Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Pogledal dva pilota.

Shameless - goood stuff
zmaga.gif

Episodes - baaad stuff
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Dejte kakšen predlog za kkšno odbito nadaljevanko z obilico črnega humorja in fuknenih karakterjev.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
southpark s10/e7 ... cesar millan prevzgaja cartmana
hysterical-1.gif

To episodo sem slučajno vidla (south park me nikoli ni zares navdušil) - ta je res huda
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pred kratkim sem začel gledat Fringe. V prvih delih probajo kopirat X-Files, ampak posneto dosti bolj ''amatersko'' - Abrams gor ali dol.

Zgodba je še kar zanimiva, spominja me na FastForward. Za pogledat je, zanimiva predvsem zaradi Walterja Bishopa oz. njegovega lika.

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Meni je pa res dobra "RAISING HOPE".
Govori o eni družini, ki bi bila zrela za socialno
smile-1.gif
, sin je pa v one night standu s serijsko morilko "pridelal" hčerkico - ki jo zdaj vzgaja, ker so mater poslali na električni stol.....
Tak črn humor. Luštno.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pred kratkim sem začel gledat Fringe. V prvih delih probajo kopirat X-Files, ampak posneto dosti bolj ''amatersko'' - Abrams gor ali dol.

Zgodba je še kar zanimiva, spominja me na FastForward. Za pogledat je, zanimiva predvsem zaradi Walterja Bishopa oz. njegovega lika.

Fringe je lihk obratno od x-files. Skoz boljši postaja

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hja, če bo Fringe tak dolgo na sporedu kot X-Files, bo tudi sigurno postal slab. Sicer pa so bili X-Files dobri do nekje 7. sezone. Potem ko sta Mulder in Scully počasi odšla od serije, pa je šlo vse skupaj v maloro.