Prihaja,Prestigio MultiPhone 7450 DUO

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Upam da si pismen--TheBizz--

Registriran od: 18.12.2011
Sporočil: 1690
Predstavi.Se:

Re: Prihaja,Prestigio MultiPhone 7450 DUO [Re: Jado]
#1810951 - 07.07.2013 21:23
Uredi sporočilo Uredi Odgovori na to sporočilo Odgovori Odgovori na to sporočilo S citatom Hitri odgovor Hitri odgovor

Podatek za ta dva oz za 5300 je sigurno točen, vir mojih inf, je --------100 %.torej v petek, nato bi naj bil na vrsti Intel, nato pa proti koncu meseca še 5044 in 7450

--------------------
Vse odprte teme o Prestigio telefonih

https://www.alter.si/tabla/show...rue#Post1759588

Popravil(-a) retro (07.07.2013 21:28)

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
"nato bi naj bil na vrsti Intel" ... jst iz tega ne razberem kdaj točno pride na police...

Očitno tu samo ti nisi pismen, vsi vemo, da naj bi bil 5430 že nekaj časa na vrsti, da pride na police, in ne, ne sprašujem tega, ampak sem napisal, če je znano KDAJ pride (letelo je pa bolj na Cupro, ki je verjetno še najbolj seznanjen). Preberi še enkrat moj prejšnji post, (tvoj prvi post) v katerem si napisal tako, kot da intel ta mesec sploh ne pride na tržišče. Nevem zakaj se moraš tako hitro razburiti, če nekaj ne zastopiš iz prve. Kot, da bi bila debata o čem pomembnem, in ne rečem, da bi res par postov nad mojim pisalo npr "pride 15.7."

Ajd
smile-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Glej, res sem morda malo preveč jezno napisal pa ne vzemi to osebno , se opravičujem, ko sem dobil inf, o prihodu telefonov na naš trg sem dobil Mail z sporočilom kjer je bilo podobno skoraj isto napisano kot sem napisal v tistem postu, pride 5300 in potem Intel, nekaj stvari nisem napisal ker je bilo sporočilo napisano osebno in kdaj točno bi naj Intel prišel ni vedela niti oseba ki je podala te inf, dodano je bilo samo da so problemi z dobavo bo pa prišel Julija meseca takoj za ....
Dobro je to da je prvi že prišel in bo zato ta Intelov takoj za njim vsaj tako je meni razumljivo, kako pa je z dobavo pa vejo samo v ASBIS Slovenija ki so edini kompetentni za vse izjave o izdelkih in ostalim samo njim znanim potekom z Prestigio dobavo in prodajo produktov.
Verjamem da bi tudi sami v Asbisu bili bolj zadovoljni če bi bili idelki Prestigio multiphoni že v prodaji kot pa de jih ni na to pa tudi sami ne morejo kaj dosti vplivati ker so del sistema ki odloča o tem.
write.gif

Nazadnje urejeno: