Citat:
Uporabnik sad pravi:
Če sem dlakocepski: motor je narejen v psa-j, konstruiral ga je pa bmw.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Če sem dlakocepski: motor je narejen v psa-j, konstruiral ga je pa bmw.
Če smo natančni - osnova motorja je popolnoma PSA-jeva, nekaj je pa dodal BMW (večinoma ta problematične stvari).
ON: Res lep stroj. Na splošno sem navdušen z oblikovnim razvojem Mercedesa ... če je recimo C 10 let nazaj dejansko bil za penzioniste, je tale nov W205 res mladosten in dinamičen. Hvalim.
Citat:
Uporabnik APM pravi:
Po drugi strani, BMW mi je bil vedno na prvem mestu, me je v zadnjem času malo razočaral - npr. serija 3 in 4 še vedno imasta ročno zavoro za gor potegnit
Citat:
Uporabnik APM pravi:
Čeprav je bil Mercedes nekaj let v zatonu, se mi zdi da se spet trudi in dela lepe avtomobile. Po drugi strani, BMW mi je bil vedno na prvem mestu, me je v zadnjem času malo razočaral - npr. serija 3 in 4 še vedno imasta ročno zavoro za gor potegnit, nimata LED smernikov, nimata LED stop luči... se mi zdi, kot da šparajo na vsakem vogalu. Kdaj se pričakuje, da pride novi C Coupe ?
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik APM pravi:
Čeprav je bil Mercedes nekaj let v zatonu, se mi zdi da se spet trudi in dela lepe avtomobile. Po drugi strani, BMW mi je bil vedno na prvem mestu, me je v zadnjem času malo razočaral - npr. serija 3 in 4 še vedno imasta ročno zavoro za gor potegnit, nimata LED smernikov, nimata LED stop luči... se mi zdi, kot da šparajo na vsakem vogalu. Kdaj se pričakuje, da pride novi C Coupe ?
Mehanska ročna je zakon proti električni. Upam, da ostane.
Kako ni LED? Dokupiš LED luči in imaš vse LED.
PS: malo poglej kaj delajo s ConnectedDrive-om v primerjavi s konkurenco
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Od kdaj pa ima C ročno zavoro?
Citat:
Uporabnik APM pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik APM pravi:
Mehanska ročna je zakon proti električni. Upam, da ostane.
Kako ni LED? Dokupiš LED luči in imaš vse LED.
PS: malo poglej kaj delajo s ConnectedDrive-om v primerjavi s konkurenco
Torej hočeš rečt da je ročna zavora v BMW 1, 3 in 4 boljša kot pri seriji 5, 6, 7, Z4 ? Kakor komu, meni se zdi električna veliko elegantnejša.
Če dokupim LED luči imam spredaj LED smernike, vzadaj pa še vedno navadni žarnici za stop luč in smernike. Nesprejemljivo v letu 2013 za avto v cenovnem rangu +50.000 EUR. Sploh glede na to, da je že E46ci FL pred 10imi leti imel v celoti LED zadnje luči.