Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
WDD2130041A004440
Tole je lahko samo W213, se lepo vidi po številki šasije, brez uporabe programov.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
WDD2130041A004440
a ni bil eden tu ko za 5 EUR preverja v carfaxu?
Kontakt bi rabil
Vprašanje kolk so ti vin dekoderji točni... iščem za enega passata podatke, 4 leta star, prodaja ga vw avtohiša ... ene par iskalnikov je našlo vin, večina pa mi javlja da vin ni pravi. Autodna mi ponuja neko poročilo za 5 evrov, kar pomeni da verjetno nimajo veliko podatkov, saj nekatera poročila stanejo po 10€ in tudi še malo več. Mi lahko kdo preveri vin? Vseeno kupujem za tako cifro, da mi ni čisto vseeno
Se pravi je neka mučka. Poročaj kaj si odkril?Vprašanje kolk so ti vin dekoderji točni... iščem za enega passata podatke, 4 leta star, prodaja ga vw avtohiša ... ene par iskalnikov je našlo vin, večina pa mi javlja da vin ni pravi. Autodna mi ponuja neko poročilo za 5 evrov, kar pomeni da verjetno nimajo veliko podatkov, saj nekatera poročila stanejo po 10€ in tudi še malo več. Mi lahko kdo preveri vin? Vseeno kupujem za tako cifro, da mi ni čisto vseeno
Se pravi je neka mučka. Poročaj kaj si odkril?
Kater letnik? Predvidevam da nisi imel vsako leto tehničnega. Kako so ti 2018 vpisali prevožene, če nisi imel tehnicnegaSem ravnokar preveril mojo Mazdo na Avtolog.si. Očitno sem vmes prevrtel kilometre, ampak sem se naslednje leto pokesal in jih vrnil na normalno stanje
Poglej priponko 43524
Vpisal zavarovalničar na polico.Kater letnik? Predvidevam da nisi imel vsako leto tehničnega. Kako so ti 2018 vpisali prevožene, če nisi imel tehnicnega
Avtolog bere tudi zavarovalniške baze?Vpisal zavarovalničar na polico.
Ne vem, ugibam.Avtolog bere tudi zavarovalniške baze?
Baze servisov (elektronskih servisnih knjig) tudi?