sem, en je omenjal dva pira pa moped, ti pa da kamera reši zadeve okoli trka, zmagovalna kombinacija.A si prebral, kaj sem napisal?
sem, en je omenjal dva pira pa moped, ti pa da kamera reši zadeve okoli trka, zmagovalna kombinacija.A si prebral, kaj sem napisal?
Jaz bi sicer rekel, da motor in kakršenkoli alkohol ne gresta skupaj, ampak če preživiš s praskami, po moje ni ravno zelo pomembno, kdo je kriv. Drugače pa, kamera reši take zadeve.
No kako je? Ker po mojem opazovanju so se motoristi od moje mladosti konkretno spremenili. Sedaj se marsikateri (verjetno lolek, ki ne upa prehitevat, a ne?) vozi celo v koloni, včasih je pa to vse letelo mimo kot sneta sekira. Sedaj ali so se tisti že pobili ali pa je res kaj bolje.Ja, pa drzava / zavarovalnica resuj... Nimam nic proti motoristom, sam zal tako je. Dokler se ne zgodi vsi pametni, ko pa v bolnci lezi (ziv, ce ma sreco) je pa mal drgac. Poznam, vidu, vem kaj govorim. Tko da ne bi o pametnih ockih, ce sam to se nisi.
Še dlje...po eni strani, narava hopefully ne zna tako pametnega virusa skup spravit, da najprej čaka toliko dni, da nakužiš druge ljudi...človek pa tudi ne zna tega skup spravitksz...
mene pa zdej zanima kam so poniknili vsi tisti, ki so mislili oz. še mislijo da je virus sproduciran namenoma
Jaz tudi, ampak me lih ne veseli, da bom prisel do avta zaradi nesrece drugega...To mi delaj...v jeseni nameravam kupit rabljen avto.