Prestigio MultiPhone 4500 duo

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
Bom ko najden telefone iz preteklosti naredil nekaj slik ki bojo pokazale stanje... Vsi so podobnega izgleda le da jaz vem da je to plod padcev na tla in ključev ter kovancev v zepu

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
No sem kar pričakoval tako mnernje, vendar nič od tega ne drži ker je telefon vedno v etuiu, kako pa do tega pride da se krušijo drobci iz ohišja ve g.Netko zelo dobro, ve bom se prepiral z nikomer vendar bom telefon dal strokovno pregledati osebi ki je za te stvari usposobljena in bo podala drugo mnenje.
Seveda bo G. Netko zagovarjal svoje stališče da telefon pada in je podvržen raznim dotikov klučev in zbadanja z iglo v ohišje, vendar upam da bo povedal tisto kar zanima vse, :Zakaj je kovinsko ohišje ki je poliranio prekrito z plastiko ki ne vzdrži niti dotikov kaj šele kaj drugega?

Nisem želel stvari obelodaniti že prej ker se je stvar garancijsko zamenjala in upal da bo res ta okvir kot se šika, pa ni in tudi odgovor iz servisa za ta primer ni bil spodbuden oz. prej bi dejal suhoparen.
Z servisom Asbis sem bil vedno zadovoljen tudi z vsem ostalim kar so mi nudili in ugodili, hvala jim-oz, vam, vendar me ta primer ne pusti ravnodušnega ker za nastalo situacijo nisem sam odgovoren in to bom tudi dokazal.

Pa lep pozdrav gospodu Damijanu in G.Železniku.

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
da se ti da tolk jebat za potrosni material...
bonk.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Sem tip človeka ki na te stvari gleda malo drugače, morda me ne razumeš ampak za mene ima vsak predmet vrednost in temu primerno ga tudi obravnavam, æe sem perfekcionist ? morda celo preveč.

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Men osebno bi pa poliran kovinski rob bil bolj vsec. Odkar sem zvedel, da je telefon masiven, me mika, da bi ohisje spoliral do konca. Ampak garancija je spet druga zgodba.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Seveda bi bil lepši in tudi bolj primeren za ta telefon tako pa se plastika ki ga prekriva lušči, če si kdo zatiska oči pred tem pojavom si sam ne zatiskam ker bo to resen problem tudi drugih latnikov 4500, nekateri ste se mi javili preko z s in mi potarnali da je tudi vaš telefon deležen luščenja, vse vas bi prosil da se javite na pooblaščen servis in tam pristojnim za Prestigio iznesete svoj problem tako slikovno kot tudi pisno, upam da bodo takrat na servisu bolj resno jemali moj in tudi vaš primer.

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Odkat imam telefon, nisem imel nobenih tezav z njim. Tudi meni se vidi kovinski del ohisja, vendar zaradi uporabe telefona, ne zaradi tovarniske napake. Ocitno si naletel na slabo serijo. Upam da bos ugodno resil zadevo. Sicer pa, ce ze ravno imajo pristojni pri Asbisu kaksen star telefon na zalogi, ni hudic, da ga tudi sami nebi testirali pri vsakodnevni uporabi. Tako bodo najhitreje videli, ali je za deformacijo kriva normalna uporaba ali kljuci, padci, kovanci. Mislim da bi kaksen serviser lahko zdrzal mesec uporabe 4500 in dal na stran ostale novitete. Navsezadnje je pri koritu.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Problem je samo v tem da sem na težave z ohišjem opozoril pristojnega na servisu Asbis in prosil za mnenje zakaj se to dogaja da se na raznih delih ohišja najprej pojavijo drobne pikice ki se potem vse bolj luščijo oz odpadajo, odgovor ki sem ga dobil po mailu je bil..--------

Še pri nobenem telefonu se ni oluščilo ohišje. Vi ste bili prvi in tudi do sedaj se ni še nikomur.

to je kopija iz odgovora po mailu ki mi ga je poslal odgovorni iz servisa Asbis, --lepo sem prosil naj mi povejo za mnenje ;zakaj se to dogaja in kaj je temu vzrok in tak odgovor ti potem vzame voljo, naj priznam da se z gospodom odlično razumem in to pisanje ni maščevanje hočem le da se opozori na nekaj kar je očitno prisotno le pri mojem telefonu .??
Če je res tako da sem edini potem sem res neroda čeravno telefon ki sem ga nosil v ustrezni tovarniško dodani torbici nisem pravilno zavaroval .
Prvo ohišje ki so mi ga na servisu prijazno zamenjali --hvala--je bilo še bolj oluščeno in žal mi je da nimam več tistih slik, enostavno sem mislil da je res kaj tovarniško krivo za luščenje sloja iz poliranega kovinskega ohišja, takrat sem verjel da je bilo to samo moj ampak sedaj verjamem in vem da nas je več takih ki občutimo to luščenje in odpadanje laka ali plastike po robovih.
Žal mi je samo to da je telefon izgubil na vrednosti ker ga tudi z tako majhnimi deformacujami nihče noče kupiti pa naj bo, bom tudi to prenesel drugi pa se kar obrnite na servis , več nas je bol se bodo posvetili ugotavljanju problema z luščenjem laka ali plastike na ohišju.
17758-icon_confused.gif

Nazadnje urejeno:

boss98

Zelenc'
26. feb 2013
15
0
1
Živjo!
Nisem zasledil (ali pa sem spregledal...
Kako lahko namestim oz. uredim svoj zvok za opozorilni alarm.
Za telefonsko zvonenje ste mi že svetovali, za opozorilni alarm pa nikjer nisem zasledil.
Prosim pomagajte.
Nujno rabim, ker trenutne zvoke preslišim.

boss98

Zelenc'
26. feb 2013
15
0
1
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Preneseš jih iz računalnika v telefon.

To ni čist res... Vsaj nisem našel direktorija.
Mogoče se nismo razumeli.... rabim direktorij, kjer bi dodal zvok za privzeto obvestilo in ne za zvonenje (to vem, kaj moraš narediti).
Ko sem šel nastavit zvok (v NASTAVITVE->zvočni profili->običajno->obvestila->privzeto obvestilo) se mi pojavijo samo običajni zvoki, ne morem pa nastavit zvok, ki ga imam na karticiSD.
Kaj naj naredim, da dodam na seznam še dodatne zvoke.

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Poveži računalnik z telefonom preko kabla Usb--odpri v svojem računalniku--računalnik--in v njem poišči disk --E-- to je tvoj telefon , ga odpri in se ti pokaže slika kot jo imaš spodaj, nato iz računalnika vnesi melodijo v ustrezno mapo ki jo izbereš za glasbo oz zvoke.
1877654-neimenovano.png

Priponke

• 1877654-neimenovano.png
    1877654-neimenovano.png
    104,8 KB · Ogledi: 282
Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Prodaja se na bolhi- ni moj je pa lepo vidno krušenje ohišja, prodajalec to krušenje izpostavi pri prodaji.
1884476-neimenovano.png

Priponke

• 1884476-neimenovano.png
    1884476-neimenovano.png
    189,4 KB · Ogledi: 251

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
ko če si updejtov na 4.1. se ti je najbrž pojavil problem s pomanjkanjem prostora, če si se igral z dodatnimi aplikacijami, tako, da mislim, da kake posodobitve niso več smiselne ali pač?