Prihaja BruhBrother

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
največjo nagrado v zgodovini resničnostnih šovov do sedaj – 92.000 €!

Bogami. Naj se Američani, Nemci, Angleži, Italijani skrijejo za planke. Mi imamo kar 92 jurjev nagrade.
bonk.gif

No, še ena stvar, ki je ne bom gledal na A-kanalu. Aja, saj tam sploh nič ne gledam.
hysterical-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ah kaj BB...Nina Osenar, to je tisto pravo
nahrung002.gif

Mogoče se pa letos Mirko Strojan prijavi za zastopnika romov al pa posodi hišo za snemanje?
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Po tisti čudaški romkinji
stupid-1.gif
v zadnjem BB, dvomim, da bi spet kakega uturili.

sicer pa ne vem zakaj se folk toliko pritožuje. Privat TV je...stane vas nič..., gledat tud ni treba. Kdor hoče naj gleda, kdor noče, naj ne...

Meni je ravno za BB.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

sicer pa ne vem zakaj se folk toliko pritožuje. Privat TV je...stane vas nič..., gledat tud ni treba. Kdor hoče naj gleda, kdor noče, naj ne...
+1
zmaga.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
hysterical-1.gif
Dober naslov teme.

Sicer pa...gledal bo tist, ki mu bo želja, tema sigurno na forumu bo
grin1.gif
obljubljajo pa da bo veliko sprememb, da bo Nina tematsko - stilsko sledila oddajam in da bo hiša čisto v drugačnem stilu, kot smo jo videli v prvem delu.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Ko bo eden enkrat enega fental (ali pa sebe), bo takih oddaj hitro konec. Prav čudno se mi zdi, da se to še ni zgodilo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Udeležence prej pregleda več psihiatrov, nadzorujejo pa jih tudi nonstop. Možnost je edino da en zgrabi nož in začne štihat okoli (bohnedaj seveda).

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
he he... spet bo delo...
grin1.gif

ti reality showi so meni čisto fajn, samo so ga lani polomili, ker niso znali izkoristiti showa. upam, da so se iz napak kaj naučili in da bomo letos resnično uživali v BB-ju.

sicer pa resnično pogrešam Bar - tam se je VEDNO dogajalo!!

kmetija pa je bila resnično zelo gledana, vendar povečini na podeželju in pri atejih in mamicah, mogoč so meli kakega nespečnega vnukeca v naročju...
wink-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Men je bil še "najboljši" BAR. Tam so vsaj kej delal, skos so imeli ene naloge (normalne) in je bilo pestro. V BB so pa sam lenarli, šimfali in se šli ene bedne igre (držat prst v sod...a kej pametnejšega se niso mogli spomnit)...na kmetiji bi jih tut lahk dosti bolj privili, sploh proti koncu ni blo nič za delat...res je delo met eno kravo pa tri pujse, mal kur, vrtiček...pa 12 folka..pri sorodonikih na kmetih smo avgusta v največji vročini cel teden krompir pobirali na kilometrski njivi...
rolleyes-1.gif