Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Vzet preizkušnjo je tak edina možnost (razen redne registracije). Kaj pa kje med hišami peljat ni dovolj? Jaz sem svojega peljal po stanovanjskem naselju zraven prodajalca, pa mi je bilo čisto dovolj.
No če greš v salon kupovat imajo tak sami kakšno probno tablico za gor dat, toliko da nisi policajem zanimiv.
PR tablice, in kar se mene tiče, jih naj čast prodajalec, ker on prodaja.
Normalen človek bo namreč vedel, kdaj bo prodal avto in ga bo prodajal z veljavno registracijo (bonus za tekoče leto ti pripada po 11ih mesecih, in imaš potem mesec dni časa za prodajo, bonus ti pa še vedno pripada)
ja najbolje... da ima vsak teden enega ki bi se malo vozil pa da vsak teden daje dobrih 30€ za preizkušnjo, ali pa še bolje, najbolje da naredi dan odprtih vrat da pridete morebitni kupci na testno vožnjo.
sej bi se ti rad peljal, sicer pa če je kaj narobe z avtom boš videl takoj ali pa se bo težava pojavila ko boš z avtom naredil že nekaj 100km.
Edina legalna so preizkusnje tablice. Ce ima avto tablice se gor, gres pac en krog, reskiras, ce ti je skoda par evrov za preizkusnje. Ce pa tablic ni, pa das svoje gor.....
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.