Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na italijanski spletni strani bi rad naročil izdelek/paket in ga šel prevzeti za mejo (Trst, Gorica…), ker omogočajo samo dostavo na domači naslov. Paketomati odpadejo ker ne omogočajo tega.
Na italijanski spletni strani bi rad naročil izdelek/paket in ga šel prevzeti za mejo (Trst, Gorica…), ker omogočajo samo dostavo na domači naslov. Paketomati odpadejo ker ne omogočajo tega.
Ponujamo naslov za dostavo v Italiji, možnost osebnega prevzema prispelih pošiljk, storitve združevanja naročil in posredovanja pošiljk.
Naš sedež je v Miljah - Trstu, v marini Porto San Rocco, nekaj kilometrov od slovenske meje.
Ponujamo naslov za dostavo v Italiji, možnost osebnega prevzema prispelih pošiljk, storitve združevanja naročil in posredovanja pošiljk.
Naš sedež je v Miljah - Trstu, v marini Porto San Rocco, nekaj kilometrov od slovenske meje.
Poste Italiane imajo možnost Fermoposta, te počaka paket na eni od poštnih poslovalnic. Dejansko s tem nimam izkušnje, ker čeprav sem se registiral in pred časom 1x uporabil, mi zdaj prejšni teden ni uspelo več, jih nekaj aplikacija heca. Zato sem iskal alternativo in prevoznik Bartolini ponuja storitev Fermopoint (fermopoint.it). Imel sem srečo v nesreči, izbral sem točko prevzema, ki pa je bila na dan dostave zaprta, tako da mi je prevoznik DHL pojasnil, da pa sej lahko pusti paket tudi na DHL fermoposta točkah, teh je pa tudi kar nekaj, ampak samo če je prevoznik DHL.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.