Začetek sem naredil na A3. (nepopoln, zajel pet generacij). Ko bom hodil na oglede maticnih knjig bom najverjetneje tudi tja vpisoval podatke, tako da back up na papirju bo vedno.
V e obliki lepo dodas scan fotografije , druge podrobnosti... Na A4 list to bolj tezko stlacis. Bo pa na koncu ta e oblika šla najbrz na ploter in med dve stekli ter na steno. Ali pa ce bi naredil foto tapeto ali kaj podobnega.
Jbg, je morala nas iskati sorodnica 4 dni po okolici, pa nas ni naslaz, potem sem jo jaz preko emaila zadnji dan pred letom v ZDA spravil na zeljeno lokacijo (morala se je vrniti iz Budimpešte ). Zaenkrat mi je to dovolj velika motivacija, da naredim to drevo. (o katerem sanjam ze kako leto ali dve, in moram narediti čimprej , dokler ne umre se ena generacija). Z vsakim ki umre, se izgubi tudi kaksna podrobnost.
Rad pa bi čim vec teh podrobnosti o posamezniku spravil na papir. Ker mocno dvomim da bo ze cez desetletje se karkoli od te e oblike zivo in dosegljivo avtorju. Kaj sele stoletje.