Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
In ko že omenjaš kontejnerje - kje pa je Drnula s kontejnerji sedaj ko je kup ljudi ostako brez domov???
Aja, niso cigani.
Enakopravnost!!!
Citat:
Uporabnik redorange pravi:
Kanada umika te oklepnike iz Iraka, ker da niso uporabni in namesto njih pošilja tanke.
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Citat:
Kanada umika te oklepnike iz Iraka, ker da niso uporabni in namesto njih pošilja tanke.
Se ne čudim. No, saj so dobri, dokler ne zapeljejo na blato ali pesek.
Čakam še na nekoga, ki bo udaril z izjavo, da nam je NATO kot klavzulo naložil dolžnost, da kupujemo občutljivo in v kriznih razmerah neuporabno opremo.
Citat:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
prejšnji vladi smo očitali nakup falcona za 45 milijonov $
tej vladi očitamo nakup oklepnikov za 280 milijonov €
raje ne pomislim, kaj bomo očitali naslednji vladi
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Na pesku kolesniki niso uporabni - v poštev pridejo samo goseničarji.
Malo zdrave pameti pa bi lahko uporabil.
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
Mislim da se Erjavec že kar pripravlja na predsedovanje Jelinčiča.
Citat:
Uporabnik elo pravi:
zadnje razdejanje po ujmi je po prvih ocenah pri fizičnih in pravnih osebah povzročilo za cca 200milijonov evrov škode, plus cca 30 dodatnih milijonov je škode na cestah.
vlada zadevo imenuje s katastrofo.
oklepniki 8x8 so oziroma nas bodo stali ca 280milijonov evrov.
to,drage moje in dragi moji, pa je bil ugoden, smiseln in nujen nakup, saj slovenija te zadeve res nujno potrebuje!
mogoče nauk; tudi vremenske ujme nas stanejo manj kot neumnosti naše vlade in ministrov
pa lep pozdrav vsem!
Citat:
Uporabnik elo pravi:
zadnje razdejanje po ujmi je po prvih ocenah pri fizičnih in pravnih osebah povzročilo za cca 200milijonov evrov škode, plus cca 30 dodatnih milijonov je škode na cestah.
to,drage moje in dragi moji, pa je bil ugoden, smiseln in nujen nakup, saj slovenija te zadeve res nujno potrebuje!
mogoče nauk; tudi vremenske ujme nas stanejo manj kot neumnosti naše vlade in ministrov
pa lep pozdrav vsem!
Citat:
Uporabnik elo pravi:
pa lep pozdrav vsem!
Citat:
Uporabnik elo pravi:
meni se primerjava ne zdi nesmiselna.
aja, mogoče pa res še ena ideja... koliko ljudi, tudi nedolžnih, bodo mogoče nekoč s temi patrijami pobili?? saj to je njihov namen, kajne? ker ptrie pač niso mlini za moko ali peči za kruh temveč stroji za ubijanje...
ampak primerjava zate še vedno nima smisla, kajne???
Citat: