Pretep zaradi punce

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
A ste se že kdaj stepli zaradi vaše punce? Vam je že kdaj prebilo plafon? Tu ne mislim na primitivne primere, ko se dva "snubca" stepeta za žensko.
Bilo pred dooolgimi leti v diskoteki Lipa: moja je bila sama tam s prijateljicami, jaz sem uletel enkrat kasneje. Pa mi moja pravi, da ji neki tipi mal težijo, ampak da ni hujšega (v bistvu se je punca bala moje reakcije - takrat sem bil še mal bolj divji). Grem na WC, pridem nazaj, vmes jo največji iz te družbe prime za rit. Moja ga takoj ošamari, jaz pa sem ga nokavtiral. Vseh 5 njegovih kvazi-prijateljev se je v tistem momentu razbežalo po diskoteki...
grin1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
mislim da je vprašanje na mestu, v kakšne lokale in v kakšne družbe se podajate?.. mislim da je to bolj ena LOW life scena.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
mislim da je vprašanje na mestu, v kakšne lokale in v kakšne družbe se podajate?.. mislim da je to bolj ena LOW life scena.
Jah, pri 18-21h smo pač hodili v take lokale.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne me jebat, že 10 min se smejim, ker če je blo to res, pa če je blo vsaj približno tak ko si predstavljam, pol samo
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Povej še, kaj je ušpičil, da si znamo predstavljat ali je bilo upravičeno
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Je letel že kdaj kak pepelnik v glavo ali se raje umaknete in pustite, da punca sama odjebe takšne??

Ne, grem v avtu, pridem nazaj in mu pištolo prislonim na glavo. Dozdaj uspešno.

Če ma srečo se vrnem samo s teleskopsko palico.

in če imaš ti srečo, jih ne dobiš po vulvi, in greš na urgenco s teleskopko v riti, kajne?
confused-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne, se niso. na..uuu, kaj si huda..ne bi trzal..vau..kok ams dobro rit..tut ne

na..kaj ams to za enga kretena zraven..al pa..a bi ti men dala..

kle bi pa verjetno bil trenutni mrk.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če bi poznal mx, bi vedel, da model ve, kdaj gre v avto, si da teleskopsko v rit in se odpelje, kdaj se pa vrne.

osnovno pravilo pametne uporabe pripomočkov je..ocenjevanje ljudi. kdor tega en zna, bo pripomočke uporabljal eni finačno leto. pol pa pride poračun

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Je letel že kdaj kak pepelnik v glavo ali se raje umaknete in pustite, da punca sama odjebe takšne??

Ne, grem v avtu, pridem nazaj in mu pištolo prislonim na glavo. Dozdaj uspešno.

Če ma srečo se vrnem samo s teleskopsko palico.

in če imaš ti srečo, jih ne dobiš po vulvi, in greš na urgenco s teleskopko v riti, kajne?
confused-1.gif

Vrjami, da če nekoga ne poznaš, model v miru zapusti gostilno in se vrne in ti prisloni nekaj na čelo, ti nemore bit vseeno,
al pa da model pride not in brez besed začne s palco mlatit po celi družbi.

Vse je v oceni nasprotinika, če ga oceniš, da je model malo psiho, maš varjanti 2, al se umakneš al pa greš na presenečenje in
začneš mlatit po glavi z vsem kar je na raspolago. Če vidiš da so to lokalni kekci ki se bodo vsrali pri prvi grožnji, pa jih postaviš v vrsto, in morajo pet "naša četica koraka", narediš malo šova in to je to.

Vedno dobro oceni nasprotnika, ker najbolj tečno je ko prideš s palco pa ti model pokaže pištolj. Vedno ampak čist vedno
pa se moraš naredit mal psihota.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Zanimivo, da so se take stvari dogajale le pri eni, pri vseh ostalih kaj takega nisem opazil pa jih ni bilo malo.
res zanimivo ja
hysterical-1.gif

čudi me pa, da nisi opazil tega, kako privlači poglede in debile....
bonk.gif

vsakemu, ki se mu take in podobne stvari dogajajo, naj se prvo vpraša kaj ne vidi potem pa še kaj bejbi ni jasno...
bonk.gif

vsaka normalna in pametna ženska, zna take stvari sama rešit, če pa ne, ji že tko paše....
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Res je. Obleče hot minič do pičič, dekolte, potem pa izjave v stilu "eh lej kaj me uni gledajo non stop", v sebi pa subtilno satisfacted, ker dobiva pozornost.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Se strinjam! Če ženska obleče fliko spodaj in robček zgoraj, potem res ne more pričakovat, da bo čez LJ šla brez komentarjev.

Sodelavec je skočil v enega, ker je prijel njegovo ženo za rit. Še dons odplačuje kazn.
stupid-1.gif
(tožba pa to)