Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kaj pa vem, ne spada v naše okolje, tako da me moti ja.
Kar domov si jih vzemi, ti "Hanžek" Mislim, da bi mi morali odločati, kaj paše k nam in kaj ne, ne pa neki prišleki. Zakaj so se pa naši predniki borili proti turškim vpadom, če je pa bilo vse tako dobro..Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Potem pa jok in na drevo: kdo pa odloča o tem, kaj spada v naše kulturno okolje? Načeloma islam spada k nam bolj kot Miley Cyrus.
Potem pa vrzi ven še Hofer in Eurospin. Aja, sem pozabil, vse vaše blebetanje temelji na primitivnem rasizmu na nivoju 12-letnih otrok. Itak ste pa povsem brez jajc, tako da se kar lepo ventilirajte tule ne forumu, v resnici tako in tako niste sposobni napisati niti pisma na RTV.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kar domov si jih vzemi, ti "Hanžek" Mislim, da bi mi morali odločati, kaj paše k nam in kaj ne, ne pa neki prišleki. Zakaj so se pa naši predniki borili proti turškim vpadom, če je pa bilo vse tako dobro..
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kar domov si jih vzemi, ti "Hanžek" Mislim, da bi mi morali odločati, kaj paše k nam in kaj ne, ne pa neki prišleki. Zakaj so se pa naši predniki borili proti turškim vpadom, če je pa bilo vse tako dobro..Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Potem pa jok in na drevo: kdo pa odloča o tem, kaj spada v naše kulturno okolje? Načeloma islam spada k nam bolj kot Miley Cyrus.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ne, sem prestavil, in gledal drug program, tako enostavno.. a vseeno se pa sprašujem...kam se naj odselim.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
1 Mz 22:
Rekel mu je: »Abraham!« Rekel je: »Tukaj sem.« 2 Pa je rekel: »Vzemi svojega sina, svojega edinca, ki ga ljubiš, Izaka, in pojdi v deželo Moríja! Tam ga daruj v žgalno daritev na gori, ki ti jo bom pokazal!«
10 Potem je Abraham iztegnil svojo roko in vzel nož, da bi zaklal svojega sina.
Vse za boga, tud fentat lastnega otroka, če on tako hoče.
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
1 Mz 22:
Rekel mu je: »Abraham!« Rekel je: »Tukaj sem.« 2 Pa je rekel: »Vzemi svojega sina, svojega edinca, ki ga ljubiš, Izaka, in pojdi v deželo Moríja! Tam ga daruj v žgalno daritev na gori, ki ti jo bom pokazal!«
10 Potem je Abraham iztegnil svojo roko in vzel nož, da bi zaklal svojega sina.
Vse za boga, tud fentat lastnega otroka, če on tako hoče.
Pa veš, da piše isto tudi v svetem pismu?