Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Sej, pol pa folk sprašuje pri temperaturah 10+ če se da kje drsat po jezeru v okolici LJ.
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Sej, pol pa folk sprašuje pri temperaturah 10+ če se da kje drsat po jezeru v okolici LJ.
Bravo model! Spraševal sem jaz, dobil odgovore in na koncu tudi drsal na koseškem bajerju. Tukaj pa pišeš, kot da sem največji [cenzura], ki sredi poletja sprašuje, kje se da drsat. Kje si ti takrat našel 10+ mi tudi ni jasno! Ampak dobro, si spet nabijal poste in v stilu Alterja kurcal druge, da se s tem sam ne bi počutil tako nepomembnega.
Evo, še slika, kako 'kreteni' drsamo pri tvojih 10C+
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ta kalbo je težak. Zajeban lajf očitno.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Bravo model! Spraševal sem jaz, dobil odgovore in na koncu tudi drsal na koseškem bajerju. Tukaj pa pišeš, kot da sem največji [cenzura], ki sredi poletja sprašuje, kje se da drsat. Kje si ti takrat našel 10+ mi tudi ni jasno! Ampak dobro, si spet nabijal poste in v stilu Alterja kurcal druge, da se s tem sam ne bi počutil tako nepomembnega.
Evo, še slika, kako 'kreteni' drsamo pri tvojih 10C+
Bravo, čestitam...model. Bajer poznam, smo tam predrsali ogromno ko sem bil mulec in včasih so v takem vremenu šli na led samo največji optimisti. Pravilo je bilo vsaj 10 dni temperatur krepko pod 0 ponoči in pod 0 čez dan oziroma ko je tudi odtok zmrznil. Na tvoji fotki se vidi z aviona, da led nima niti 5 cm in ti si šel tja gor z otrokom. Okoli novega leta so bile temperature nekaj stopinj pod ničlo ponoči in so se na soncu lahko dvignile tudi blizu 10, kar je na tem Bajerju smrtno nevarno. Tečen gor ali dol, čredni nagon te je pač premamil in si se tam gor počutil varnega, čeprav niti približno ni bilo varno.
Počutil si se verjetno kot tale optimist, ki ni bil daleč od kopanja pod ledom:
https://youtu.be/imvxzT9JSrQ?t=208
To se je zgodilo le nekaj dni pozneje:
https://www.youtube.com/watch?v=GQ8lBr801EE
Citat:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ja saj se kmalu pokaže iz kakšnega testa je. Mu pač doma nobedenCitat:
Uporabnik sajkek pravi:
ta kalbo je težak. Zajeban lajf očitno.
Trenutno ima 4 stopinje.Citat:
Uporabnik ozze pravi:
a bo na Bledu jezero v celoti pomrznlo, in če a bodo kaj rezal, da se bo še skos dal tud kj namakat ?