prime time

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
Včeraj ob 20:00 je bila neka poslanica h kurbi bajramu al neki takega..a zdaj se bo to začelo na RTV SLO? Čakamo še na dretje?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A razne papeževe poslanice pa te ne motijo? Ali pa Erniševa? Islam je pač postal druga najpogostejša religija pri nas (evangeličani so padli na 3. mesto) in je prav, da je tudi zastopana.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Potem pa jok in na drevo: kdo pa odloča o tem, kaj spada v naše kulturno okolje? Načeloma islam spada k nam bolj kot Miley Cyrus.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Potem pa jok in na drevo: kdo pa odloča o tem, kaj spada v naše kulturno okolje? Načeloma islam spada k nam bolj kot Miley Cyrus.
Kar domov si jih vzemi, ti "Hanžek" Mislim, da bi mi morali odločati, kaj paše k nam in kaj ne, ne pa neki prišleki. Zakaj so se pa naši predniki borili proti turškim vpadom, če je pa bilo vse tako dobro..
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39

Po njegovih besedah je naše življenje v časih, v katerih živimo, zaznamovano z materializmom, zato so dnevi kurban bajrama priložnost za krepitev duše s spominom na Abrahama, na njegovo vero v boga ter na njegov odnos do družine.

1 Mz 22:

Rekel mu je: »Abraham!« Rekel je: »Tukaj sem.« 2 Pa je rekel: »Vzemi svojega sina, svojega edinca, ki ga ljubiš, Izaka, in pojdi v deželo Moríja! Tam ga daruj v žgalno daritev na gori, ki ti jo bom pokazal!«

10 Potem je Abraham iztegnil svojo roko in vzel nož, da bi zaklal svojega sina.

Vse za boga, tud fentat lastnega otroka, če on tako hoče.
bonk.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kar domov si jih vzemi, ti "Hanžek" Mislim, da bi mi morali odločati, kaj paše k nam in kaj ne, ne pa neki prišleki. Zakaj so se pa naši predniki borili proti turškim vpadom, če je pa bilo vse tako dobro..
bonk.gif
Potem pa vrzi ven še Hofer in Eurospin. Aja, sem pozabil, vse vaše blebetanje temelji na primitivnem rasizmu na nivoju 12-letnih otrok. Itak ste pa povsem brez jajc, tako da se kar lepo ventilirajte tule ne forumu, v resnici tako in tako niste sposobni napisati niti pisma na RTV.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
ne, sem prestavil, in gledal drug program, tako enostavno.. a vseeno se pa sprašujem...kam se naj odselim.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Težko ti svetujem - glede na razvoj letalskega prometa, boš morda varen na S. ali J. polu. Pa izogibaj se raziskovalnih postaj, ker te zna presenetit kakšen musli.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
bonk.gif

Mhm, Islam je bil poglavitni razlog, da so se borili
bonk.gif
Zgodovino v OŠ si gladko prespal, ne?

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

1 Mz 22:

Rekel mu je: »Abraham!« Rekel je: »Tukaj sem.« 2 Pa je rekel: »Vzemi svojega sina, svojega edinca, ki ga ljubiš, Izaka, in pojdi v deželo Moríja! Tam ga daruj v žgalno daritev na gori, ki ti jo bom pokazal!«

bonk.gif

Pa veš, da piše isto tudi v svetem pismu?

shift

Guru
20. jul 2007
9.932
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

1 Mz 22:

bonk.gif

Pa veš, da piše isto tudi v svetem pismu?

nisem religiozen ampak sem prebral tako svetopismo kot koran,človek včasih pomisli da je to copy/paste

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.623
3.989
113
V naše okolje če gledamo zgodovinsko spada Perun pa čaščenje dreves.
Tako so nas pa eni iz bližnjega vzhoda okupiral, buuu.

67w-jurjev.jpg

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Saj je - Judovstvo, potem je nastalo krščanstvo (ki je judovstvo 2.0), nato pa še islam (judovtsvo 3.0 + krščanstvo 2.0).