Citat:
Uporabnik capl pravi:
Fadil , pravo zaroto peljejo proti vaši familiji
se spomniš policajke iz Velenja, ki te je opalila, ker si kršil prometne predpise? kakšna krivica....si jo zajebal potem pri komandirju? se ne spomnim več kak je blo naprej......
zdaj pa še učitlca, katere smisel življenja je, da zajebe še tvojo hčer,....baba sploh nima privat življenja, vse je posvečeno samo maltretiranju tvojega sončka , ja , samo za to živi......noč in dan razmišlja samo kako bi zajebala kerga sončka...
ZAROTA!!!!!!!!!!!!!!
lej , samo misel.....kaj praviš, kakšen efekt bi npr. bil, če bi po uri, hči SAMOSTOJNO ukrepala in stopila do učitlce ,, gospa, saj vem da mi nič ne pomaga, ampak samo v vednost, nisem švinglala, krivico ste mi naredili, pa ni važno, k angleščini hodim zaradi znanja, ker vem da ga bom celo življenje potrebovala, ne pa zaradi ocen,,......nekaj v tem smislu, da ji vzbudi dvom v njeno strokovnost.....
...kaj praviš? kera varijanta je boljša?
sej vem, tvoja -balkankomunajzarska iz preteklih časov, ko ste za vsak pičkin dim tekali k partijskemu funkcijonarju in tožili ljudi
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Se ti ne zdi, da že res pretiravaš? Jbg, krivica se je zgodila, move on.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Govoril sem z ravnateljico in povedala mi je, da tudi če hči sama ni goljufala, je vedela da goljufajo in zaradi tega je kao soudeležena. Saj ni zatožila sošolce, ki so goljufali. Če ne kradeš, ampak samo držiš vrečo, si enako kriv.
AMEN!!!
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Naredil sem napako, da se temo postavil na narobnem forumu, kjer so po večini mlajši ljudje brez otrok, ali pa z majhnimi otroci. Močno dvomim, da boste svoje otroke v življenju puščali na cedilu, ko sami ne bodo zmožni stvari urediti. Sam sem se v šoli vedno postavil sam zase, ampak so me precejkrat odpikali kot knof od gat. Pri večjih stvareh, je zadevo rešil moj foter, za kar se mu še danes hvaležen. In po vaših besedah naj bi bil potem jaz danes nesamostojen, razvajen in nesposoben!? Daleč od tega, dragi forumski kolegi, daleč od tega. In sam sebi sem dokaz, da je moje razmišljanje pravilno, kar se tiče hčere. Verjamem, da se bo iz takih stvari naučila, da ni potrebno v življenju vedno počepniti in požreti drek. Naj se postavi zase, pa če tudi zaradi tega kasneje potegne kratko. Zaradi takega razmišljanja smo Slovenci tam kjer smo. Znani smo po tem, da smo ovce. V drugi temi je debata o pijanem Mišiæu. In kaj bo? Tako kot vedno.... Tresla se je gora, rodil se je Mišiæ. BEDA!!!
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Jaz bi za učitelje uvedel licence - pogoj za licenco pa je opravljen periodičen preskus znanja.
Se pa pa stanju v šolstvu ne čudim več, odkar sem malo več izvedel kako poteka (ne)delo na pedagoškem faksu.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Govoril sem z ravnateljico in povedala mi je, da tudi če hči sama ni goljufala, je vedela da goljufajo in zaradi tega je kao soudeležena. Saj ni zatožila sošolce, ki so goljufali. Če ne kradeš, ampak samo držiš vrečo, si enako kriv.
AMEN!!!
Točno!Citat:
A zato ker kuzla lena preplačana, sama ne prepreči plonkanja so pa drugi krivi.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Jaz bi za učitelje uvedel licence - pogoj za licenco pa je opravljen periodičen preskus znanja.
Se pa pa stanju v šolstvu ne čudim več, odkar sem malo več izvedel kako poteka (ne)delo na pedagoškem faksu.
Kakšen pedagoški faks pri srednješolskih učiteljih?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ff in še drugi faxi so za srednje in predmetno stopnjo osnovne 6-9.klas