Problem je samo v tem da sem na težave z ohišjem opozoril pristojnega na servisu Asbis in prosil za mnenje zakaj se to dogaja da se na raznih delih ohišja najprej pojavijo drobne pikice ki se potem vse bolj luščijo oz odpadajo, odgovor ki sem ga dobil po mailu je bil..--------
Še pri nobenem telefonu se ni oluščilo ohišje. Vi ste bili prvi in tudi do sedaj se ni še nikomur.
to je kopija iz odgovora po mailu ki mi ga je poslal odgovorni iz servisa Asbis, --lepo sem prosil naj mi povejo za mnenje ;zakaj se to dogaja in kaj je temu vzrok in tak odgovor ti potem vzame voljo, naj priznam da se z gospodom odlično razumem in to pisanje ni maščevanje hočem le da se opozori na nekaj kar je očitno prisotno le pri mojem telefonu .??
Če je res tako da sem edini potem sem res neroda čeravno telefon ki sem ga nosil v ustrezni tovarniško dodani torbici nisem pravilno zavaroval .
Prvo ohišje ki so mi ga na servisu prijazno zamenjali --hvala--je bilo še bolj oluščeno in žal mi je da nimam več tistih slik, enostavno sem mislil da je res kaj tovarniško krivo za luščenje sloja iz poliranega kovinskega ohišja, takrat sem verjel da je bilo to samo moj ampak sedaj verjamem in vem da nas je več takih ki občutimo to luščenje in odpadanje laka ali plastike po robovih.
Žal mi je samo to da je telefon izgubil na vrednosti ker ga tudi z tako majhnimi deformacujami nihče noče kupiti pa naj bo, bom tudi to prenesel drugi pa se kar obrnite na servis , več nas je bol se bodo posvetili ugotavljanju problema z luščenjem laka ali plastike na ohišju.