popotnik mogoče se še spomniš, ko sem kak dan nazaj napisal, da mi po zadnji posodobitvi karte City Navigator Europe NTU 2015.30 v Garmin napravi 2597, ne najde Levičnikove ceste v Šentjerneju. Napisal sem po tvojem priporočilu, Najdi vse, nakar je našel omenjeno cesto, vendar ne pravo številko. Včeraj sem se peljal v Šentjernej in zanimivo, ko sem v Novem mestu pripeljal do OMV črpalke Od krožišča proti Šentjerneju), mi je na levi pokazal cilj. Pogledam doma in resnično piše Levičnikova cesta 4 - OMV servis. V Šentjerneju te ceste Garmin ne najde. Kar lahko edino pomeni, da ta ulica še ni vnesena v zemljevid, čeprav mora obstajati že kar nekaj časa, vsekakor pa več kot 1 leto. Tako, da bo to v Šentjerneju verjetno še potrebno vnesti v zemljevid. Od tukaj sem vpisal naslov Marindol, vendar je Garmin pokazal naj peljem na Prvomajsko cesto, od tam na Mršeča vas in na AC - v Gmajni (Smednik), nato ponovno do Novega mesta, čeprav je hotel, da zapeljem z AC že za Kronovo. Od Novega mesta naprej pa ni bilo problema do Marindola. Ja, smo si vzeli čas in rekli, poglejmo kam nas bo peljal Garmin, le s to razliko, da v Kronovem nisem hotel zapeljati z AC. Kar pomeni, da ta del ni ne vem kako dobro pokrit, dopuščam, pa možnost, da so krive nastavitve v sami napravi, po kateri cesti naj pelje. V nastavitvah sem imel kljukice na Krajši čas, Makadamske ceste, Polkrožno obračanje. mogoče so te nastavitve bile napačne.