Izgleda sem nepismen.Brezveze model, brezveze. Ko boš dojel, da ne zagovarjam kolesarja ter ne napadam stopničarjev bova pa morda še kakšno rekla.
Ampak to še ne pomeni, da so stopnice namenjenen sedenju. Ker niso.
Izgleda sem nepismen.Brezveze model, brezveze. Ko boš dojel, da ne zagovarjam kolesarja ter ne napadam stopničarjev bova pa morda še kakšno rekla.
Ampak to še ne pomeni, da so stopnice namenjenen sedenju. Ker niso.
Očem ti to? Na smučišču je jasno, da je PREPOVEDANO sedeti na nepreglednih delih. Oprosti glede tega ne bova prišla skupaj, ker imam recimo o ureditvi smučišč precej pojma.
če je tvoj gozd pač rečeš da si šel na ogled da boš gospodaril... če te kdo kaj vpraša."V naravnem okolju je, razen za namene gospodarjenja z gozdovi, prepovedana uporaba motornih vozil "
http://www.ikglr.gov.si/si/delovna_podrocja/prost_dostop_in_voznja_v_gozdu/
kaj sedaj a gospodar mora v gozd in delat škodo al ne sme? sedaj se pa odloči...Dala sem ga kot primer, da je nekje potrebno začeti in da se je verjetno tudi on vozil po gozdu tako kot se verjetno skoraj vsi s kroskami.
Ampak ja, očitno po vaše nekdo s krosarko naredi več škode v gozdu kot lastnik, ki gre v svoj gozd 1 x letno ali pa še to ne, in ki ne gospodari z njim kot skrben gospodar in kot mu konec koncev zakon predpisuje.
Borderji so tečni s svojim kampiranjem pod prelomnicami, ampak ni popolnoma nobene dileme kdo je kriv v takem primeru: http://www.grs-mb.si/10-fis-pravil-za-vedenje-na-smuciscu
Zelo podobno velja za te stopniščarje.
tile na videu so normalni in je tepec tisti v avtu. v primeru bleda so pa očitno isti ko makaronarji. kje je policija da bi malo kasirala? imajo preveč denarja? kolesarsko majo pa vožna v štric.... kaj to ene 200€ na glavo? ni slabo.Tisto na videu je smešno.
Osebno me boli kuratz za kolesarje. Po mojih izkušnjah so precej nadležni in nesramni. Iz Bleda proti Lescam imajo poleg glavne ceste kolesarsko stezo, pa se precej njih vozi po cesti in ovira promet. Vozijo po dva vzporedno in debatirajo. Ko jim ljudje trobijo, pa se kurčijo in kažejo fakiča. Zaradi takih kolesarjev je meni ta video smešen, ko jih nekdo malce zaplini.
Da se razumemo, nimam pa nič proti normalnim kolesarjem.
ja en meter ne pa cela jebena cesta.S tem da je kolesar čisto enakovreden voznik na cesti, 1 meter desnega pasa ceste je njegov.
Naj gre nekdo probat v Holandijo kolesarja povozit, če si upa. Holandijo imamo po defoltu za bolj napredno od naše balkanske vukojebine. Pravzaprav bolj "jebancije" namesto "jebine".
"6. Pravilo
Smučar se mora izogibati ustavljanju na ozkih ali nepreglednih delih,"
res ni dileme. borderji krivi.
???ki je na specialki vozil povsem ob robu. Zgledno, vseeno pa se mi je smilil.