Prihaja, MultiPhone 5430 Prestigio.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
lahko bi dali že 1280x720 šmenta
smile-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
]hinko@--si sploh kaj prebral od tega modela na teh štirh straneh ? na prvi strani imaš opis telefona-

Nazadnje urejeno:

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.196
702
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
]hinko@--si sploh kaj prebral od tega modela na teh štirh straneh ? na prvi strani imaš opis telefona-

1. za moj okus najlepsi prestigio do sedaj
2. intel cpu izgleda res zna ravnati z baterijo
3. zvočnik hudičevo dobro opravlja svoje delo
4. generalno daje občutek zanesljivosti
5. display se mi zdi resnično dober - slika je res super
5. res je lep:)

hysterical-1.gif

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Citat:
Uporabnik retro pravi:

Spremljam tole temo o telefonu, ampak 4500 se je od zacetka promoviral Gorilla Glass. Me zanima pac iz prve roke, glede na to, da je tukaj kar nekaj Asbisovih predstavnikov, ki so ze dodobra preizkusili telefon. Poleg tega pa ima Prestigio zelo skope podatke na svojih straneh, oziroma je dostikrat pri dolocenih funkcijah napisano N/A, in pol clovek ne ve ali telefon ima to in ono ali ne. Vse dokler ne dobis v roke skatle, na kateri so vse specifikacije telefonov podrobno opisane.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Če smo že pri obveščanju kupcev v Sloveniji bi se lahko na Prestigio sigurno bolj potrudili z ažuriranjem njihove strani in dodajanjem novitet, zakaj je vse na nuli in stoji vejo verjetno oni sami, tako je tudi s tem opisom za MultiPhone 5430 eni pišejo tako drugi zopet drugače sam hudič si ga vedi kaj je v resnici in kaj je pravilno.Po pravici povedano je vse zapisano v teh člankih skupaj privlečeno iz vseh vetrov na spletu in zares je teško kaj najti da bi lahko imel za osnovo pisanja.
Tega telefona nimam in ga verjjetno niti ne bom kupil čeravno sem bil navdušen nad njim vzrok je vse premalo informacij in tudi nasprotujočih si podatkov o dotičnem telefonu, ko se bo vedelo kaj več pa je možno vse, do takrat mi še vedno odlično služi 4500 DUO čeravno sem jezen da ni posodobitve kot so nam jo obljubili preko OTA to je še en od lapsusov ki te ne pustijo ravnodušnega in tega se morajo v podjetju ASBIS Slovenija zavedati da s takim zavlačevanjem in neažurnostjo do strank izgubljajo tudi kupce in zaupanje v njihove izdelke.

Nazadnje urejeno:

AsB

Zelenc'
30. apr 2013
15
0
1
Živjo,

aprat 5430 ima GPS. Gorilla glass zaslona nima. Spletna stran je v fazi prenove na globalni ravni (bo enotna s prestigio.com). Trudimo se na vseh področjih delati čim bolj ažurno in vam dati čimveč informacij. Žal pa ni vedno vse odvisno od nas, temveč od proizvajalca in korporacije Asbis, ki ima vajeti v rokah. V kolikor boste imeli še kakšna vprašanja se na nas vedno lahko obrnete tudi po mailu ali preko obrazca na spletni strani, posvetimo se vsakomur.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Da pomešam temo , kaj je s posodobitvijo 4500 duo? in sicer starejših modelov, bomo deležni tega tudi uporabniki teh modelov ki smo jih kupili med prvimi.
Za ostalo navedeno drži in sicer glede informacij oz vprašanj na Asbis, se potrudijo dati odgovor in če je možno te tudi telefonsko kontaktirajo, pohvale vsem na Asbisu, za ostalo pa res so potrebne prenove te strani od Prestigia in če bo to veljalo na enotnii ravni bo lepo ker so sedaj prevelike razlike za posamezno regijo,.

AsB

Zelenc'
30. apr 2013
15
0
1
Retro, ravno čakamo nove informacije od proizvajalca glede posodobitve, žal se zgodi, da tudi proizvajalec kdaj obljubi določene zadeve in ne drži lastnih obljub
frown-1.gif
sporočim takoj, ko izvemo kaj novega.