pro_ceed

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Če pomislim, da sem z R5 Expres prišel do Berlina brez kakšnih posebni bolečin. No je pa res, da sem bil takrat skoraj 20 let mlajši
tongue-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Citat:
Uporabnik aver pravi:
Pozdravljeni,

Zanima me kako ste kaj lastniki zadovoljni? Se 109KM obnese solidno glede na tezo? Nekaj sem slisal, da klima bolj slabo hladi kako je kaj s tem? Kako se kaj gibljejo cene letnih servisov?Se to kaksna je kaj dejanska poraba recimo 80kw oz 92kw?

Hvala

LP

Gremo nazaj na temo..

Avto je doma slabo leto, narejenih 7k km. Knof glasnosti na radiu ne dela, kdej noče it v rikverc, no to je vse od problemov. Luštn avtk za vozit.

Slišal sem, da se cene na uradnem servisu ful razlikujejo..torej kje poceni prvi servis? Tale garancija..sem že malo pozabil, 7 let treba vozit na uradnega?

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kupiš nov avto in mažeš...

pol se pa čudim k men vulkanizer teži, da je treba gledat in preverjat kok so gume napumpane..in ce hudica kdaj pogledam olje..sem ga gledal k tele..sej je sama vto, ne airbus..

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
jaz načeloma nisem občutljiva na to ampak v 24 urah 1000km z navadnimi mehkimi sedeži me pa ubije.

Jap..tud v moji Laguni II, k so sedeži k da bi se na fotelj vsedu, se ti prav fajn zdi po mestu, ko pa narediš 200km bi se pa rajši na klopco usedu
rolleyes-1.gif
Sicer sam še nisem prav veliko km delal v šusu (max tam ene 300km), da bi me vse prav bolelo, si pa znam predstavljati kako bi izlgedalo na recimo 1000km.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Naredil v enem dnevu 1000km z 12 let starim Bmw-jem..kot nov. Si nočem predstavlat tega z domačo Laguno II al pa s svojim Puntom.
crazy1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
ksz

Pa pojdimo znova. "Duhovitost" bo primerno nagrajena.
rolleyes-1.gif

zmaga.gif

ksz

Glede Kie pomoje lahko tukaj dobiš kakšno uporabno informacijo tudi od kakšnega lastnika Kie, tukaj boš bolj kot ne našel samo mišljenja.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
E36 compact m-technic (športni zici? pa več nastavitev majo k navadni, če se ne motim).

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Naredil v enem dnevu 1000km z 12 let starim Bmw-jem..kot nov. Si nočem predstavlat tega z domačo Laguno II al pa s svojim Puntom.
crazy1.gif

Se strinjam
zmaga.gif

Ah...imam usnjene zice v moji italijanki. In kdor je kdaj sedel v Lybri ve, kakšni so ti sedeži....Pa sem naredil slabega jurja kilometrov pa ni bilo težav z ritjo , križem ali karkoli . Vse je v tem, kako si zic naštimaš.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Ve kdo kateri Kia servis je najcenejši? Lj ali okolica. Zaenkrat sem slišal za tistega v Medvodah.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Jaz bi ti priporočala Kio Kušar v Domžalah oz. Dobu, kolega je lastnik in vodja servisa in on osebno je tudi eden najboljših serviserjev v Sloveniji.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Izbral Črešnika v Medvodah..najcenejši, pa še olje lahko svoj prpelem. Kok ga gre notr? 1.4 16v. Aja ceno majo 110€ mislim da, s svojim oljem me bo pa 80 prišlo. Men se zdi kr uredu, sploh ker bom olje ful pocen dubu verjetno.
smile-1.gif
Castrol Magnatec 10w40, bo uredu?

Nazadnje urejeno:

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Meni so tako olje nalili ta teden, ko sem delal servis na svoji Elantri. Za 4l so mi vzeli 36€, v tvojega gre pa tudi podobno (raje manj).
Olje+filter, svečke, zračni filter- (90 000km)=126€

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Jaz bi ti priporočala Kio Kušar v Domžalah oz. Dobu, kolega je lastnik in vodja servisa in on osebno je tudi eden najboljših serviserjev v Sloveniji.

taki ignoranti da večjih ni

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

Morda si imel slabo izkušnjo, vsak jo ima nekje. Mislim pa da so korektni, sploh če boš povedal kaj ti ni bilo všeč - boš naredil bolje, kot da si tiho.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

Morda si imel slabo izkušnjo, vsak jo ima nekje. Mislim pa da so korektni, sploh če boš povedal kaj ti ni bilo všeč - boš naredil bolje, kot da si tiho.

lej...3 x sem bil pri njih..in vedno isti zatežen ignorantski odnos in vedno isti izgovori
lahko pa kaj več na PM