Pretep ta vikend pred Trustom

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Odvzem krvi 500€ ???
bonk.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Ares pravi:Misliš tisto neko nanizanko glede detektivov al kaj je že? ne, ne gledam tega...
gledam pa Forensic investigations (al neki tazga) na discovery channel
wink-1.gif

Ja, sej forensic investigations je ista zadeva, samo da je dokumentarc
tongue-1.gif

A res pride test očetovstva bivših 300.000 SIT?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Dogajanje naj bi bilo blizu vhoda v Trust, kot sem razumel na zaščitnih ograjah pred tisto garažo oz. halo. In ja, imate prav, kamere so tam, vendar naj bi bilo mesto slabše osvetljeno.

Kako pa kaj se je točno dogajalo bi vprašal brata, ampak ko sem bil nazadnje na obisku pri njemu je bil v precej slabem stanju, že držati oči odprte 2 minuti mu je bil nečloveški napor. Samo upam da poškodbe ne bodo imele kakšnih posledic.

Kolega so že odpustili iz bolnišnice, na srečo njegove poškodbe niso bile tako hude.

Včeraj so tako in tako bili po TV, na POP-u in enem mariborskem kanalu.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
hja, po tv je blo da naj bi blo na rondoju???

ja kaj kolega tudi ne ve, kje se je točno dogajalo?????

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
počena lobanjska kost, 2 kratna krvavitev v možg. ovojnico in ena v možgane.

Včeraj nisem bil pri njemu, je pa baje že precej bolje.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Pretep ni bil v garaži, ampak preden se zapelješ v njo, ko so tiste ograje. Pa mislim da niti ni nobenih kamer zunaj.

Ena prisebna oseba je videla avto napadalcev in registrsko in sporočila na policijo (ni pa prepoznala obrazov), ta jih je poiskala, priznali so da so bili v Trustu ampak ne priznajo napada. Torej fajn bi bilo da se najde nekdo ki bi prepoznal njihove obraze.
Poveži se z tem, ki je dal v večeru komentar.
Glede na to, da ima samo pet šivov valjda je videl face teh ljudi in naj jih razkrinka ... potem pa obvezno policijsko varstvo 24h na dan !!

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Želel bi tvojemu bratu, da čimprej okreva, ter da bodo posledice tega čimmanjše, ker možgani in ovojnica, ter notranje krvavitve je delikatna zadeva, ki lahko človeka skoraj sigurno zaznamuje za celo življenje.

Me zanima:

pa kaj sta jih provocirala ali kaj ? Sta bila hrabra zaradi vinjenosti ? Nekaj je sigurno privedlo te napadalce, da sta bil prav onadva deležna teh batin okrog kepe.

EDIT: šele zdaj sem prebral članek ki je zelo kratek za tovrsten incident!

Halooo ... ob 4.50 zjutraj, kaj sploh še imajo ljudje za okrog hodit ? Joj joj, potem pa itaq ni čudno, ko so vsi okajeni in borbeno razpoloženi , temu bi rekel včerajšnji.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.989
10.529
113
Hja...verjetno so bili vsi skupaj vinjeni, sicer pa eni ne ločijo filmov od realnosti.
Pred leti me je hotel neznan tip udarit po glavi z dvigalko od jugeca izza leđa direkt po glavi, ker sem malo tistega jugeca dvignil...na srečo mu jo je moj kolega vstran vzel in mi morda življenje rešil, pa kaj si nor. Eni res mislijo, da so v filmu in da ne bo posledic.

Upam, da bo z obema vse v redu.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
če sem prav razumel so tipsoni ga prižgali v avtu, skoraj povozli ta 2. sta se začela pizdit kak vozi in so že letele batine. sem prav razumel?

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
pomojem ne, če pa je na tv reku, da so ju od zadaj napadli, oz potisnili ...

in naj bi zadel z glavo od kovinsko ograjo, ta drugi pa naj bi z glavo zadel ob beton....

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Trast je že od nekdaj zbirališče raznorazne gamadi.

Brat je lani prav tako pri rondoju od neke skupine "pogumnih fajterov" doživel napad s hrbta, končalo pa se je z operativnim posegom v urgenci. Napad ni bil z ničemer izzvan.

Upam, da se bo tvoj brat izmazal brez posledic.

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
nakonc jih bojo pa dobil pa bojo 1 mesec v zaporu. super res, on bo pa cel zivljenje posledice mel. ob takih dogodkih se sprasujem ce se sploh splaca poklicat policijo, al najbols sam uredit, mas saj zadoscenje, ceprov pol si isti kot oni.
upam da jih doleti ustrezna kazen, sam kaj k v sloveniji se za umor ne dobis tok let da bi blo za tole ustrezno..

1 mesc nazaj sta mi dva udrla v bajto, ko sta me vidla sta pa spizdila. policiji sem predal posnetke, kjer se jih dobro vidi, registrsko, itd. in nevem zakaj se mi zdi da nista ravno ''najebala'' ? se morm pozanimat
smile-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
povedal ti bojo da so "stari znanci" policije kar na kratko pomeni: pust jih ker itak ne bojo nič dobil....

"nakonc jih bojo pa dobil pa bojo 1 mesec v zaporu. super res, on bo pa cel zivljenje posledice mel."
mislim da se bo v sloveniji počas pojavilo zadosti veliko povpraševanje po headhunterjih.... snajper pa gremo...

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
Trast je že od nekdaj zbirališče raznorazne gamadi.

Cista bedarija ... nic bolse/slabse ni kot bilo v katerem drugem mariborskem lokalu .. smo pred leti hodli v trusta 2x na tedn pa se kdaj vmes, pa nikoli ni blo nekih problemov.Samo ce se ne znas izognit pizdarijam te pac najdejo ...

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
v kateremkoli lokalu.....ej čovječe, zbudi se...
bonk.gif

a ti primerjaš recimo astorio, pa t-club....pa praviš da je isto....

pa ti sploh veš, da je mel bivši trust 30 pravnomočnhnodločb o plačilu kazni....

da so ga preimenovali samo zato, ker bi drugače moral biti zaprt...

zbudi se
bonk.gif

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Je astorija mogoce nocni lokal?Daj ce ze delas neke primerjave daj pol vsaj neke realne.Trust pa bi mogo bit zaprt zaradi prekoracitve odpiralnega casa ... je to merilo za to da se tam zbira sama gamat?

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Kot sem jaz slišal naj bi mel Trust probleme z požarno varnostjo oz. probleme z mestno oblastjo in so ga na vsak način hotl zapret.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
pa sej imajo konkretne dokaze!
recimo:
-odrgnine na rokah napadalcev (dvomim da se na rokah nebi nič poznalo, če so ju tolk zbunkal)
-kri in ostale stvari od žrtev na oblekah napadalcev (lasje, slina, kri, švic,...)
-kri in koščki mesa ali kože za nohti žrtev
-kri in ostale stvari od napadalcev na oblekah žrtev (lasje, slina, kri, švic,...)
- A tole hmm drva sem prelagu za zimo pa sem se podrgnu
smirk-1.gif

- MAMIIII dej mi oper tele hlače/majco oz. vržeš v smeti v nekem XYZ kraju
- Razen če nima 1 cm debelih nohtov težko
- enako težko

Pa DNK pri nas delajo samo ob hudih kaznivih dejanjih (ropi, umori...) tale pretep ni med njimi, ker sta jih priči prepoznali tako, da je to dost + DNK test stane 2000€

Dam resničen primer
Zvečer so v parku je grupa ene 6-8 roparjev hotela oropati dve punci (25 in 32 let) in kaj se je zgodilo:
enmu spraskala lice in so komaj našli nekaj meska pod njenimi nohti (ni bilo DNK analize) tri napadalce dobesedno polomila enemu čeljust enemu roko in ramo tretjemu pa koleno ostali so se pa razbežal.
In zdaj naš vrli zakon roparji so tožili telesno stražarko (varovala je to 25 letnico) ker se kao ni predstavila in je streljala na njih (kar ni bilo res) in da imajo hude psihološke posledice in slab status v družbi zaradi tega (ja ženska vas je nalomila
evil.gif
) + še voznika (tud telesni stražar samo ni bil ob napadu tam) da jih je zapru v prtlažnik in jim grozil, da bo avto zapeljal v Savo (spet ni res)
In sodnica je verjela bogim mimoidočim "roparjem" kazen: prepoved vstopa obema "napadalcema" (nista slovenska državljana) v Slovenijo za 5 let in 50.000€ "odškodnine" za vse kar se jim je hudega zgodilo.
stupid-1.gif