Ne bi bilo slabo ,če bi obstajala nekakšna spletna sklenitev pogodbe, toliko da je uradno zabeležena predvidena sprememba lastnika ,prepis pa ko bo možno ??lahko prodaš, samo avta ne daj iz rok brez prepisa,ker ti bo lahko žal
kaj pa prodajašnaslednji "the" virus bo cez nekaj 10 let. tacajt bo pa corona postala navadna gripa.
drugace pa tudi mene zanima prodaja avtomobila. ker sem si dva meseca nazaj kupil malo bolj prestizno vozilo pa vidim, da v trenutni situaciji ne rabim, ker ne vem kako bo s firmo in naslednjimi projekti. takrat, ko gre najlepse....
Kje si, Linda?naslednji "the" virus bo cez nekaj 10 let. tacajt bo pa corona postala navadna gripa.
drugace pa tudi mene zanima prodaja avtomobila. ker sem si dva meseca nazaj kupil malo bolj prestizno vozilo pa vidim, da v trenutni situaciji ne rabim, ker ne vem kako bo s firmo in naslednjimi projekti. takrat, ko gre najlepse....
Kaj pa je narobe s njim? Ga kupiš, zakleneš in prideš čez 1 teden po njega: v tem času bo vse noter pocrkalo. Lahko pa prej še vse našpricaš z razkužilom, če si bolj panične sorte.Na avto.net sem zasledil oglas z opombo "prodajam zaradi koronavirusa". Vsaka čast tistemu, ki je ta trenutek pripravljen sesti v ta avto.
ne razumem lindeKje si, Linda?
Saj ne rabi vstati. Zadosti je da da noge narazenLinda Evangelista, ena prvih supermanekenk, je izjavila, da za manj kot 10.000 $ tudi iz postelje ne vstane. Podobno kot ti. Do nedavna.
naslednji "the" virus bo cez nekaj 10 let. tacajt bo pa corona postala navadna gripa.
no dej, kje je pa zdej tvoj smisel za humor...
ps
kako ne veš, kdo je linda? Bi te vprašala kok si star, pa nazadnje ko sem nekoga tu to vprašala (bil je ravno kalbo), so me zafrkavali, da iščem zamenjavo...