Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
confused-1.gif

če se je junija zaključila prejšnja sezona

krneky

Pripravnik
10. jan 2008
149
1
18
Gledam/pogledal sem že: dexter, supernatural, 24, lost, prison break, breaking bad, firefly, jericho, stargate + atlantis in x-files.

Vse naštete serije so mi dobre, po mojem okusu. Kaj še priporočate, pa da je res dobra serija?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Prebral sem, da gre na rehab, pa sem si mislil, pol je morala bit odfuk nadaljevanka.
grin1.gif

Včeraj pogledal prve 4 dele, sem se pošteno narežal. Sem si naredil zalogo za čez podaljšani vikend.
cheer.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja... na zacetku ti ni jasno in si mislis wtf. poleg tega ni umetnega smeha zraven, kar pa je meni super. Steve Carell (the boss) raztura
smile-1.gif

je pa res, da tak humor ni za vsakega, enim sede enim ne.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Prebral sem, da gre na rehab, pa sem si mislil, pol je morala bit odfuk nadaljevanka.
grin1.gif

Včeraj pogledal prve 4 dele, sem se pošteno narežal. Sem si naredil zalogo za čez podaljšani vikend.
cheer.gif

two and 1/2 men je itak delov malo morje, 8 sezon, večina po 24 delov, po 20-22 minut, tako da maš 8 ur z eno sezono kaj delat

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz sem tudi začel Two and a half men pred kratkim gledat, krivo je to, da je kolega doma gledal en del in če je bilo že v sinhronizirani nemščini za umret smešno, sem vedel da bo original še boljši.

Nisem se nikoli prej spravil gledat, ker mi celoten set-up 2 moška in pubec (poleg tega pa še Charlie Sheen v glavni vlogi) ni ravno deloval kot humor, ki je smešen komu drugemu kot 15-letnikom. Ampak, je lepo če te dandanes kaj pozitivno preseneti
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Bom še enkrat probal office....pogledal sem 3 dele in nehal.

Le dej
wink-1.gif
Splača se.

Potem pa še Curb Your Enthusiasm. Tudi to ti res toplo priporočam. Tudi tu se moraš navadit na drugačno kamero.

Čist mam še zaloge zgleda.
grin1.gif

Sploh ne gledam več filmov.