Prodaja avta brez moje prisotnosti?

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Oj!

Lahko prodam avto, ne da sem prisoten pri prodaji?

Avto je pisan name, prodajo bi izvedel prek očeta.

Vem da je optimistično, ampak mogoče obstaja način?

LP

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Če una za šalterjem ne bo pozorna bo šlo. (slika na tvoji osebni+oče)
grin1.gif

Drugače pa overovljeno pooblastilo.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Problem je, ker sva z očetom naredila samo pooblastilo za pobiranje pošte (obrazec na pošti), mene pa ni v Sloveniji ...

LP,
PIC

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
jah, če mu zaupaš, naj napiše sam pooblastilo in poskuša tebe podpisat. Big deal

Nazadnje urejeno:

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Hja, samo napisano in podpisano ne bo dovolj, moral bi ga overovit, drugače zelo močno dvomim, da bo šlo skozi, ni to dvigovanje pošte, ampak bolj resna reč. preveri kakšne ožnosti overovljanja imaš v državi, kjer se trenutno nahajaš.

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
sam sem imel podoben problem le da je bilo obratno in mi nisi hoteli sprejeti, čeprav je bilo pooblastilo overjeno pri notarju in tudi sam notar je trdil da je možno s tem potrdilom

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
ne vem če je to tako enostavno. Jaz bi tud očetu avto prodal.... on bi bil pa jezen in prodal mojega... pol bi pa še mama peš hodia
grin1.gif

Najbolje bo, da se pozanimaš na UE kjer se bo prepis izvedel... ti ali pa oče, kakšen je postopek. In če tako narediš, ni hudič, da ne bo šlo skozi.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Hvala vsem za odgovore.

Sem se odločil, da bom počakal do marca, ko se vrnem. Preveč komplikacij, pa še od taprvega predstavništva/ambasada sem precej oddaljen.

Problem je, ker prodajam zelo specifičen avto, ki se ga praktično ne da prodat, zdaj imam pa 3 kandidate.. saj vemo da se železo kuje, ko je vroče...
smile-1.gif
.

LP

igi

Guru
13. okt 2007
5.643
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik PIC pravi:

Sem se odločil, da bom počakal do marca, ko se vrnem.
LP

Še nisi našel lokacije iz katere se ne bi vrnil? No vsaj zimo boš preživel na toplem...

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik PIC pravi:

Sem se odločil, da bom počakal do marca, ko se vrnem.
LP

Še nisi našel lokacije iz katere se ne bi vrnil? No vsaj zimo boš preživel na toplem...

Je treba coris uredit, pa mamo objet..pa naprej
smile-1.gif
.

Žal imam v SLO še stvari/ljudi, da ne morem kar bye bye.

Kje je lepše kot v SLO? Vzami pikado in jo vrzi v zemljevid sveta. Težko, da boš zgrešil
smile-1.gif
.

LP,
PIC