Pop tv - kretenska televizija, ki reže filme

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Me zanima če še kje vrinejo večerne polurne novice med večerni film.
bonk.gif
To pa je nekaj najbolj debilnega.

Tega, da režejo filme pa nisem sploh vedel.
crazy1.gif

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
81
28
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Me zanima če še kje vrinejo večerne polurne novice med večerni film.
bonk.gif
To pa je nekaj najbolj debilnega.

To je glavni razlog zakaj sem dal pop na ignore. Poleg tega, da med dnevnik vrinejo blok najbolj debilnih reklam.
stupid-1.gif

Maurioniss

Pripravnik
14. okt 2007
182
0
16
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Pač ne gledaš in to je to... mene recimo moti to, da ne znajo pravilno dati reklam, ponavadi jih dajo tako, da odrežejo sredi kadra ali pa besede igralca...
Sedaj pač z drago gledava filme in nanizanke preko Pc-ja, občasni dnevnik na TV SLO, kako nanizanko na TV3 pa ponavadi s funkcijo "back in time" od Amisa in prevrtiva reklame naprej, ko so le-te na vrsti
smile-1.gif

Če pa rabim ubiti čas, pa gledam discovery...

POP TV / A kanal... Ne hvala !
ne-ne-1.gif

"back in time od Amisa"

Kako to deluje v praksi? Se dolgo nalaga...odzivnost itd? Je uporabno?

lp

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Aha, vidim da nisem edini.

V eni drugi temi je bilo rečeno, da folk več gleda POP kot RTV. Ker nevem, kdaj sem se nazadnje na POP kanalu zaustavil za več kot 10 sekund, (ker mi je poleg bežnega pogleda v spored za POP TV hitro jasen program
bonk.gif
), se mi je zdela ta izjava res čudna.

p.s. Sem se spomnil kdaj sem ga gledal nazadnje. Takrat ko je bila zadnja oddaja "As ti tud not padu", no pa še to sem gledal preko neta.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pop tv je v zadnjem času (mislim, da zadnji teden) gledalo 88% ljudi, starih 15 -65 let.
A kanal - 75%
SLO 1 - 55%
SLO 2 - 42%
TV 3 - 31%
...

13.gif

Vdam se, to je bil moj zadnji komentar v takih temah...

Citat:
TV spored - Pop TV
06.55 TV prodaja
07.25 24UR, ponovitev
08.30 Jutri je za večno (Manana es para siempre), ponovitev 89. dela mehiške nadaljevanke
09.25 V imenu ljubezni (En nombre del amor), ponovitev 35. dela mehiške nadaljevanke
10.20 Zlata dekleta (Golden Girls), 2. sezona, 22. del ameriške humoristične nanizanke
10.55 TV prodaja
11.25 Zgodba iz Los Angelesa (L.A. Story), ameriški film
13.05 TV prodaja
13.35 Smeh ni greh (Just for Laughs), zabavna oddaja
14.05 Ricki Lake (Ricki Lake), pogovorna oddaja
15.00 Vojaške žene (Army Wives), 1. sezona, 7. del ameriške nanizanke
15.55 Ukradeno srce (Gypsy Heart), 144. del romunske nadaljevanke
16.55 24UR POPOLDNE
17.05 V imenu ljubezni (En nombre del amor), 36. del mehiške nadaljevanke
18.00 Jutri je za večno (Manana es para siempre), 90. del mehiške nadaljevanke
18.55 24UR VREME
19.00 24UR
20.00 Ameriški predsednik (American President), ameriški film
22.00 Na kraju zločina (C.S.I.), 9. sezona, 16. del ameriške nanizanke
22.55 24UR ZVEČER
23.15 Tudorji (Tudors), 2. sezona, 6. del ameriške nanizanke
00.15 Bratovščina (Brotherhood), 1. sezona, 9. del ameriške nanizanke
01.20 24UR, ponovitev
02.20 Nočna panorama
bonk.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Stvar je zelo uporabna, nalaganja ni kritično, mogoče sekundo, dve... Med hitrim prevrtavanjem naprej se občasno zgodi, da se zadeva obesi, najbrž je preveč podatkov za prenest, vendar ni krize, je redko, najbrž odvisno od linije. Meni so namerili realnih 8Mb hitrosti prenosa. Lahko gledaš vse oddaje za 2 dni nazaj.
Meni je zelo uporabno in vredno 2,5€ na mesec večjega računa.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.604
1.136
113
Titograd
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pop tv je v zadnjem času (mislim, da zadnji teden) gledalo 88% ljudi, starih 15 -65 let.
A kanal - 75%
SLO 1 - 55%
SLO 2 - 42%
TV 3 - 31%
...

Saj ne da bi nacionalka imela nevemkako kvaliteto, ampak to je pogreb
bonk.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pogreb česa? Dajmo se vprašat ali si želimo, da nam TUDI nacionalka gledalce pridobiva na enak način kot komercialne TV?
Ker to očitno uspeva. Kmetije, rumene novice, mehiške soap opere, najbolj plehke nadaljevanke, joškaste vremenarske s slabim naglasom itd.
Sorry ampak take nacionalke ne rabimo, niti slučajno ne rabimo nacionalne TV, ki bo denar vlekla iz naročnine in producirala tisto kar producirajo komercialne TV. RTV bi imela večjo gledanost s takšnim pristopom, a potem naj ukinejo naročnino in naj se financirajo iz oglasov.

Problem je točno v tem, da so ljudje zagrabili lizike, hamburherje in kokice namesto zdrave prehrane. Pač jim je bolj instantna, všečna oblika infotainmenta. Nima pa to nobene korelacije s kakovostjo, ki pa bi bila potrebna že v funkciji izobraževanja ljudi, da vse v življenju ni hamburger z velikim kosom mesa in slanino, če malce karikiram.

Če bo na trgu le USA pristop do medijev bomo na koncu tudi postali USA gledalci, v vseh stereoptipnih formah, ki jim jih sedaj pripisujemo.

In ja, smo na dobri poti, da to tudi postanemo: še večje in še bolj PRESTRAŠENE ovce, kot smo. Takšne volilce pa oblast rabi saj jih lahko vedno okupira z novo afero, zunanjim sovražnikom, potencialno nevarnost, ki ljudem grozi. Ko te postane enkrat strah se ne ukvarjaš več s plačo kakšnega politika...

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Problem pri teh merjenjih je, da je vzorec premajhen (vsaj kar se tiče avtomatskega merjenja z napravicami), pri telefonskih anketah pa najbrž tudi ni zajetih nekaj tisoč ljudi.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ti podatki niso z merjenja, ampak z ene raziskave (n = 1.000).

Za reprezentativnost ni potrebe po nekaj 1.000 ljudi. Če ne bi bile cene raziskav astronomske.

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.250
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Si moreš mislit, da recimo nemške komercialne TV niti ne režejo filmov?

Same ne. Ampak TV različica filma je TV različica filma (in dostikrat ni enaka kot v kinu). Spremejen format, minutaža, cropani kadri ipd ...

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.959
406
83
Hehe. Tut jst glih berem na Fartisu in se mi je use skup zdel tok znan :D se mi je zdel d sm na alterju neki bral o tem. HEHE.

Uglavnm. F**** POP TV ampak tut F***** all TV Networks.