Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
Trast je že od nekdaj zbirališče raznorazne gamadi.
Cista bedarija ... nic bolse/slabse ni kot bilo v katerem drugem mariborskem lokalu .. smo pred leti hodli v trusta 2x na tedn pa se kdaj vmes, pa nikoli ni blo nekih problemov.Samo ce se ne znas izognit pizdarijam te pac najdejo ...
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Varen je bil cist isto kot kaki extrem,kms,stuk in podobni nocni lokali .. ne recem da ni blo nikoli pizdarij, ampak meni se je uspelo vedno izognit odprti arkadi in podobni pizdarijam pa hodim vec al majn ven ze kakih 10 let.
Pa daj no lepo te prosim, dobro ves kaj sem imel v mislih .. pa ce tudi uradno ni bil nikoli nocni klub.Nea razumem da se budalis pa primerjas trust z astorijo ... bi me pa res zanimalo zakaj je trust slabsi od zgoraj nastetih lokalov .. ker meni se zdi da je cist isti [censored] po vseh mb lokalih.
Kakšne 14 dni nazaj je tolpa 12-14 letnikov izvajala udri i beži taktiko po Bledu in jih je kar nekaj mojih prijateljev fasalo od njih za čisto brez veze.Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Ti si imel samo srečo, če naletiš na primerke, ki iščejo, te bodo sesuli brez vsakeg razloga. Razlog najdejo oni...
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Ti si imel samo srečo, če naletiš na primerke, ki iščejo, te bodo sesuli brez vsakeg razloga. Razlog najdejo oni...