Citat:
Uporabnik aver pravi:
Pozdravljeni,
Zanima me kako ste kaj lastniki zadovoljni? Se 109KM obnese solidno glede na tezo? Nekaj sem slisal, da klima bolj slabo hladi kako je kaj s tem? Kako se kaj gibljejo cene letnih servisov?Se to kaksna je kaj dejanska poraba recimo 80kw oz 92kw?
Hvala
LP
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
v rikverc pa itak pr nobenmu azijcu ne gre normalno
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
jaz načeloma nisem občutljiva na to ampak v 24 urah 1000km z navadnimi mehkimi sedeži me pa ubije.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
ksz
Pa pojdimo znova. "Duhovitost" bo primerno nagrajena.
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Naredil v enem dnevu 1000km z 12 let starim Bmw-jem..kot nov. Si nočem predstavlat tega z domačo Laguno II al pa s svojim Puntom.
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Naredil v enem dnevu 1000km z 12 let starim Bmw-jem..kot nov. Si nočem predstavlat tega z domačo Laguno II al pa s svojim Puntom.
Se strinjam
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Se strinjam
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Jaz bi ti priporočala Kio Kušar v Domžalah oz. Dobu, kolega je lastnik in vodja servisa in on osebno je tudi eden najboljših serviserjev v Sloveniji.
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Jaz bi ti priporočala Kio Kušar v Domžalah oz. Dobu, kolega je lastnik in vodja servisa in on osebno je tudi eden najboljših serviserjev v Sloveniji.
taki ignoranti da večjih ni
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
taki ignoranti da večjih ni
Morda si imel slabo izkušnjo, vsak jo ima nekje. Mislim pa da so korektni, sploh če boš povedal kaj ti ni bilo všeč - boš naredil bolje, kot da si tiho.