Je kak problem, če vzamem predplačniško VISO pri NKBMju na svoje ime,
in jo potem zvežem z ženinim Paypalom ? bo kakšna transakcija kdaj delal probleme,
ali se sploh ne preverja ime lastnika kartice in paypala ?
So pri NKBM VISI tudi kakšni ne (tako očitno) obljavljeni stroški (ali omejitve), kot npr. pri NLB prepaid Mastercard,
ki mi je sploh ne uspe dodat v PayPal (še čakam odgovor banke), pozabili so me opozoriti na 0,50€ mesečne naročnine,
zlagali so se mi da bom lahko brezplačno nakazoval prek KLIKa (v resnici gre prek UPN obrazca za kar plačaš 0,40€.. pa kaj to nekaj mutijo in moraš nakazovat v London ?! sem že mislu da me je bančna uslužbenka na kako svojo privat firmo naslovila
,
zlagali so se, da bom videl stanje kartice direkt v kliku (njihova online banka), kar ni res -- moraš it na posebno, ločeno, anleško sran namenjeno samo tem Mastercard prepaid. Lamarija, za posrat tale NLB !
Če si prijatelji med sabo najazujejo paypal sredstva, ali so kakšne omejitve ali dodatni stroški, če nista iz iste države ?
je torej bolje se zlagati in registrirati paypal v isti državi kot je prijatelj ? ali bo paypal me imel celo za goljufa in na podlagi
države kreditne kartice rekel, da ne ustrezam ?
Mi priporočate celo raje Banko Koper in njihovo VISO ELEKTRON, ali je NKBM VISA PREPAID enako dobra ?
se priporočam še za kake druge današnje iskušnje z bankami in karticami, za novopečene paypalovce