Pretep ta vikend pred Trustom

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
A ni blo to v samoobrambi? Al je sodnik sklepal da sta dve punci (oz. ena) napadle 7 roparjev? Ja naše sodstvo je pa tko ološ, sploh ko te v kremple dobi.

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
Trast je že od nekdaj zbirališče raznorazne gamadi.

Cista bedarija ... nic bolse/slabse ni kot bilo v katerem drugem mariborskem lokalu .. smo pred leti hodli v trusta 2x na tedn pa se kdaj vmes, pa nikoli ni blo nekih problemov.Samo ce se ne znas izognit pizdarijam te pac najdejo ...

Če je zate bedarija - ok.
Tudi sam sem pred leti dokaj redno hodil v Trust. Bil sem priča mnogim pretepom tako znotraj kot zunaj lokala. Če si hodil v Trusta pol mi ne govorit, da nikol ni bilo problemov. Pi*darije so se dogajale zelo pogosto. Not so med drugim hodli tudi provokatorji, ki so bili v zelo dobrih odnosih z redari. Le-ti so se tudi znali znesti nad popolnoma nedolžnimi obiskovalci lokala. Dejstvo je, da so v Trustu bli hantli vedno v luftu.
Ne rečem, da se tudi jaz nisem imel fajn notri. Dostikrat. Ampak, "pljuni istini u oči"... Trust ni (bil) "varen" lokal.
Še kako dosti gamadi se je tam zbiralo in se še zbira.

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Varen je bil cist isto kot kaki extrem,kms,stuk in podobni nocni lokali .. ne recem da ni blo nikoli pizdarij, ampak meni se je uspelo vedno izognit odprti arkadi in podobni pizdarijam pa hodim vec al majn ven ze kakih 10 let.

Pa daj no lepo te prosim, dobro ves kaj sem imel v mislih .. pa ce tudi uradno ni bil nikoli nocni klub.Nea razumem da se budalis pa primerjas trust z astorijo ... bi me pa res zanimalo zakaj je trust slabsi od zgoraj nastetih lokalov .. ker meni se zdi da je cist isti [censored] po vseh mb lokalih.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Samoobramba je bila samo za prvega ostale bi pa mogla pustiti na miru, ker kao naj bi že povedala, da je telesna stražarka in bo zoper njih uporabila vso potrebno fizično silo, da jih prepreči napad na varovanko in to naj bi bilo vse.
Fora je bila pač v tem, da jim je rekla da je telesna stražarka v angleškem jeziku samo 1x in potem potegnila teleskopski pendrek ven in jih nalomila ko zobotrebce
evil.gif
vmes je pa že prišel šofer (btw razbil tri koše, klopco in odrgal količek med vožnjo tja) in spravil varovanko s pomočjo telesne stražarke v avto in jo odpeljal na varno.
Dva je vklenila s enimi lisicami tretjega je pa držala na tleh.
Policija je prišla ene 5 minutah po klicu.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
to da si se izognil batinam je čista sreča in nima veze z pazljivostjo. Če si že omenil odprto arkado: kolega je sredi lokala dobil pivovski kozarec direkt v fris, ker se je enemu 5m naprej zluštalo metanje kozarcev. Kak bi se temu izognil
confused-1.gif
In takih primerov je od tam malo morje, ko so jih nedolžni fasali. Enkrat se je en spravil na mojega brata, iz ljubega mira. Malemu je poknilo in debilu vrgel polno pločevinko kokakole direkt v nos. Revček je z zlomljenim nosom hrabro odkorakal dalje.
V trastu so res hantli vedno v luftu, predvsem pa zaradi redarjev, ki so se sami hvalili da med službo hodijo na "trening". To ti lahko vse pove
smirk-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.546
2.934
113
v lokalni ostariji
ah ja...

saj je takih "pajzlov" povsod dosti... skoda edino deckota kateri je fasal....

druagce pa... problem je v slovenskem sodstvu ... na koncu ce bos ti enga zmlel ker ti krade te bo on tozil za povzrocene bolecine... pa si dober za celo zivljenje... isto kot oprostilne sodbe narkomanom kateri se prezivljajo s krajo...

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Varen je bil cist isto kot kaki extrem,kms,stuk in podobni nocni lokali .. ne recem da ni blo nikoli pizdarij, ampak meni se je uspelo vedno izognit odprti arkadi in podobni pizdarijam pa hodim vec al majn ven ze kakih 10 let.

Pa daj no lepo te prosim, dobro ves kaj sem imel v mislih .. pa ce tudi uradno ni bil nikoli nocni klub.Nea razumem da se budalis pa primerjas trust z astorijo ... bi me pa res zanimalo zakaj je trust slabsi od zgoraj nastetih lokalov .. ker meni se zdi da je cist isti [censored] po vseh mb lokalih.

hja, očitno bojo morali trije ljudje tam umreti da boš spremenil mnenje.....
bonk.gif

za nekatere navaden klub, kljub temu da je bilo že več kot 10 poškodovanih, nekateri so postali za vse življenje zaznamovani....

no ja, maš pač srečo

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
taki redarji prej ali slej dobijo svoje...samo še vprašanje časa je, kdaj bo kdo uporabil pištolo in jih pospravil...

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Ok naj ponovim, ne recem da ni pizdarij seveda so in tudi jaz poznam ljudi ki so jih dobli za brezveze, ampak pravim samo, da se mi ne zdi nic bol problematicno kot katerikoli drugi mb nocni lokal.
V 10 letih kaj hodim ven (res da ne samo v trusta) nisem bil udelezen v pretep, ce je to sreca trkam po lesu ... ampak, meni se bol zdi da je tu pac najveckrat problematika v egu, vcasih je pac bolse da kaj pozres pa reces ko te jebe in gres dalje ko pa da se zbudis na urgenci, samo eni pac tega ocitno niso sposobni.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Ti si imel samo srečo, če naletiš na primerke, ki iščejo, te bodo sesuli brez vsakeg razloga. Razlog najdejo oni...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Pred dobrim mesecem se je zgodil podoben primer v Poreču pred diskoteko Byblos. Takrat jo je skupil moj kolega, ki je pristal s težjimi poškodbami v bolnici.

Če kdo ve kaj več o tem, naj prosim napiše. ker policija storilce še išče.
Napadalci so bili baje štajerci, en je v pretepu izgubil en ali dva zoba.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Ti si imel samo srečo, če naletiš na primerke, ki iščejo, te bodo sesuli brez vsakeg razloga. Razlog najdejo oni...
Kakšne 14 dni nazaj je tolpa 12-14 letnikov izvajala udri i beži taktiko po Bledu in jih je kar nekaj mojih prijateljev fasalo od njih za čisto brez veze.
Spravili so se pa na vsakega tudi na gorilo varnostnika, ki jih je malo fasal amapk ne veliko.
Itak jim nič ne morejo ker so mladoletni jaz bi po enga zvalil na pomol in
10.gif

Policija jih polovi pokliče starše on jih mogoče malo povleče za sladke ali ušesa v avtu ga pa nadere ker [censored] je, da so ga dobil ker on ga ni tako učil. Da se to ne zgodi več.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:

Žalostno, vendar resnično. In običajno se spravljajo na nič hudega sluteče mimoidoče ali celo mlajše in take, ki se sploh ne morejo braniti.

Kam smo pršli
stupid-1.gif

B81

22. jul 2007
36.988
10.529
113
KSZ
Kakih 8 let smo hodili ven, na Ptuj v lokale ob vikendih. V primerjavi s Ptujem je Maribor prava milina, ker tam so pa sami...haložani, prleki, uličarji...v MB hodim zdaj kako leto redno ven in nikoli problemov, moram potrkat.
Me je pa samo začela motiti glasba v lokalih, barih. Po malem bo treba v solarij in lase na črno dat.
frown-1.gif

P.S. Avtorju smo čisto temo zasmetili, kako je zdaj? So jih našli že?

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Spravijo se vedno na take, za katere menijo, da niso nevarni...sme pa v svoji "karieri" doživel, kako so napadalci brutalno dobili po "p.ič.k.i"... Se mi je kar smejalo, enega pankerta so morali oživljati...
cheer.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
No, brat lepo okreva na srečo in izgleda da kakšnih posledic ta pretep ne bo pustil. Sicer pa, oba sta miroljubna in nista sorta ljudi ki išče pretep. Pač bila sta ob napačnem času na napačnem mestu, ravno sta se pogovarjala na kak način naj gresta domov. Da bi mene kdo povozil skoraj bi mu tudi povedal naj malo pazi kak vozi.

Glede krivcev, kot sem rekel, registrske je ena punca javila policiji ki je videla kam so fantje stekli po pretepu, tako da so jih na podlagi tega izsledili, priznali so da so bili tiste noči v Trustu, vendar da se niso pretepali. Se samo sprašujem ja kdo pa se je, kaj naenkrat celemu Mariboru posojaš avto ker si tak dobra duša?
bonk.gif

Če bo kaj pametnega javim, vi pa čimmanj offtopica
smile-1.gif