Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
MB je mali, hitro se jih bo naslo...
našlo že, samo dokazat bo težje.....še težje pa kak denar dobit, glede na to da majo petko...
COPY Z VEČERA!
Urban (11.9.2007 12:08:47)
IP: 194.249.43.151 - Zgodovina komentatorja...
Jaz sem eden izmed dveh, ki je sta jih skupila v nedeljo zjutraj. Na srečo sem jo sam odnesel "le" z presekano glavo (petimi šivi, če sem prav preštel), pretresom možganov in glavoboli. Moj kolega ni imel takšne sreče. Ima počeno lobanjo, dve krvavitvi v možganski ovojnici in eno v možganih. Kot je že bilo napisano je še vedno na intenzivni negi, kjer ima predpisano strogo mirovanje. Srčno upam, da bo z njim vse OK.
VLJUDNO PROSIM vse očividce ali ljudi, ki so karkoli videli, da pokličejo policijo na anonimno številko policije 080 1200 ali pa kontaktirajo mene na na e-mail:
urban.vidovic@gmail.com ali tel št: 041 943 590 in bom potem jaz posredoval te informacije. Mnogo boljše pa bi bilo, če pokličejo na policijo!
Hočem, da ujamejo te storilce ter jih kaznujejo, da se ne bo to kar se je zgodilo nama, zgodilo še komu drugemu.
Hvala vsem, ki se bodo opogumili ali pa so nama pomagali v nedeljo zjutraj ali pa so na najini strani...
Lp, Urban
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DEBILE ČIMPREJ UJETI, PA ZAPRETI , PA VSE PREMOZENJE POBRATI....
TKO NA PAMET ČE SO STARI ZNANCI POLICIJE, BOJO DOBILI MINIMALNO 6 MESECV ZAPORA, če so brez kartotek, pa verjetno 48urni pripor, pa pogojna kazen....