Zdravo
Tudi sam se šele spoznavam z Mapsource-m. Pri posodobitvo map CNE z Onetime posodobitvijo mi je uspelo na PC spraviti tudi Mapsource in pa mape. Kolikor vidim oziroma predvidevam, imam sedaj na garminu 3790 in PC enake mape, glede na to, da se je zadeva naložila istočasno.
Zanima pa me, mimogrede prebral sem vseh 17 strani tele razlage, ali se pri kreiranju poti v mapsource mora prenesti na garmina tiste mape, kjer je pot zarisana, ali se prenese le kreirana pot? Bega me namreč uradni garminov User manual, kjer govori le op renašanju kart (oz. delov kart), nič pa o poteh posamezno.
Pa še to, kaj se zgodi, če preneseš iz mapsoura le del karte (recimo polovico slovenije), ali se potem ta del na garminu enostavno le prepiše, ali na garminu zbriše clotno karto CN in ostane gor le košček slovenije.
Sorry sem nov v tem in ne bi rad že na začetku "uničil" garmina in si s tem dal ogromno dela, da ga spet oživim, da bo delal kot je treba.
PS
Je tale mapsuorce sploh res tako uporabna zadeva, ali raje delate kar na garminu?