Se opravičujem za lapsus. Upam, da ti bo to dovolj jasno: GOZDARJI PODIRAJO V GOZDU Z DOVOLJENJEM ALI PO NAROČILU LASTNIKA GOZDA.Ne morem da ne bi.
Gozdarji podirajo v svojem gozdu? Ti sploh ločiš med gozdarjem, logarjem in lastnikom gozda?
Se opravičujem za lapsus. Upam, da ti bo to dovolj jasno: GOZDARJI PODIRAJO V GOZDU Z DOVOLJENJEM ALI PO NAROČILU LASTNIKA GOZDA.Ne morem da ne bi.
Gozdarji podirajo v svojem gozdu? Ti sploh ločiš med gozdarjem, logarjem in lastnikom gozda?
Meni je to zelo jasno, tebi pa očitno ni. Tako kot nekaterim, ki so tako ali drugače prišli do gozdov ni jasno, da je z gozdom potrebno gospodariti in da gozd ni zgolj lastnina.Se opravičujem za lapsus. Upam, da ti bo to dovolj jasno: GOZDARJI PODIRAJO V GOZDU Z DOVOLJENJEM ALI PO NAROČILU LASTNIKA GOZDA.
A ti razumeš lapsus?Meni je to zelo jasno, tebi pa očitno ni. Tako kot nekaterim, ki so nenadoma prišli do gozdov ni jasno, da je z gozdom potrebno gospodariti in da gozd ni zgolj lastnina.
Še enkrat, video je bil odgovor na to, češ da ne vem kje fant trenira. In ponovno, za razliko med lastnikom, gozdarjem in logarjem meni ni potrebno guglati.A ti razumeš lapsus?
Sicer pa sem hitro pogooglal, da sem ti pravilno odgovoril. Sedaj pa še kaj pametnega napiši, da se lahko še malo nasmejim. Pa še kakšen lep video prilepi kako Gajser trenira po gozdu.
Ne, ti ni potrebno. Zato pa pišeš neumnosti, da Gajser trenira v gozdu.Še enkrat, video je bil odgovor na to, češ da ne vem kje fant trenira. In ponovno, za razliko med lastnikom, gozdarjem in logarjem meni ni potrebno guglati.
jp, nihče s krosarko ne gre v šumo in vsi gajserji in stanovniki so padli direktno na tekmovalne piste brez da bi se prej leta in leta vozili po vseh mogočih terenih s peciklom ali motorjem ali laufali peš?Ne, ti ni potrebno. Zato pa pišeš neumnosti, da Gajser trenira v gozdu.
Znaš pa poste popravljat, to ti pa gre. Bom drugič raje citiral vse.
Spet obračaš besede. Ti sedaj nakladaš o vožnji, v original besedilu si pa pisala o TRENIRANJU. Sem ti že napisal to, ampak take malenkosti zanemariš.jp, nihče s krosarko ne gre v šumo in vsi gajserji in stanovniki so padli direktno na tekmovalne piste brez da bi se prej leta in leta vozili po vseh mogočih terenih s peciklom ali motorjem ali laufali peš?
Od kje si sedaj pobrala VSI.jp jp, vsi s krosarkami se vozijo samo po motokros stezah, vsi s specialkami po zaprtih dirkah in vsi s cestaki se furajo po grobniku in hungarorigu.
če verjameš
Ja sj...zaradi takih podivjanih se pač zgodijo ZAJLE. Al pa batine.jp jp, vsi s krosarkami in hard endurami se vozijo samo po motokros stezah, vsi s specialkami po zaprtih dirkah in vsi s cestaki se furajo po grobniku in hungarorigu.
če verjameš
Krosiste je pravzaprav težko prepoznat. Motorji so brez tablic, modeli pa v večini s čeladami.Jim je kaj rekla? Jih pozna?
Pa pismo, a res ne razumeš? Enkrat je nekje potrebno začeti. Kaj misliš da so vsi začeli na progah in tekmovališčih?Od kje si sedaj pobrala VSI.
Mi se pogovarjamo o TVOJI TRDITVI, DA GAJSER (NE VSI) TRENIRA (TRENIRA IN NE VOZI) V GOZDU.
Spet obračaš besede.
Na to ne boš dobila odgovora, ker nima veze s to temo.Pa čakam na odgovor kako pogosto je sploh tvoja mati v svojem gozdu in če je vaš gozd primerno vzdrževan in oskrbovan.
a tvoje obešanje na gajserja pa ima?Na to ne boš dobila odgovora, ker nima veze s to temo.
In kaj ima to veze? Vozi se po SVOJEM. Ko se bo vozil po drugih parcelah, se pa stvari obrnejo.Pa dajte komplicirat. Mislite da bi se kmetje vozili z hardendurami in kroskami po svojem, če bi si z vožnjo delali škodo?
a tvoje obešanje na gajserja pa ima?
Na svojem lahko dela kar če. Kot naprimer kakšne stare blokovke k ima v svojem stanovanju 20 mačku in vse skup zgleda kot štala.Pa dajte komplicirat. Mislite da bi se kmetje vozili z hardendurami in kroskami po svojem, če bi si z vožnjo delali škodo?