsako zadevo. ker se ne spozna na zadeve rabi nekoga, ki bo naredil tehnični del, CIO, potem pa koderja.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Pa ti bi se 5 zlatih palic sam da napises begin...

Tip bo sfinanciral idejo in rabi programerja, ti to nisi, zakaj se primitivno oglasas tle gor.

Pa vse info imas v nejgovem postu.

In ti mislis da.bo vecji kmet od tebe pa ti sel na to tukaj odgovarjat?

roblek007

Pripravnik
19. apr 2009
228
3
18
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Pa ti bi se 5 zlatih palic sam da napises begin...

Tip bo sfinanciral idejo in rabi programerja, ti to nisi, zakaj se primitivno oglasas tle gor.

Pa vse info imas v nejgovem postu.

In ti mislis da.bo vecji kmet od tebe pa ti sel na to tukaj odgovarjat?

Uf, težke besede.
V bistvi je tako da maš prov. Za tak projekt je treba 5 zlatih palic na začetku (kar njikjer ne piše da jih ne dobi). Zakaj bi izkušen programer sprejel neko popoldansko zadevo, če ne bo orenk plačan, ker zelo verjetno v svojem rednem delu zasluži precej, drugače ni izkušen. V nasprotnem primeru rajš ne dela in gleda v luft...
Bistvo je da išče izkušenega , ta ne bo delal za neko postavko na uro.

roblek007

Pripravnik
19. apr 2009
228
3
18
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kakšen pogoj? dobil bo plačano delo kolikor sem razumel. potem pa če bo hotel ščasoma še možnost deleža...

ampak v osnovi bo pa plačan z euri.... ali mogoče izkušeni programerji hočjo kakšno drugačno obliko plačila? recimo z bananami?

Ja izkušen oz. dober programer, ima velikokrat v pisarni kakšen sladkorček v obliki banan in podobnega sadja. Sem napisal, da odvisno kaj je v ozadju, ampak običajno taki projekti niso najbol priljubljeni pri izkušenih programerjih.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne, .net pomeni da recimo v c++ ali c# ali basicu pač pišeš ukaze tako: http://www.tutorialspoint.com/asp.net/asp.net_first_example.htm

finta je da pišeš ukaz.nekaj.nekaj ... in uporabljaš pikice med objekti al razredi al kaj pač imaš
smile-1.gif

fancy crap pač
Joj dej ne bedarij pisat. .NET je okolje/platforma, ni nobene finte ampak je to sintaksa ki se v tem okolju uporablja. In avtor teme je z NET mislil to, da rabi razvijalca za neko spletno resitev. Konc koncev je lahko tud v javi napisana zadeva.

O nastanku .NET mas pa napisanega malo morje pa si malo preberi (ne samo knjig o prehrani citat)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.981
6.994
113
Avtor je mogoče napisal prav, jaz sem pa replicirat alkoholiku, ki je repliciral ThorZEN-u, kateri je pa omenil ".NET", kar pa pomeni točno to, kar sem napisal (sicer zelo enostavno, tako da pač razume alkoholik).

Avtor je res napisal samo NET, tako da vprašanje če je mislil .NET ali NET, ampak glede na to da kaj preveč ne spremlja teme, vprašanje če bomo kdaj izvedeli kaj je dejansko hotel
smile-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.015
6.626
113
A je bil njegov post predolg, da ga niste do konca brali? Ker vsi ste se zapičili v nekaj, kar je v naslovu, naprej je pa že srednja žalost, zadnji stavek ja pa očigledno vsem ušel.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.981
6.994
113
Ne predstavlja .NET Microsoftovega frameworka, kjer so not že zapisani mnogi classi? Oz kaj potem pomeni, če ne to?