Prisrčnica

guardy

Guru
3. avg 2007
8.535
1.124
113
Obišči stran
http://www.petrol.si/izdelek/darilni-set-jack-daniels-z-vzigalnikom-zippo-v-etuiju-cutaro

Evo, dobiš zipota še zravn
smile-1.gif

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Jaz sem investiral v tole, mal večja ampak tesni in ni preveč nerodna (8oz. oz. 2,24 dl), nakup zraven mečkatorja v neki darilni štacuni.

stanley-flask.jpg

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.240
4.214
113
Teh stvari se najde ogromnov raznih darilnih štacunah, še najboljšo izbiro imajo pa kakšne lovske.

Sam imam eno ki je bila v darilnem setu zraven nekih parumov, rostfrai drži pa 5 oz. (1.5 dl) kar pomeni da imaš pri roki žganega ekvivalentno za tri tamale pire. Iz tega tudi sledi, da se ga ravno napit ne moreš, je pa fino tako za zraven. Recimo pozimi za se malce ogret, poleti za v hribe, na koncertih za zabetonirat pir itd.

5 oz. čutarca gre v vsak žep, po potrebi tudi recimo v žep od srajce in je dovolj lahka in tanka da te ne moti pri "opravilih". Obstajajo pa tudi večje, samo tisto ni več "prisrčnica" ampak malo lepša flaša. Tam do 8 oz. je torej še smotrno, vse ostalo je preveliko.

Če misliš nosit za sabo poglej tudi obliko, tiste okrogle so bolj tak-tak ker ne redo v žep oz. so štraste, idealna oblika je oblika žepa, fino je če so robovi "zaobljeni" oz. da je obdana z usnjem, pokrovček naj bo čimmanjši (čimmanj naj štrli) in naj ima "držalo" ki preprečuje da ga izgubiš. Fino je če je oblika po dolžini tudi malce ukrivljena (blagi U-shape) ker se tako lažje prilagaja žepu.

Za razne najstnike pripročam nakup fructalovih malih flašk (plastenk) ki so tudi ustrezne za švercat pod obleko pa še vsebino kupiš zraven. Dobi se v obliki pelinkovca, brandija in pa ruma (mislim da drži 2 dl).

ostale%20alkoholne%20pelinkovec%2002l.jpg

Na koncu je pa bistveno kaj notri točiš in ne kako prisrčnica izgleda!
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Jaz sem investiral v tole, mal večja ampak tesni in ni preveč nerodna (8oz. oz. 2,24 dl), nakup zraven mečkatorja v neki darilni štacuni.

stanley-flask.jpg

not bad... sam zihr na netu kje obstaja trgovina s to robo? kako se rečemu temu ang? atheart? nearheart?

Nazadnje urejeno:

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.069
128
63
Počakaj še malo.... Japonci ravno razvijajo model prisrčnice v velikosti škatlice od vžigalic in volumna 5L.

Zaenkrat je še v testiranju, a kakor hitro pride v prosto prodajo, jo 100% kupim!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.550
5.684
113
Lej ga Utiševalca....cel pijanc
tongue-1.gif

Lei če je velikost problem....se pa 2 tamali sabo vzame
evil.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.798
2
38
50
LJ
ksz

Če kdo potrebuje prisrčnico imam eno viška (je še zapakirana v foliji). Prevzem v LJ. Cena? 1 per.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik franci pravi:
ksz

Če kdo potrebuje prisrčnico imam eno viška (je še zapakirana v foliji). Prevzem v LJ. Cena? 1 per.
Jaz se javim!!!
cool-1.gif
Grem ravno jutri na Stožice na sestanek, ker bom delal na tekmi Slo: Ita, pa se lahko oglasim, pa še na samem fuzbalu mi bo sigurno prav prišla...