Pri POP TV-ju niso normalni.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.075
6.281
113
Evo spravim se pred Tv in se odločim da bom na Poptv guledal Bourna. To da so vsakih 15 minut reklame, niti ne rabim omenjat. To da pa med film vrinejo poročila, to mi pa gre res na spolni organ. Pa ne da bi dali neka hitra poročila, ampak gre takole: reklame-poročila-reklame-poročila-reklame-vreme-trač. Pa pismo, če sem se film spravil gledat, pol ne bom poslušal, kako pol ure nabijajo da zunaj sneži. Pa saj imam okno in lahko pogledam ven kako je vreme. Ne rabim za to veleumnih novinarjev. V glavem od začetka filma je že minilo 2 uri, in film ki traj uro in pol se še niti približno ne bliža koncu.
Kreteni poptvjevski!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.408
7.521
113
se strinjam. En mojih najljubsih filmov. In po dveh buteljkah se nism spomnu kje se je film nehal pol ko se je spet nadaljeval po porocilih... Gnilo

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
res je! jezi se raje na RTS! ki jih plačuješ in ti ne predvajajo niti f od filmou

crazy1.gif

Sicer gre tudi meni zadnje čase malo na živce program RTVSLO, ampak toliko kvalitetnih in raznolikih filmov kot jih lahko vidiš na TVSLO v enem letu, ne boš v celotni skupini PRO PLUS (POP, A Kanal...) doživel v desetih. Je pa res, da če si tip človeka, ki rad hodi v Koloseja in se baše s pokovko... hja, še naprej hodi v Koloseja in jej pokovko.
smirk-1.gif

Od športa pa manjka kaj? F1, Liga prvakov in Evroliga v košarki? V prvih dveh nimamo svojih predstavnikov, zato ni nacionalni interes, da bi se to prenašalo. Prenose Olimpije pa evroligi pa res močno pogrešam, priznam. Sem pa ravno par dni lahko na TVS2 pogledal prenos iz Stožic, ko je igral ACH Volley derbi z Budvansko riviero in so zmagali 3:0. Ne morem reči, da nisem bil vesel, da sem si lahko to ogledal v živo.
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem tudi popizdil. Če ni bilo enih 7 blokov reklam, potem pa tud... A ni 12 minut na uro maksimum ali nekaj podobnega?

Sem si potem snel še 2. del, pa ga ravnokar pogledal.

PS: Ne spomnim se nobenega oglasa vmes.
smirk-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.502
123
63
Tud ce ni poloznice, zarad takih stvari gledanost upade, manjsa gledanost, manj $$$

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Reklame naj podražijo, pa jih bo manj in bo gledanost narasla. Drugega ni. Ali pa še en kanal ven, pop2, pop brio že imajo. Vse se da rešit, ni nam treba nazaj na drevesa.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
Zato pa imamo Internet in lepo cuznemo DIVX/DVD/MKV + podnapisi....pa brez reklam.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.075
6.281
113
Jaz sem se tudi odlocil, da ce se mi se kdaj zlusta tistega filma ki ga bodo na ppptv predvajali ga istocasno stegnem iz neta in ga gledam vzporedno.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Že skoraj 10 let ne gledam televizije.

Why bother...

Novice na internetu + podcasti na telefon.
Wiki in youtube namesto dokumentarcev (pri čemer lahko gledaš, kar želiš).
Filmi na internetu.
TV serije na internetu.
Glasba na internetu.

Kvalitetna domača produkcija...
sprasujem se.gif

Enostavno nisem več pripravljen na takšno pasivno izkušnjo, kot jo nudi TV in kjer ti stvari servirajo, pa če jih želiš ali ne.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.019
1.930
113
sploh mi ni jasno kdo si v času divxov ipd. želi pogledat film na pop tv? edini pameten razlog ki se ga spomnim je obujanje spominov iz ranega otroštva
17758-icon_confused.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Hvaležen POPtvju za vse kar prinese, ampak enako tudi jaz včeraj. Napeto gledam film, pa kar naenkrat, predvajanje filma se nadaljuje po 24ur zvečer...aaaaaaaaaaaaaaaaaa...

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Piši njihovim pr-jevcem, povej mnenje in ne pozabi odgovora potem prpopat na alter
cool-1.gif

Lp.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ksz.

Kak sploh še gledate TV, na partisu si pretakam filme, enega si dam gor, vmes pa mi dva dol pije, zmeraj mam na zalogi vsaj
5 filmov, grozljivka, komedija, kaka kriminalka, akcija, pa ponavadi še kak dokumentarec. TV nevem kdaj sem nazadnje vklopil,
ker ko mi pribijejo reklame sred napetega dela, lahko primem katodo pa jo zvrcnem skoz zaprto šajbo.

Pa še slika dolpotegov je lepša.

Zdaj trenutno niti nevem na katereri številki mam POPTV, vem da je slovenia na enki pa dvojki, pa ORF vem da je na 5tki
smile-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Reklame naj podražijo, pa jih bo manj in bo gledanost narasla. Drugega ni. Ali pa še en kanal ven, pop2, pop brio že imajo. Vse se da rešit, ni nam treba nazaj na drevesa.

za ta program so že sedaj predrage reklame
smirk-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sam res ste bumbarji no, da se spravte najljubši film gledat prek tevejčka. To se kup dvd (
grims-1.gif
kdo ga je nazadnje res kupu a??) ali pa se pač zlouda pa gleda v miru, pavzo maš če hočeš in kadar hočeš..