Probna vožnja neregistriranega avta?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če nekdo prodaja avto, ki trenutno nima veljavne registracije, kako lahko gre morebitni kupec na testno vožnjo?

Za javne ceste, kaki poligoni odpadejo.

Kako to uredit z najmanj komplikacijami?
Vzeti preizkušnjo?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Vzet preizkušnjo je tak edina možnost (razen redne registracije). Kaj pa kje med hišami peljat ni dovolj? Jaz sem svojega peljal po stanovanjskem naselju zraven prodajalca, pa mi je bilo čisto dovolj.

No če greš v salon kupovat imajo tak sami kakšno probno tablico za gor dat, toliko da nisi policajem zanimiv.

tony

Guru
23. jul 2007
9.740
1.526
113
PR tablice, in kar se mene tiče, jih naj čast prodajalec, ker on prodaja.

Normalen človek bo namreč vedel, kdaj bo prodal avto in ga bo prodajal z veljavno registracijo (bonus za tekoče leto ti pripada po 11ih mesecih, in imaš potem mesec dni časa za prodajo, bonus ti pa še vedno pripada)
zmaga.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik tony pravi:
PR tablice, in kar se mene tiče, jih naj čast prodajalec, ker on prodaja.

ja najbolje... da ima vsak teden enega ki bi se malo vozil pa da vsak teden daje dobrih 30€ za preizkušnjo, ali pa še bolje, najbolje da naredi dan odprtih vrat da pridete morebitni kupci na testno vožnjo.
rolleyes-1.gif

sej bi se ti rad peljal, sicer pa če je kaj narobe z avtom boš videl takoj ali pa se bo težava pojavila ko boš z avtom naredil že nekaj 100km.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Edina legalna so preizkusnje tablice. Ce ima avto tablice se gor, gres pac en krog, reskiras, ce ti je skoda par evrov za preizkusnje. Ce pa tablic ni, pa das svoje gor.....