Profi aparati vs. ostali

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
hagiber je napisal, da je razlika v ostrini med d300 in d3 kot noč in dan v prid slednjega. Nisem si pa mislil, da govori o ekstremnih pogojih. Ampak hej, če z d300 pravi trenutek pritisneš na sprožilec, je potem tudi slika z d300 izredno ostra ali pač ne?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ja samo prej se je pisalo, da se loči fotke na oko odvisno od bodya.

Saj če en fotoaparat sfali focus en pa ne, potem se to načeloma že na daleč vidi...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:

Saj če en fotoaparat sfali focus en pa ne, potem se to načeloma že na daleč vidi...

Ja ni se govorilo tako. Ampak na način, da 7d nikoli ne more naredit tako ostre slike, kot 1d. Tako sem jaz to prepucavanje razumel.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Malo smo meli nesporazuma. Govorili smo o smučanju in o tem kako pri smučanju ni nikoli dovolj mm in zakaj ne uporabljamo crop body-jev. In tukaj sem govoril da mi pri smučanju (sploh kaki smuk) ne pride v poštev body ranga D300/7D ker je velika razlika (v teh pogojih) velika.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:

Ja ni se govorilo tako. Ampak na način, da 7d nikoli ne more naredit tako ostre slike, kot 1d. Tako sem jaz to prepucavanje razumel.

Tudi jaz sem tako razumel...

ant

Pripravnik
V glavnem smo vsi ugotovili, da so crop bodyji prepočasni za pro delo, vendar še vedno dovolj dobri za fotografe, ki bi radi s cenejšo opremo posegli v ta segment, vendar še ni dovolj denarcev za pro.
Pač bodo imeli več zgrešenih fokusov, tisti ki bodo v fokusu pa bodo za net več kot zadovoljivi.

OK?

smile-1.gif