Prodaja rabljenega avtomobila

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Kako dolgo ste ga prodajali, v kakšnem stanju je bil in koliko je bila cena?

Prodajam svoj star avtomobil, avtomobil je super ohranjen (vizualno in mehansko), ima malo kilometrov, dobro opremo (klima, gretje sedežev, abs, asc,...), cena je nižja od 5.000 EUR in v štirinajstih dneh nihče niti poklical ni.
bonk.gif

Če ga daš za 3 jurje, ga kr pripelji na hof
evil.gif

Drugače pa res čudno da ne gre v promet, ker avto je v nulo

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Razlika v ceni goriva je eno.......koliko,pa v resnici profitiraš z dizlom pa drugo. Imam 2 dizla in enega bencinarja,v moji celotni karieri pa sem že marsikaj prevozil verjemi da vem kaj se splača!
evil.gif
Če mi nizaš tukaj cene goriv,vem da nimaš tri čiste.Ampak to je tema ki ne spada sem.
Pri nas se pač bolje prodajajo dizli,govorim iz izkušenj,prodal 4 dizle v trenutku,dočim z bencinarji so težave,pa čeprav niso neke razguncane kripe.
Če pa še je motor nad 1.6 pa tako nobeden ne povoha avta.
ne-ne-1.gif
Pač tako je!

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Clio 03 1.2 je šel v parih dneh, ga je kupila žlahta, ki je itak skoraj nismo poznal.
Se pa že bojim kako bo težko prodat S60 2.4 140KM bencin, ko sam vem, da take bencince noben noče.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
No, se toliko bolj smeji nam, ki bencince kupujemo
wink-1.gif
Dizla rabljenga niti povoham ne. Ker ga itak ne rabim za 5km v eno smer na šiht.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
bencinarja je res umetnost prodat.Svojega prodajam ze 4 mesece, je najcenejsi med vsemi na trgu, do sedaj sem imel 3 klice
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
prodajal sem lanosa bencinarja preko avto.net, imel en kup klicev z juga, bli so dilerji ki tle nabavjo cel kamijon in pol odpeljejo dol. sam potem sem ga rajš prodal enmu slovencu. šel pa je v mislim, da v enem tednu.

prodajal sem golfa2 dizel, šel je v enem dnevu. sam ni bil na netu, šel je enmu znancu, kater avta prej ni vidu. model je pršu z dnarjem pogledu avto in se odpelu:)

ko pa sem preko avtoneta kupoval avto sem pa skor žiučnga fasu. a misljo kej kmal porihtat kvaliteto slik tam gor. ker še tko stara zarjevala kripa se na unih fotkah sveti kot da je avto z razstave:S poleg pa še pišejo avto odlično ohranjen. pa tut dobro ohranjen ni za mene, če okol in okol rjav, notranjost zamazana, da bi ga 3x mogu pelat na globinsko-kemično čiščenje.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ksz
ne govorim le za svoje avte:

katrca, obesil oglas na faksu, v enem tednu je bila prodana, kupla kolegica študentka
C visa, kake tri dni, kupil jo je en flower power fanatik, ki je samo zelenjavo
stara vectra, zarjavela, kupila sta jo dva za dele, že drugi dan po objavi
vectra B, karavan, dizel, dva dni nič, pol pa so se kr javljali, nisem rabil kaj dosti cene spuščat, sem jo pa dal najboljšemu ponudniku in naredil edini biznis doslej
kia sportage, dolga izvedba, bencin, prodajala se je 2 meseca, nato je šla za želen denar edinemu, ki se je zanimal
lada niva, brezhibna s 60.000 km, čez 2 tedna bližnjemu sosedu
C xantia, zjebane bremze, mašina žrla olje, šla po petih dneh za dele
sestrina katrca po kakem tednu edinemu, ki se je zanimal (časi se pač spreminjajo)

mislim, da se vse, le pravo ceno je treba najt

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
točno tako.
nekje je treba začeti.
zadnjega (vectra B) sem prodal za 4000 EUR.
očitno je marsikomu 5000 evrov za tisti dotični avto, ki se tako dolgo prodaja, preveč.
poskusi znižat ceno. najprej 200 eur in boš videl.
pri avtu pač ne moreš zaslužit.

(dalo se je v primeru, da si avto kupil neposredno pred uvedbo evra in ga nato po podražitvah prodal)

edit: no, v bistvu je fotrova kia sportage šla za 6700 eur.
ampak moji so pa bli skupaj sešteto nekje 5000 eur, ja.

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
V sredo dal za foro na avto net, ker do odhoda je bilo se vec kot mesec dni in sem racunal, da bi se se vozil tiste dni. Zgodilo se je ravno kontra. Zvecer ze klice en kandidat in se malo pogovarjala. Ni se mi slo da bi prodal, zato je bil pogovor proti koncu ze eno zajebavanje. Zatem sledi se en SMS, ce prodam samo sprednjo masko
hysterical-1.gif
je hotel glihat pa sem kar povedal, da spustil cene ne bom, ker sem tocno vedel kaj imam. 3 dni nazaj je bil na servisu na 15.000km, nove ploscice in diski, ravno tako letne gume. Dobil toliko kot sem zahteval.

Avto Passat 1.8T letnik 98 z realnimi 231.000km.
srce-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dejstvo je, da yugecov avto je glih tok star, d aje star, da velik je glih tok, da ni velik, d aima zadnji pogon in da je zdej tko

en k rabi večji avto, ga ne zanima. kdor išče malega ima novejše za ta denar. tisti, ki bi imeli bmw pa ponavadi iščejo veliko, da nadgrajujejo ego. se pravi je krog kupcev vsaj 10 krat manjši od kupcev vectre, mondea, alfe....

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Mi smo prodajali Renault 5 za 200€, potekla registracija, teh.pregled je bil opravljen, pa nismo našli kupca dosti časa, noben Bosanc je ni hotu, ker to pač ni katra ali golf. No, na koncu se je vendarle našel korenjak, ki jo pridno fura po cestah.
avto je letnik '91, 115k km, redno vzdrževan, le gume so bile slabe gor;

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
glede cene se ne strinjam. če bi kupoval 3 kompakta, bi vzel tega definitivno.

mi je zanimiv avto, ampak rabim za žensko in zna bit zadnji pogon problem. s corse na 3 je tudi velik prehod. cena je pa taka, da dodam že malo pa ji dam getza, punta. sicer ni primerjave z bemflo, sam je nov, pa še 'velik' ni.

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
jaz sem za svojega polota najprej dal ceno, ki je bila za 500 EUR nižja od najnižje konkurence na avto.net, ker se mi je mudilo.bil sem pripravljen celo dodatno popustiti pri ceni. v enem tednu ni bilo niti klica!!!

nato sem po priporočilu mehanika izbrisal oglas, dal nov oglas, z novimi fotkami in z 100 EUR višjo ceno od najvišje na avto.netu, dobil v prvi uri klic, naslednj dan pa avto pordal brez cenkanja. očitno imajo ljudje boljši občutek glede "kvalitete" avtomobila, če je ta med dražjimi v konkurenci.