Problem v šoli

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
347
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Tako je, sumim, da je Fadil že ves čas v bistvu samo iskal nek razlog za privaten obisk kabineta od razredničarke in ali ravnateljice...

Zdaj manjka slikovni material?
jaz pa sumim da je prfoksa iskala razlog da jo fadil obišče.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Ne vem no, jaz bi šel pa kar direkt v Bruselj s to pritožbo
bonk.gif

Vsi ki ste pametni kako se ji je zgodila pravica... pa ste dejansko prepričani da res ni imela nič zraven pri prepisovanju? Navadno se problematični sošolci namensko vsedejo zraven vzornih sošolk, z namenom da od njih prepisujejo.

Namreč ena stvar je, da nekdo zraven tebe plonka; druga pa, da nekdo prepisuje od tebe. In če pustiš da nekdo prepisuje od tebe, oz. mu po možnosti še celo malo približaš list, si enako kriv kot on.
Ma ne gre se za oceno niti več. Če je ravnateljica resnično ponudila tak argument, kot utemeljitev za odvzem testa in negativno oceno, je to zrelo za nadaljnje raziskovanje.

Če bi enostavno povedala, da je hči plonkala, bi bila to lahko laž, ampak Fadil in drugi tega ne moremo vedet. Da pa pove, da je nekdo ocenjen z negativno oceno, ker je vedel, da ostali plonkajo je pa protizakonito in zrelo za inšpekcijski nadzor.

Fadil, jst bi sedaj omilil zadevo, še vedno stoj za svojimi besedami, a brez obtoževanj. Kot vidiš je hči dobila dobro oceno (upam da je bilo ocenjeno njeno znanje in ne tvoje piz-denje pri ravnateljici, da jo ima prfoksa na piki), tako da zaenkrat stopi korak nazaj. Še vedno ne vemo na kateri šoli se to dogaja..?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.520
7.181
113
pri taščici
Glede na to da hčerka anglo obvlada, sumim da je kakšnemu sošolcu hote ali nehote pomagala. Pri tem je bila opažena in....

Fadil ne skoči v zrak, napisal sem nehote tudi

Nazadnje urejeno:

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Fadil - jaz bi se sel k uciteljici in se poplnoma normalno pogovoril. V nasprotnem primeru bomo cez nekaj let brali podobno temo kot jo imas na:
http://med.over.net/forum5/read.php?151%2C8813146%2C8813146

Ucitelj mora imeti avtoriteto. Ce mu jo bos zbijal se ti bo to vrnilo kot bumerang. Zivljenje samo pa tako ali tako nikoli ni popolnoma posteno. Prej se s tem clovek sprijazni bolje bo.