Pretep ta vikend pred Trustom

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
http://www.vecer.si/clanek2007091105245155

prosim da preberete ta članek in če kdo karkoli ve o tem pretepu naj pokliče na policijo. Eden od pretepenih, tisti ki jo je odnesel z hujšimi poškodbami je moj brat. Sicer so storilcem že na sledi, vendar vsaka dodatna priča pride prav. Se najlepše zahvaljujem za kakršnokoli pomoč!

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ajej... upam da bo z bruderom vse ok. jaz se ze lep cas vstran od trasta drzim, ker se mi zdi da je ratal tam pravi olos. ziher je ziher. zal ne vem nic, pac cimprejsne okrevanje bratu
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lahko nas malo obveščaš, kako se bo zgodba odvijala. Midva z amperjem imava stanovanje na Gosposvetski in je prav, da veva, katerih lokalov se je za izogibat.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Potemtakem vseh.

Mislis da hodijo samo v en lokal?

Sožalje pretepenemu, upam da bo zadeva na sodišču ugodno rešena, recimo v
obliki kake dožiljenske rente od vseh 3 napadalcev, res da to nebo zacelilo fizičnih bolečin, bo pa
pomagalo vsaj malo pri psihičnih.

MB je mali, hitro se jih bo naslo...

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

MB je mali, hitro se jih bo naslo...

našlo že, samo dokazat bo težje.....še težje pa kak denar dobit, glede na to da majo petko...

COPY Z VEČERA!

Urban (11.9.2007 12:08:47)

IP: 194.249.43.151 - Zgodovina komentatorja...

Jaz sem eden izmed dveh, ki je sta jih skupila v nedeljo zjutraj. Na srečo sem jo sam odnesel "le" z presekano glavo (petimi šivi, če sem prav preštel), pretresom možganov in glavoboli. Moj kolega ni imel takšne sreče. Ima počeno lobanjo, dve krvavitvi v možganski ovojnici in eno v možganih. Kot je že bilo napisano je še vedno na intenzivni negi, kjer ima predpisano strogo mirovanje. Srčno upam, da bo z njim vse OK.

VLJUDNO PROSIM vse očividce ali ljudi, ki so karkoli videli, da pokličejo policijo na anonimno številko policije 080 1200 ali pa kontaktirajo mene na na e-mail: urban.vidovic@gmail.com ali tel št: 041 943 590 in bom potem jaz posredoval te informacije. Mnogo boljše pa bi bilo, če pokličejo na policijo!

Hočem, da ujamejo te storilce ter jih kaznujejo, da se ne bo to kar se je zgodilo nama, zgodilo še komu drugemu.

Hvala vsem, ki se bodo opogumili ali pa so nama pomagali v nedeljo zjutraj ali pa so na najini strani...

Lp, Urban

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DEBILE ČIMPREJ UJETI, PA ZAPRETI , PA VSE PREMOZENJE POBRATI....

TKO NA PAMET ČE SO STARI ZNANCI POLICIJE, BOJO DOBILI MINIMALNO 6 MESECV ZAPORA, če so brez kartotek, pa verjetno 48urni pripor, pa pogojna kazen....

Nazadnje urejeno:

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
http://www.vecer.si/clanek2007091105245155

prosim da preberete ta članek in če kdo karkoli ve o tem pretepu naj pokliče na policijo. Eden od pretepenih, tisti ki jo je odnesel z hujšimi poškodbami je moj brat. Sicer so storilcem že na sledi, vendar vsaka dodatna priča pride prav. Se najlepše zahvaljujem za kakršnokoli pomoč!

a so jih posnele kamere v garaži?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Pretep ni bil v garaži, ampak preden se zapelješ v njo, ko so tiste ograje. Pa mislim da niti ni nobenih kamer zunaj.

Ena prisebna oseba je videla avto napadalcev in registrsko in sporočila na policijo (ni pa prepoznala obrazov), ta jih je poiskala, priznali so da so bili v Trustu ampak ne priznajo napada. Torej fajn bi bilo da se najde nekdo ki bi prepoznal njihove obraze.

Nazadnje urejeno:

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:

Pretep ni bil v garaži, ampak preden se zapelješ v njo, ko so tiste ograje. Pa mislim da niti ni nobenih kamer zunaj.

Ena prisebna oseba je videla avto napadalcev in registrsko in sporočila na policijo (ni pa prepoznala obrazov), ta jih je poiskala, priznali so da so bili v Trustu ampak ne priznajo napada. Torej fajn bi bilo da se najde nekdo ki bi prepoznal njihove obraze.

preden se zapelješ v garažo, so kamere, 100%, vsaj bile so, celo 2 če se ne motim!

čudi me da niso posnetki že na policiji! če pač ni pravi kot kamere slučajno, se vsaj krog morebitnih osumljencev zelo zoži, nujno čimprej pridobiti posnetke kamer!

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:

a ni dost da jih žrtve prepoznajo!? Poleg tega morajo imeti tudi roke, čevlje, hlače in ostale stvari vsaj malo krvave in kri bi morala biti tudi na napadalčevi obleki!
Kva delajo kifeljci madona!? A je to tolk težko jim obleko odvzet pa v laboratorij poslat na raziskave!?

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:

Citat:

preden se zapelješ v garažo, so kamere, 100%, vsaj bile so, celo 2 če se ne motim!

čudi me da niso posnetki že na policiji! če pač ni pravi kot kamere slučajno, se vsaj krog morebitnih osumljencev zelo zoži, nujno čimprej pridobiti posnetke kamer!

Če jaz prav razumem se je to dogajalo tam, ko se zapelje iz rondoja na križišču. Verjetno sta šla onadva čez prehod, oni bi ju pa skoraj povozili, ko so pripeljali iz rondoja in so hoteli zaviti na parking. Garaže so pa 50 metrov stran takoj pred Trustom. Verjetno so parkirali na parkirišču za tistim kioskom, ko pečejo hamburgerje, tako da dvomim, da jih je posnela kamera razen, če so kamere tudi na parkirišču.

Če se je dogajalo to pred rondojem potem je moglo bit kar nekaj očividcev.

Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Policaji že vedo da so oni res napadalci, problem je v tem da je treba to dokazati na sodišču. Dokler ne najdejo dokazov in prič ki ne poznajo niti napadalca niti ranjence, ne morejo narediti nič. Njihova beseda proti njuni.

To ti je glup sistem
bonk.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
pa sej imajo konkretne dokaze!

recimo:

-odrgnine na rokah napadalcev (dvomim da se na rokah nebi nič poznalo, če so ju tolk zbunkal)

-kri in ostale stvari od žrtev na oblekah napadalcev (lasje, slina, kri, švic,...)

-kri in koščki mesa ali kože za nohti žrtev

-kri in ostale stvari od napadalcev na oblekah žrtev (lasje, slina, kri, švic,...)

kolk je težko klinčeve dokaze zbrat!?! Pa sploh NI nujno da jih bi žrtev identificirala!

13.gif

edit:

to ne leti direkt nate
roza.gif

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
upam, da jih dpbite pa stvari zrihtate sebi v prid
roza.gif

ampak glede dokazov je pa tak ... se vi sploh zavedate kolk stane ena taka preiskava oz. en taki laboratorijski test DNK? država ziher nebo plačevala takih stvari, ker se dnevno zgodi nekaj 10 takih in podobnih pretepov zaradi katerih bi se potem odpirale nekaj tedenske preiskave ... že odvzem krvi za preverjanje alkohola stane okrog 500€ kaj šele taka preiskava DNK treh oseb

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
upam, da jih dpbite pa stvari zrihtate sebi v prid
roza.gif

ampak glede dokazov je pa tak ... se vi sploh zavedate kolk stane ena taka preiskava oz. en taki laboratorijski test DNK? država ziher nebo plačevala takih stvari, ker se dnevno zgodi nekaj 10 takih in podobnih pretepov zaradi katerih bi se potem odpirale nekaj tedenske preiskave ... že odvzem krvi za preverjanje alkohola stane okrog 500€ kaj šele taka preiskava DNK treh oseb

zakaj ne!? VSE stroške bi lahko obesili napadalcem in pretvorili v mesece zapora....boli me tič če bi moral bit zarad tega še 2 leti več v zaporu!

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
pa sej imajo konkretne dokaze!
recimo:
-odrgnine na rokah napadalcev (dvomim da se na rokah nebi nič poznalo, če so ju tolk zbunkal)
-kri in ostale stvari od žrtev na oblekah napadalcev (lasje, slina, kri, švic,...)
-kri in koščki mesa ali kože za nohti žrtev
-kri in ostale stvari od napadalcev na oblekah žrtev (lasje, slina, kri, švic,...)

Ti mal preveč CSI gledaš
evil.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Čimveč prič - čimvečja verjetnost da bodo napadalci ušli nekaznovani.

Z dokazi je velik problem... Zato se ponavadi nardi zaseda in se vrne zob za zob :p

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Ti mal preveč CSI gledaš
evil.gif

Misliš tisto neko nanizanko glede detektivov al kaj je že? ne, ne gledam tega...
gledam pa Forensic investigations (al neki tazga) na discovery channel
wink-1.gif