Pretep zaradi punce

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
mislim da je vprašanje na mestu, v kakšne lokale in v kakšne družbe se podajate?.. mislim da je to bolj ena LOW life scena.

V najbolj "top" lokalih v Ljubljani najdeš najbolj slinaste kravatarje.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Dolgo časa nazaj so nama težili neki malinovci, mlajši kako leto ali dve, ker sem lepo reko naj dajo mir in ga niso, sem se vstal, prijel najglasnejšega petelina za kravatl in ga malo razmetal naokrog..... ostala dva sta mi boljublila da se takoj poberejo, samo naj ga pustim na miru. Je delovalo, sta onega reveža takoj pobrala in so vlekli črto, midva pa sma še danes kupaj, tako da se je splačalo
smile-1.gif

Sicer običajno dajo vsi nadležni piščančki mir, ko jih za 2 glavi višji in ene 20 kil težji ded povpraša če imajo kakšne težave...... tudi če so kaki pijančki, v trenutku gre skoraj cel promil dol
smile-1.gif
tako da drugih fizičnih branjenj punc nimam na vesti. Če ne bi šlo drugače, bi pa vsiljivca verjetno tudi pošteno polomil.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Da bi jaz bil vsiljivec ali kak? Nisem, ne pod gasom, niti trezen. Sem pa pred par dnevi ravno reševal iz sranja kolega, ki ga je preveč spil in za rit zgrabil napačno žensko, pa na alkohol sicer ne reagira tako, takoj sta dva tipa skočla nanj, izgleda so bili družba..... na srečo sem ju nekako uspel umiriti, kolega pa odvlečti vstran. Sem mu rekel naj malo pazi, ker mi ni nekih sranj za reševati ravno. Pa nikoli ne veš s kom imaš opravka.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Sodelavec je skočil v enega, ker je prijel njegovo ženo za rit. Še dons odplačuje kazn.
stupid-1.gif
(tožba pa to)

Zanimivo da unga žena ne toži zaradi nedotakljivosti...ji je že pasal
grin1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Sodelavec je skočil v enega, ker je prijel njegovo ženo za rit. Še dons odplačuje kazn.
stupid-1.gif
(tožba pa to)

Zanimivo da unga žena ne toži zaradi nedotakljivosti...ji je že pasal
grin1.gif

o tem sem tudi jaz govoril....
evil.gif

na tiste bejbe k se deci limajo, jim že paše tko....
shocked-1.gif

deci so pa po navad bebci, se stepejo, njej bildajo ego....poriva pa itak čist en tret
bonk.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Hmm...kaj bi pa ti naredil, da se boknedaj zgodi tak primer, pa je tvoja čisto spodobno oblečena?

Kaj se tega tiče, dam čisto prav mX-u, res se v praksi to ne zgodi, ampak če je možnost, naj bo vsaj nekaj trenutkov prestrašen, gamad neotesana...pa dobro, vidiš lušno žensko in si svoje misliš ali stopiš v akcijo, če pa je z dedom pa bodi tiho in si misli svoje...

Pol pa čuješ skupinico decov, ko začnejo: vauuu, ka bi ti delooooo....pa koji bi qrac, glih lahko kaj narediš, če ti teče pir po žilah
hysterical-1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Pol pa čuješ skupinico decov, ko začnejo: vauuu, ka bi ti delooooo...
sej pravim, najbolj zaleže da bejba kako nazaj zine in jih zatre....nobene batine si nebi zapomnil tolk kokr tisto sramoto in posmeh okolice...
cheer.gif

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Citat:
Pol pa čuješ skupinico decov, ko začnejo: vauuu, ka bi ti delooooo...
sej pravim, najbolj zaleže da bejba kako nazaj zine in jih zatre....nobene batine si nebi zapomnil tolk kokr tisto sramoto in posmeh okolice...
cheer.gif

Se strinjam, če se pa slučajno zgodi, da plesnivi smrad stegne potem taco proti njej (bo že on njen pokazal, kaj se to pravi), se mu pač prijazno pojasni, da naj ne serje. Običajno tudi goveda vštekajo...
smile-1.gif

Pardon za malo bolj barvite besede.
smirk-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne, mislil sem, d aje viljivec 2+,100+..in prime tvojo za levo siso

Taki so v velikih primerih prepočasni za hitrega zajčka....beri 180 in 70 kg + znanje o kostilomljenju...
smirk-1.gif

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
mene zanima kak zgledate tisti, ki vam lajalo na babe drugi v vasi prisotnosti :\
najvec kaj se mi je zgodilo v moji prisotnosti je, da je nek pijan smrkavec prisel do mene in vprasal, ce lakho mojo nekaj vprasa - ko sem mu reko da ne je lepo sel dalje.
Druga zgodba je bila ko mene ni bilo ali pa sem prisel naknadno - v takih primerih je ona razpucala ali pa se uredilo po prihodu.
Jaz zenski dam vedno vedet, da mora ona sama znat razpucat - ce pa ne zaleze njen ne pa bom se pac jaz razlozo.

pa da nebo pomote, nisem noben kostolomac, se manj pa gorila

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
mene zanima kak zgledate tisti, ki vam lajalo na babe drugi v vasi prisotnosti :\
najvec kaj se mi je zgodilo v moji prisotnosti je, da je nek pijan smrkavec prisel do mene in vprasal, ce lakho mojo nekaj vprasa - ko sem mu reko da ne je lepo sel dalje.
Druga zgodba je bila ko mene ni bilo ali pa sem prisel naknadno - v takih primerih je ona razpucala ali pa se uredilo po prihodu.
Jaz zenski dam vedno vedet, da mora ona sama znat razpucat - ce pa ne zaleze njen ne pa bom se pac jaz razlozo.

pa da nebo pomote, nisem noben kostolomac, se manj pa gorila

važno je to, da ti odločaš, kdo sme govoriti z njo...
cheer.gif

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
ce mi postavi glupo vprasanje bo dobo glupi odgovor - kaj mu naj recem ja prosim? :D
al bi ti blo bolj logicno da ga prvo izprasam kaki so mu nameni in presodim, ce ji lahko postavi vprasanje?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Pusti Štiblo, on ne vem kako zgleda imeti punco oz ko jo je imel, je tudi ni nihče pogledal.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Tisti piknik je bil fajn. Policija, zlomljen glezenj - ponesrecenec se je sam odpeljal v KC
smile-1.gif

tako kot je nekdo napisal, v KC ga je peljal Mav, domov se je peljal pa sam v outlanderju, z gipsom in pod vplivom alkota
grin1.gif

pa da ne bom jaz totalno off iz teme: nekdo je napisal, da če je ženska kaj pametna in če ima rada svojega tipa, se bo sama ubranila tipov, ki palijo nanjo. pretepat se zaradi tega je pa brezveze