C/P z drugega foruma:
Ma to je GROZA!
Ne morem verjeti, da te naše klince ni nič izučilo; pa je bila Lipa, pa Celje (isti faking varnostniki VIP morilci d.o.o.) in zdaj še sredi LJ???
In oni, primitivci, zahojenI s kriminalno preteklostjo bodo obdržali licenco za pazi to!!! VAROVANJE OSEB!!!
Kakšno kvazi varovanje se pa ta golazen varnostniška gre??? Varnostnik, ki ubije (!!!) po službeni dolžnosti obiskovalca ali pač le naključno mimoidočega (sploh nima veze kje) otroka??? PODN, ker če tudi, je fant bil star "že" 20 rosnih let, še vedno je le-ta otrok svoje matere. In, ja, je otrok. Pa če se tist nagravžen primitivec, ki je DIREKTOR (!!!) te VIP kvazi varnostne družbe, ki se je včeraj tako vehamentno zagovarjal na A kanalu, da on in njegova tretjerazredna varnostna služba niso nič ne krivi ne dolžni!
Ima, da se vsem tem bivšim kaznjencem (ki so preeživeli po par let na Dobu) in ki se zdaj prodajajo kot varnostniki, odvzame licenco, ne samo to, odvzeti jim je potrebno opravilno sposobnost. Ne pa da se, golazen klinčeva, manjvrednostno zakompleksana zdaj, prej in v nadaljnje izživlja nad mladino.
Danes me je imelo, da bi šla direkt v tega čefurskega globala in napizdila tisto debelo gorilo tam v liftu (je itak samo bajs, mišic nima nobenih!) kot prasca, potem pa še vse ostale njemu podobne žvali povrst!
Enkrat se mi bo sam zmešal, res, ker to je pa VIŠEK!
En klinac od kao varnostnika si vzame pravico do življenja v svoje morilske roke???
Kam smo prišli? Ukrepajmo. Obvezno.
Se čist strinjam s tem, kar je napisano...naj mi en za boga pove, posebej od vas študentov, kaj iščete po takih lokalih? a pičke?
mene taki pajzli sigurno ne bodo videli..je dosti drugih placov za zabavo in sprostitev-pa ne v Ljubljani