Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Bi povedal kakšno svoje mnenje...ampak...
Kakšni prometni veleumi in strokovnjaki so tu na forumu ,sem takoj uvidel da mojih cca 2milijona kilometrov niti pod razno ne dopušča da tu posredujem svoje mnenje ...
Hvala.
Kar izvoli ... ker si ravno repliciral meni, a sem morda napisal kaj takšnega kar ne drži? Brez skrbi, imam preko milijon in pol prevoženih za sabo...
Ni bilo namenjeno tebi...tvoje mnenje je več kot ok....
Moj post ni bil namenjen točno določenemu uporabniku , ampak kar nekateri pišejo je pa res kot da so prometni veleumi.
Jaz vedno govorim in trdim ,da nekateri govorijo kot da samo oni obvladajo promet.
Zavedati se je potrebno da vsak lahko povzroči nesrečo. Hote ali nehote.In mišlenje jaz tako obvladam to se meni ne more zgoditi je otročje.
In pisanje kako so vedno drugi butasti,nepoučeni, je bedarija. Čisto slučajno si lahko v trenutku povzročitelj ,soudeležen,očividec....
Tako da tisti ki misli da so vedno drugi krivi ,on je pa itak vseznalec je zame [cenzura].
Kakšna je pa splošna vozniška kultura je pa škoda govoriti. In upam trditi da ga ni junaka med nami ki kdaj ni naredil kakšne bedarije. Ampak če se človek zaveda da je nekaj storil narobe, spregledal ,nehote ....potem ponavadi ni problema ker to ne bo ponovil.
Problem so ljudje ki namensko delajo pizdarije ,ogrožajo , se zavedajo tega in niti pod razno ne čutijo krivde in potrebe po prenehanju objestnosti. Tiso problem.
Drugače pa sožalje svojcem umrlih.
lp