Citat:
Uporabnik Ares pravi:
pa sej imajo konkretne dokaze!
recimo:
-odrgnine na rokah napadalcev (dvomim da se na rokah nebi nič poznalo, če so ju tolk zbunkal)
-kri in ostale stvari od žrtev na oblekah napadalcev (lasje, slina, kri, švic,...)
-kri in koščki mesa ali kože za nohti žrtev
-kri in ostale stvari od napadalcev na oblekah žrtev (lasje, slina, kri, švic,...)
- A tole hmm drva sem prelagu za zimo pa sem se podrgnu
- MAMIIII dej mi oper tele hlače/majco oz. vržeš v smeti v nekem XYZ kraju
- Razen če nima 1 cm debelih nohtov težko
- enako težko
Pa DNK pri nas delajo samo ob hudih kaznivih dejanjih (ropi, umori...) tale pretep ni med njimi, ker sta jih priči prepoznali tako, da je to dost + DNK test stane 2000€
Dam resničen primer
Zvečer so v parku je grupa ene 6-8 roparjev hotela oropati dve punci (25 in 32 let) in kaj se je zgodilo:
enmu spraskala lice in so komaj našli nekaj meska pod njenimi nohti (ni bilo DNK analize) tri napadalce dobesedno polomila enemu čeljust enemu roko in ramo tretjemu pa koleno ostali so se pa razbežal.
In zdaj naš vrli zakon roparji so tožili telesno stražarko (varovala je to 25 letnico) ker se kao ni predstavila in je streljala na njih (kar ni bilo res) in da imajo hude psihološke posledice in slab status v družbi zaradi tega (ja ženska vas je nalomila
) + še voznika (tud telesni stražar samo ni bil ob napadu tam) da jih je zapru v prtlažnik in jim grozil, da bo avto zapeljal v Savo (spet ni res)
In sodnica je verjela bogim mimoidočim "roparjem" kazen: prepoved vstopa obema "napadalcema" (nista slovenska državljana) v Slovenijo za 5 let in 50.000€ "odškodnine" za vse kar se jim je hudega zgodilo.