Admin - umakni to samo reklamo
Imam P4300, zadeva po prvem nesrečnem telefonu, ki je nekaj štrajkal (mi ga uvoznik zamenjal z novim brez problema in pohvalno zelo hitro), deluje zelo spodobno. Baterija mi zdrzi cca 2 dni (2 dan zvečer je že zelo boga), pa imam kar dosti pogovorov in date (WiFi, 3G). je pa res da dato in wifi ugasnem ko je ne rabim. Pri samih klicih lepo deluje izbor katera kartica, če na eni številki govoriš si na drugi številki NEDOSEGLJIV - mogoče tole malo večji bug. Pogrešam tudi urnik za profile za upravljanje z SIM karticami. Recimo, da se mi SIM2 avtomatsko vključi/izkljuci ob določeni uri. WiFi hiter (se mi zdi da hitrejši kot pri HTC Sensation). V osnovi ima samo 3 ekrane, kar se pa da rešiti z trgovino. Google play deluje bp. Ekran solidno viden, tudi na soncu, čeprav ga nastavitev svetlobe na avtomatsko včasih malo heca. Tako da sem dal osvetlitev na max in tudi na soncu dobro vidno. Tudi fotke kar ok, mogoče malo slabše ob slabih svetlobnih pogojih, pa saj od male leče ne gre prilčakovati vrhunskih slik. BT za prenos MP3 in fotk deluje spodobno hitro. Meni osebno za ta denar dober nakup v prosti prodaji brez vezave. El